- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.361
iki kisinin isini yapmak insani cok yipratir! Insallah tayin isin olur, daha güzel kapilar acilir senin icinGeldim canim
Aklimdasiniz canim
Bayramda bile bakip yazamadim icime battikoyde tel cekmiyordu birde gidis donus tek basima tek şoför bendim abimle kizkardesim 3 yegenimle memlekete gittik geldik e kurban zaten telasli geçer asil yogunluk ve huzursuzlu işteydi ama yazarak anlatmaya gucum yetmez şoyle söyliyim sube arkadasim tayin oldu 2 kisilik yeri tek basima yurutmeye calisiyorum aylardir hatta il içi tayin istiycem bu hafta bakalim nolucak ve onn sonucuna gorede taşinicam bende dertler uzun dostlar herkes nasil iyi mi keyifler yerinde mi hepinizi cok ozledim hep aklimdaydiniz hepinizi opüyorum hepinizi seviyorum canlar
Burada artık gençlerin okul tercihi "okul bitince işsiz kalmayayım"çerçevesinde şekilleniyor mavimlim. Maalesef böyle.Hangi bölümlere meraki var? Hangi üniversiteleri düsünüyorsunuz?
Oyy masallahhBurada artık gençlerin okul tercihi "okul bitince işsiz kalmayayım"çerçevesinde şekilleniyor mavimlim. Maalesef böyle.
Aslında hukuk okuyabilir,puanı yeterli ama istemiyor. PDR ve ekonomi(uluslararası finans vs) arasında kaldı.
TOBB, Yeditepe, Ted vs tutuyor tam burslu.
Hoşbulduk kuzum tesekkür ederimSağol canım
Sen nasilsin herşey yolunda mi?
Ah evet bir gram ile çeyrek almaliyim bende.
Asmin iş durumuna sevindim.
Kulaklıkolmazsa olmazim benimgüle güle kullanasın.
Buzluk da iyi olmuş iş görür o küçük falan da olsa.
Bereketli olsun tatlis
Bereketli olsun
Hoşgeldin cnm.
Hayırlısı olsun hakkinda
Umarim dilediğin olur
Allah razi olsun canimAllah gönlüne göre versin inşallah arkadaşım. Her gecenin bir sabahı var.
Bir arkadaşım öyle bir dertle sinaniyor ki ben bile dağıldım duyunca,kaç gündür kendime gelemedim,o kız ne yapsın. Her işin başı sağlık. Geçici dertlerle onu da tüketiyoruz maalesef. Gözümüzü kapasak önemini yitirecek sorunlarla boğuşuyoruz işte. Rabbim nerede darda kalan varsa hepsinin yardımcısı olsun.
Herkesin hakkını en doğru şekilde alacağı güne şükürler olsun. Zerre miktarı hak geçmeyecek o gün. Bu hak yiyenleri de o zaman göreceğiz. Dünya hayatı sonsuz sananlara acımak lazım. Allah'ın gazabından bile korkmayacak kadar gözleri dönmüş bunların. Vay ki vay.Allahim bizi ve bizden gelenleri hak yiyenlerden eylemesin inşallah.Gunaydinlar dostlar iyi h sonlari hepinize ❤
Hoşbulduk kuzum tesekkür ederim
Allah razi olsun canimo kadar dogru soyledin ki ipe sapa gelmez nedenlerden stresinden sağligimizdan da oluyoruz benim bel ve boyun fıtigı kas romatizmasi gastrit var hepside stres kaynakli dr larim stresten uzak dur diyor iş yerimdeki huzursuzluk varken bu o kadar zor ki benzer sorunlari yasayan nerdeyse 10 kadar arkadasim başka merkezlere tayin istesi sırf md un ikiyuzlu tutumu kankalarini kayirmaciligi yuzunden ben sabreden son 4-5 kisiden biriyim ama artik bicak kemiğe dayandi cidden hani devlet universitelerindeki liyakatsizlikten bahsetmissin ya vanim o kadar haklisin ki bi kamu valisani olarak kendi kurumumda %100 işliyor görevde yükselme tamamen yalakaliğa yöneticelere hakim sendikaya sadakatine gore belirleniyor
Maşallah umarim en güzel yerlere gelirBurada artık gençlerin okul tercihi "okul bitince işsiz kalmayayım"çerçevesinde şekilleniyor mavimlim. Maalesef böyle.
Aslında hukuk okuyabilir,puanı yeterli ama istemiyor. PDR ve ekonomi(uluslararası finans vs) arasında kaldı.
