Amiiinn,rabbim dileyen herkese en güzel şekilde yaşatsın inşallah.
Hukuk ve ekonomiyi eledi,ben edebiyat öğretmenliği çok istedim ama kızımı yönlerdimek istemedim tabii onu da es geçti PDR diyor şu an için. Zaten psikoloji düşünüyordu,birebir öğrencilerle olmak istiyorum diyor. Biz ne isterse, tutarlı ve mantıklı olduğu sürece arkasındayız.

Çok sevindim canım umarim hayirlisi olur gençler için ❤

Bugün stoklarımı da kontrol ettim neredeyse herşeyi sifirlamak üzereyim.
Bir an önce ucer ucer yerine koymaliyim
Kıtlık çıkacak sanki dimi.
Uzun zamandır hep hazirdan kullaninca böyle oldu.
Kışlık hazirliklar da başlar yavaştan.
Tatil bitti,kulkedisi yuvasina döndü

Bu yil büyük oğlum liseli de olacak ne ara büyüdü bu çocuk diyorum daha dün kucağıma almıştım
Ben çok duygusal oldum şu salgin döneminde kızlar

Hangi meslekte mutlu olacaksa onu seçmesi en güzeli

Ne güzel telaşlar

Zaman su misali akıyor. Biz yaş alıyoruz,onlar büyüyor. Hayat devir daim işte. Ana babalığın hakkını verebilsek ne mutlu bize.
Ben artık taşınınca bakacağım ne alınacak ne yapılacak. Zaten kayida git,çocuğu bırakmaya tekrar git derken pek bir kış hazırlığına giremem. Okul için sağlam bir alınacaklar listesi yaptım,laptop yazdim en başa. Daha evden çıkmadan 15 bini geçecek masraf haliyle. Helali hoş olsun. Bugünler için yaptık birikimlerimizi. Onu yerleştirdik mi gerisi yavaş yavaş hallolur inşallah. Arsayi da bulsak işler hizlanacak inşallah.

Tercihleri ne zaman açıklanır? Ona göre sende hazirlanirsin arkadaşım.
Laptop benim listenin de ilki:)
Arsayi bulunduğun ilden mi alacaksiniz?
Çok güzel oralar..

Hosgeldin
Biz su an tek maas ilerledigimiz icin, elimzde pek birsey kalmiyor. Sene sonu umarim cift maas ilerleriz, ozaman esimin maasini tamamen birikime atmayi düsünüyoruz.
Yaririm olarakda borsa düsünüyoruz.
Ilerde 1+1 nbi daire kizim icin ala bilirsek süper olur. Yanliz yasadigimiz yerde ev fiyatlari inanilmaz pahali.

Selam kizlar,

benim sipa halen alisamadi calismama. Her gece uyumadan bana: kacma ama diyor. Nene ise gitsin sen kal diyor ne kadarda icim sizlasa, hersey onun icin. 20 yilimiz kaldi hem onun gelecegini hemde bizimkini birsekil garantiye almak icin. Kim bilir bir kac yil sonra sagligimiz el verir mi calismaya? Simdi calismaliyim.
umarim krese baslayinca daha rahat olur, yoklugumu bukadar his etmez.
Stoklardan konu acilmis. Kupon sayesinde gelecek 2 ayin camasir deterjanini bedavaya getirdim. Eskisi gibi kuponlari takip edemiyorum. Aslinda herseyimiz yeterincevar. Bi etimiz eksik, onuda umarim yakin zamanda arkadasla koyun kesmege gidip hal ederiz. Geriside sadece taze gidalar.
Bu ayin sonunda görümcem cocuklariyla gelecekmis. Bir dösek almaliyiz ki hepimiz sigalim. Onuda yarin ismarlarim. Panel paramla cogu ödenir.
Esimde bu ay birkac kez calisa bilirse ayi kurtaririz

Asmincim ya nezamandir bakiyorum bi goz atayim dedim de, vala ayni konudan muzdaribim! Full time a geçtiğimden beridir ne kendime ne de eve zaman ayırabiliyorum. İş yeri de sürekli saatlerimi arttirip duruyor. Bahçeye bugün akşam 9 dan sonra gittim düşün. Sen nasıl canım? Okuduğum kadarıyla işyeri sürecin iyi gidiyor, sevindim:)

Is yere gercekten iyi gidiyor canim Annem halen bizde. Kizla ilgileniyor, yemek yapiyor. Onun sayesinde esimde arada bir calisa biliyor. Vallahi annem gidince ev isini nasil hal edecegiz hic fikrim yok
Isinden memnunmusun bari? Türkyeye gide bildin mi? Aileni görmek istiyordun.
Canim arada bari kisa bir alo deginde, merak etmiyelim

Hoşbuldum
Maalesef bizim ev almak istediğimiz şehirde de çok pahalı yine de bir şekilde uğraşıyoruz bakalım nasip olur inşAllah. Borsa, bilenler için aslında iyi bir yatırım fakat ne eşim anlıyor ne ben
Eşime kalsa her ay ev için kenara attığımız para yeterli birikim için ama ben onun dışında da kendimizi zorlamak istiyorum.
Çünkü şuan bebeğimiz yok ve yaşadığımız yer birikim yapmamız için müsait

