iki kisinin isini yapmak insani cok yipratir! Insallah tayin isin olur, daha güzel kapilar acilir senin icin

Hangi bölümlere meraki var? Hangi üniversiteleri düsünüyorsunuz?
Burada artık gençlerin okul tercihi "okul bitince işsiz kalmayayım"çerçevesinde şekilleniyor mavimlim. Maalesef böyle.
Aslında hukuk okuyabilir,puanı yeterli ama istemiyor. PDR ve ekonomi(uluslararası finans vs) arasında kaldı.
TOBB, Yeditepe, Ted vs tutuyor tam burslu.

Oyy masallahh

Gunaydinlar dostlar iyi h sonlari hepinize ❤
Hoşbulduk kuzum tesekkür ederim
Allah razi olsun canim o kadar dogru soyledin ki ipe sapa gelmez nedenlerden stresinden sağligimizdan da oluyoruz benim bel ve boyun fıtigı kas romatizmasi gastrit var hepside stres kaynakli dr larim stresten uzak dur diyor iş yerimdeki huzursuzluk varken bu o kadar zor ki benzer sorunlari yasayan nerdeyse 10 kadar arkadasim başka merkezlere tayin istesi sırf md un ikiyuzlu tutumu kankalarini kayirmaciligi yuzunden ben sabreden son 4-5 kisiden biriyim ama artik bicak kemiğe dayandi cidden hani devlet universitelerindeki liyakatsizlikten bahsetmissin ya vanim o kadar haklisin ki bi kamu valisani olarak kendi kurumumda %100 işliyor görevde yükselme tamamen yalakaliğa yöneticelere hakim sendikaya sadakatine gore belirleniyor

Herkesin hakkını en doğru şekilde alacağı güne şükürler olsun. Zerre miktarı hak geçmeyecek o gün. Bu hak yiyenleri de o zaman göreceğiz. Dünya hayatı sonsuz sananlara acımak lazım. Allah'ın gazabından bile korkmayacak kadar gözleri dönmüş bunların. Vay ki vay.Allahim bizi ve bizden gelenleri hak yiyenlerden eylemesin inşallah.

Maşallah umarim en güzel yerlere gelir

Hukuk ve ekonomi bosversin bence. Sehir ve kampüs tercihi önemli bu üniversiteler cok da farkli degil birbirinden.

Umarım en içine sinen ve mutlu olacağı bölüme karar verir.
Hukuk okumayacak ise ki ben olsam hukuk tercih ederdim. İş kolu çok geniş malum.
PDR tercih ederdim, Yeditepe Üniversitesinde.
Ekonomi seçecek ise TOBB.
mezun olunca net meslek tanımıni bilip tercih yapması daha sağlıklı olur bana göre.
Ve üniversite okurken kendini geliştirmesi dil kursu, iletişim becerisi, bilgisayar, buyuk şirketlerde staj gibi ilerisi için en büyük yatırımı olur. Maalesef herkes üniversite okuyor ama iş bulmak çok zor, bunun için diğer kişilerin önüne geçecek bilgi ve yetkinlikler kazanmalı.

Son düzenleme:
Selam canlar,
sabahtan beri parkta esir tutuldum benim kiz ev deyince bildigin kaciyor.
Evi de....götürüyor. Hic halim yok birsey yapmaya. Kizi uyutup bende hemen uyuyacam.
Bu ay esimin ek islerinden dolayi iyi gidiyoruz dedik, yakin arkadasim oglunu sünet etirdmis. Kiz bize baya birseyler takmisdi evlendigimizde, sira bizde simde
Gelecek ay artik umarim isde kala bilirsem seneye bari iki yüz zam gelir nisandan ihtibaren. Yani anliyacaginiz gelecegin parasini bile hesaplamaya basladim. Durumlar vahim diye bilirim

Türkyedeki egitim sistemini hic birsekilde anlamiyorum. Umarim en dogru karari alir cocuklar. Yurt disinda ilerde okuyup kalma ihtimaleride var herhalde. Birsz ona görede meslek secmeleri iyi olur bence.

iki kisinin isini yapmak insani cok yipratir! Insallah tayin isin olur, daha güzel kapilar acilir senin icin
Sagolasin asminim Allah razi olsun o yogunluk ağrilarimi arttirdi kivraniyorum acidan günlerdir
Amin canim benim amin Allah razi olsun ne keyfim kaldi ne neşem işe gidesim gelmiyor

Kesinlikle her kelimene katiliyorum canim Colombre cim benim soyleyebileceklerimi kahvemsi net bi sekilde aciklamis sıralamam bile ayni ama sizin cocukla ilgili gozlemlerinizde cok onemli bu yaşta çocuk cok detayli göremeyebilir ülke ve hayat gerceklerini nolur sadece cocuga birakmayin tercihleri onun karakteri yetenekleri ilgi alanlari dogryltusunda siz yönlendirin ben babami dinlemedim diye meslek hayatim boyunca pişmanlik yaşadim ve yaşiyorum
Selam canim nasilsin işlerin nasil biraz elin rahatladi mi
Selam canim tr deki o egitim sistemini biz bile anlamiyoruz icerden birileri olarak size daha da karmaşik gelmesi cok normal kizinin keyfi yerinde olsunda bosver evi giden zaman bi daha geri gelmiyor yavrunun bu zamanlarini kaçirma o da doyasiya oynasin buyumeden yoksa yetişkinlikte bi turlu o cocuklugumuzdaki eksikligi dolduramiyoruz

Kaç kişilik çalıştığımı bilmiyorum artık, bugün de ofise gittim. Çok şükür işler aşırı yoğun. Yeni birilerini almam lazım ekibe.
Buraya başladığımdan beridir 10 aydir yani hep yogunuz ve artık anladım o yoğunluk hiç bitmeyecek

karamelli_turta Merhaba hanımlar Ben de aranıza katılmak isterim. Hedefinizi nasıl belirlediniz acaba?
Merhaba p
Katildin bile, biraz kendinden bahseder misin tanışalım.
Hedeflerimiz çeşit çeşit
Aylık,6 aylik,yillik.
Hatta benim 5 yillik hedefim de var
A Asmin75 ben senden daha çok tirlatmisim demek bu

Merhaba p
Katildin bile, biraz kendinden bahseder misin tanışalım.
Hedeflerimiz çeşit çeşit
Aylık,6 aylik,yillik.
Hatta benim 5 yillik hedefim de var
A Asmin75 ben senden daha çok tirlatmisim demek bu
Ben öğretmenim Her ay maaşımın yarısını alacağımız ev için ayırıyorum. Kirayı ve elektrik faturasını da ödüyorum geriye kalan tüm masraflar eşimde oluyor. Tabi o da kendi maaşının yarısını alacağımız ev için ayırıyor. Araba, mutfak masrafları şahsi ihtiyaçlar vs onları karşılıyor kalanıyla.
Maaşımdan bana 2000 TL kalıyor. Küçük bir ilçede olduğumuz için birikim yapmamız kolay.
Siz nasıl hedef belirlediniz? Aylık alt limit belirlesem ve o ayki ekstra gelire göre artırma yapsam olur mu acaba?
Bir de şuan altın malum epey yüksek, kış geldiği için düşeceğini düşünüyorum bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
Planlarınızı neye göre hazırladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…