Gunaydin kizlar
Ben bir suredir uykusuz ve çok istahsizim gelecek belirsizliginden sanirim anksiyetem geri geldi
Etrafıma hissettirmemeye calisiyorum ama Cok huzursuz hissediyorum
dikat et kendine canim. Sana iyi gelen neyse sadece onlari yap.

Selam kizlar,

son görüsmem oldu patrnumla. Cok iyi bir not verdi ve yeni basliyanlarin arasinda en önde misim elinden geleni yapiyormus kontratimi süresize cevirmek icin, ama son karari belediyede bütceyi yapanlar verecekler malesef. Beklemedeyim yani.
is yerinde cok mutluyum gercekten, umarim hep öyle devam eder.
esim mizmizlaniyor herkes izine gitdi diyede, dedim sen zaten ekimde gitceksin. Kizi haytda sokmam ucaga bu pandemide.
Abartdigimi düsünüyor.
Biz asiliyiz, kizi koruyan hic birsey yok. Gereksiz risk alamam.
Kendime kullaklik aldim bugün, evegelirken en azindan biraz müzik dinlerim böylece yolda
Panel dolduruyorum uzun zamandir. Ordada su an 100€ birikti. Kücükde bir buzluk aldik.
Yeni tanisdigimiz arkadaslar kilosunu 8€ dan koyun kesen bir yer biliyorlarmis. Bizede keseceyiz. Kasaptan gecen aldim 1 kg pirzola 19€, kusbasi 19€. Kendimiz kesince 8€ ya gelecek.

Hayırlı haberlerle dolu günümüz olsun inşallah arkadaşlar
karamelli_turta ben 2.dozu günü gelince yaptırdım ilkinde halsizlk yaptı kol ağrısıyla ama 2. De halsizlk falan yapmadı üstelik yoldan gelmştim tatil dönüşüydü karar senin tabi iyi bir karar verirsin umarım
Cennetmeyvesii geçmiş olsun canım seninde kafan dolu endişe ettiğin şeyler var stresten uzak durmaya çalış herşey stres ama kafanı dağıt biraz istersen ufak bi tatil iyi gelebilir diye düşünüyorum

Tesekkur ederim canim ayarlamaya çalışıyorum bakalim

Bugünkü yatırım ülkeme,
Ülkenin dört bir yanı mahşer yeri.
Elimizden birsey gelmez belki evet ama en azindan bir fidan bağışlayarak evlatlarımızın geleceği için yeniden temeller inşa edilmesine destek olabiliriz.
Bugün çocuklarım için 20 adet fidan bağışı yaptım tema vakfına. Daha sonrasındaki süreçler için de yine güvendiğim dernekler üzerinden destek olmaya çalışacağım.

Geldim canim
Ve diğerleri diye ekleyelim. Yaz gelince çil yavrusu gibi dağıldı bizim kızlar
Aklimdasiniz canim
Bayramda bile bakip yazamadim icime batti koyde tel cekmiyordu birde gidis donus tek basima tek şoför bendim abimle kizkardesim 3 yegenimle memlekete gittik geldik e kurban zaten telasli geçer asil yogunluk ve huzursuzlu işteydi ama yazarak anlatmaya gucum yetmez şoyle söyliyim sube arkadasim tayin oldu 2 kisilik yeri tek basima yurutmeye calisiyorum aylardir hatta il içi tayin istiycem bu hafta bakalim nolucak ve onn sonucuna gorede taşinicam bende dertler uzun dostlar herkes nasil iyi mi keyifler yerinde mi hepinizi cok ozledim hep aklimdaydiniz hepinizi opüyorum hepinizi seviyorum canlar

Kızceler gecmis bayramınız mübarek olsun insallah
Herkesler iyidir umarım.
Tatillere gidilmis ohh ya miss
Sağol canım
Sen nasilsin herşey yolunda mi?
Ay evet ya bu ay 2 düğün var gitmicem ama altınını yollucam.
Zalımlar ceyrek takmıs bide
Ah evet bir gram ile çeyrek almaliyim bende.
Asmin iş durumuna sevindim.
Kulaklıkolmazsa olmazim benim güle güle kullanasın.
Buzluk da iyi olmuş iş görür o küçük falan da olsa.
karamelli_turta
Canim bana bu ay icin 1 gr yazarmisin sinav ücreti ve maaş farkı yatmis bi baktım 1gr ediyor affeder miyim aldım heman
Bereketli olsun tatlis
Bereketli olsun. Ben dün maasi aldim yarisi gitdi bile. Daha genel faturalar kesilmedi bile
Bereketli olsun
Hoşgeldin cnm.
Hayırlısı olsun hakkinda
Umarim dilediğin olur

Arkadaşlar merhaba, haftasonu banka hesabından altın bozdurunca düşükten bozuluyor değil mi? Bozdurmayı unuttum bugün, tatilde kaldım öyle. Telefonla falan bir şekilde bozduramaz mıyım?
Tabiki nozdurursunuz istediğiniz zaman. Ama şimdi piyasalar kapalivoldugu için yaklaşık 30 tl r başına civarı zarar edersiniz. Mesela normalde 495 tl ise satışı banka mesai saati dışında 470 tl ye bozabilir. (Fiyatlar tahmini, bankaya göre degisiyor)

İyi geceler kızlar
Kızımla aşı olduk bugün. O iyi,benim kolum bayağı ağrıyor. Kampüse ve bazı konaklama yerlerine erişim yok artık aşısız. Daha da genişleyecek yasağın kapsamı.
Tercih telaşesi var bir yandan bizde.
Tam burslu vakıf üniversiteleri var istediği bölümlerde. Ama kararsız kaldık tabii. Bilen birilerinden fikir alabilsek keşke. Devlet üniversiteleri de liyakatsiz atamalar vs. ile eskisi gibi değil. Eğitim kalitesi her yerde inanılmaz düştü. Bunu akademisyenler de söylüyor. Ne yapacağız bilmiyorum. İşin sonunda pişman olmak da var.
Okuyan arkadaşlardan bilgisi olanları dinlemeye hazırım.

Allah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım. Her gecenin bir sabahı var.
Bir arkadaşım öyle bir dertle sinaniyor ki ben bile dağıldım duyunca,kaç gündür kendime gelemedim,o kız ne yapsın. Her işin başı sağlık. Geçici dertlerle onu da tüketiyoruz maalesef. Gözümüzü kapasak önemini yitirecek sorunlarla boğuşuyoruz işte. Rabbim nerede darda kalan varsa hepsinin yardımcısı olsun.

Hangi bölümlere meraki var? Hangi üniversiteleri düsünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…