Hukuk ve ekonomi bosversin bence. Sehir ve kampüs tercihi önemli bu üniversiteler cok da farkli degil birbirinden.Burada artık gençlerin okul tercihi "okul bitince işsiz kalmayayım"çerçevesinde şekilleniyor mavimlim. Maalesef böyle.
Umarım en içine sinen ve mutlu olacağı bölüme karar verir.Burada artık gençlerin okul tercihi "okul bitince işsiz kalmayayım"çerçevesinde şekilleniyor mavimlim. Maalesef böyle.
Sagolasin asminim Allah razi olsuniki kisinin isini yapmak insani cok yipratir! Insallah tayin isin olur, daha güzel kapilar acilir senin icin
Amin canim benim amin Allah razi olsunHerkesin hakkını en doğru şekilde alacağı güne şükürler olsun. Zerre miktarı hak geçmeyecek o gün. Bu hak yiyenleri de o zaman göreceğiz. Dünya hayatı sonsuz sananlara acımak lazım. Allah'ın gazabından bile korkmayacak kadar gözleri dönmüş bunların. Vay ki vay.Allahim bizi ve bizden gelenleri hak yiyenlerden eylemesin inşallah.
Kesinlikle her kelimene katiliyorum canimUmarım en içine sinen ve mutlu olacağı bölüme karar verir.
Hukuk okumayacak ise ki ben olsam hukuk tercih ederdim. İş kolu çok geniş malum.
PDR tercih ederdim, Yeditepe Üniversitesinde.
Ekonomi seçecek ise TOBB.
mezun olunca net meslek tanımıni bilip tercih yapması daha sağlıklı olur bana göre.
Ve üniversite okurken kendini geliştirmesi dil kursu, iletişim becerisi, bilgisayar, buyuk şirketlerde staj gibi ilerisi için en büyük yatırımı olur. Maalesef herkes üniversite okuyor ama iş bulmak çok zor, bunun için diğer kişilerin önüne geçecek bilgi ve yetkinlikler kazanmalı.
Selam canim nasilsin işlerin nasil biraz elin rahatladi miSelam kızlar
Selam canimSelam canlar,
sabahtan beri parkta esir tutuldumbenim kiz ev deyince bildigin kaciyor.
Evi de....götürüyor. Hic halim yok birsey yapmaya. Kizi uyutup bende hemen uyuyacam.
Bu ay esimin ek islerinden dolayi iyi gidiyoruz dedik, yakin arkadasim oglunu sünet etirdmis. Kiz bize baya birseyler takmisdi evlendigimizde, sira bizde simde
Gelecek ay artik umarimisde kala bilirsem seneye bari iki yüz zam gelir nisandan ihtibaren. Yani anliyacaginiz gelecegin parasini bile hesaplamaya basladim. Durumlar vahim diye bilirim
Türkyedeki egitim sistemini hic birsekilde anlamiyorum. Umarim en dogru karari alir cocuklar. Yurt disinda ilerde okuyup kalma ihtimaleride var herhalde. Birsz ona görede meslek secmeleri iyi olur bence.
Kaç kişilik çalıştığımı bilmiyorum artık, bugün de ofise gittim. Çok şükür işler aşırı yoğun. Yeni birilerini almam lazım ekibe.Kesinlikle her kelimene katiliyorum canimColombre cim benim soyleyebileceklerimi kahvemsi net bi sekilde aciklamis sıralamam bile ayni ama sizin cocukla ilgili gozlemlerinizde cok onemli bu yaşta çocuk cok detayli göremeyebilir ülke ve hayat gerceklerini nolur sadece cocuga birakmayin tercihleri onun karakteri yetenekleri ilgi alanlari dogryltusunda siz yönlendirin ben babami dinlemedim diye meslek hayatim boyunca pişmanlik yaşadim ve yaşiyorum
Selam canim nasilsin işlerin nasil biraz elin rahatladi mi
Selam canimtr deki o egitim sistemini biz bile anlamiyoruz icerden birileri olarak size daha da karmaşik gelmesi cok normal kizinin keyfi yerinde olsunda bosver evi giden zaman bi daha geri gelmiyor yavrunun bu zamanlarini kaçirma o da doyasiya oynasin buyumeden yoksa yetişkinlikte bi turlu o cocuklugumuzdaki eksikligi dolduramiyoruz
Merhaba pkaramelli_turta Merhaba hanımlar Ben de aranıza katılmak isterim. Hedefinizi nasıl belirlediniz acaba?
Ben öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?