Bu arada ben de yaptığım birkaç şeyden bahsedeyim maddi birikim olmasa da tasarruf olarak katkısı var.
Eskiden şu meşhur üçlü marketlere girdiğimde birçok ekstra ürün görürdüm lüzumlu lüzumsuz ne varsa. Aa bunun malı çok güzel, şunun rengi güzel, şimdi olmasa da sonradan lazım olur deyip gereksiz harcamalar yapıyordum. Bunu kesinlikle kaldırdım. Şimdi ne kadar beğenirsem beğeneyim ihtiyacım yoksa almıyorum.
Evin içinde sadeliğe önem vermeye başladım. Gereksiz birçok eşya olduğunu farkettim. Birçok biblo mesela hem temizliği zor hem gerek yok. Çoook heves ettiğim halde ikinci bir kahve takımı ikinci bir pasta takımı vs almadım kendimi tuttum. İnsan bunlara kendini bir kaptırınca sonu gelmiyor.
Yine aynı şekilde yeteri kadar nevresim vs varken şu da çok güzelmiş, bir daha bu fiyat olmaz derken almadım bence bunlar da tasarruf, farkında olmadan gereksiz harcamalarımız oluyor. Ben onları almaya kalksam burda hedeflediğim altını alamam

Çok doğru yazmışsın,gereksiz alışverişi kesmek de tasarruftur. İnsanız ozendigimiz oluyor da evde eşya kalabalığı kadına zarar. Ben ne kadar az eşyam var desem de şu taşınma döneminde yine olmadık şeylerle uğraşıyorum. Asla İstediğim kadar sadeleşemiyorum.

Günaydın arkadaşlar.
Sabah sabah 350 TL elektrik faturası ile açtım gözümü.
Kışın ısınmayalım ,yazın serinlemeyelim mi arkadaş. Bu ne yav.
Zam üstüne zam belimizi büktü kimsenin el atacağı da yok
Değil mii yine de fazla

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Grip olmuşum, cumartesiden beri yatak döşek yatıyorum. Hiçbir şey yapacak halim yok.
Ama evde aldı başını gidiyor. Mecbur iş başa düştü yine. Mutfağımda zaten bomba patlamış gibi

Arkadaşımın halasının bahçesinden Kilosu 20 TLden 3 kg bamya alıp anneme verdim. Annem kış için hazırlayıp derin dondurucuya koyacak. Benim buzlukta yer yok. Ev küçük olduğu için derin dondurucuda alamadım.

Cuma günü pazardan 2 kg barbunya almıştım. Onları ayıklayıp buzluğa atmam lazım yoksa bozulacak artık. 3 kg daha alsam yeter.

Bu hafta içi kendimi iyi hissedersem bankaya gideceğim. Kredi kartımın olduğu bankadan altın hesabı açıp her ay bir gr alması için talimat vereceğim.Müşteri hizmetlerini aradım. Ama gelip imza atmanız lazım dedi. Yoksa yapamıyorlarmış

Hakkınızda hayırlı olsun canım.
Gençlerin çocukların haline üzülüyorum
gelecekleri ellerinden alındı resmen
canım benim strese girme herşey yoluna girer inşallah sağlığından değerlimi
umarım en kısa zamanda tayin isteyip gidebileceğin bir ortam oluşur dualarım seninle
karamelli_turta Merhaba hanımlar Ben de aranıza katılmak isterim. Hedefinizi nasıl belirlediniz acaba?
Hoşgeldiniz
Cağnıııımmm hep yoğunsun hep yoğuuuun
bana o güzel manzaralarını da atmıyorsun darılırım bak
Merhaba p
Katildin bile, biraz kendinden bahseder misin tanışalım.
Hedeflerimiz çeşit çeşit
Aylık,6 aylik,yillik.
Hatta benim 5 yillik hedefim de var
A Asmin75 ben senden daha çok tirlatmisim demek bu
Benim niye hedefim yok yaa düşünüyorum bulamıyorum durum vahim demekki
ahahah buldum büyükbaşı boşarsam yeni düzen için para lazım
kız ben o birikimi temmuz için yaptım şaşkın
cuma ayın 30u değilmiydi daha ağustosa girmemiştik
bende başladım yavaştan hazırlıklara
nane fesleğen kuruttum
mısır alıp koyuyorum azar azar
vişne koydum
bahçeden gelen fasulye ve patlıcanı soteledim kaldırdım dondurucuya
1 kaç kilo daha koymam lazım birazda patlıcan ve kapya biber közleyip koyacağım
sadece domates sosum ve kahvaltılık sosum yapılacak
haftaya da izne ayrılacağım dolapların içini döküp düzenleyeceğim ve halılar yıkanıp genel temizlik yapılacak.
haftaya tatil için yer ayırttık kv bileğini kırmış iptal mi etsek dedi büyükbaş. sen kal annene bak ben çocuklarla giderim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…