sabirina hayranim gercekten

İyi geceler kızlar.
Son gaz eşya paketliyoruz. Pazartesi sabahı gelecek nakliye aracı. Ay her şey gençlikte kolaymış ya. Eski gücüm yok sanki. Dünya kadar eşya verdim, attım, hâlâ fazla işte. Bir insanın ne kadar malzemeye ihtiyacı olabilir ki. Kızlar büyüyüp gitse, dağ başında çulun üstünde yaşayacağım. O kadar bezdim valla.
mavimli önce hastalığını sonra iyileşme yoluna girdiğini okudum anneciginin. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah en kısa zamanda evine geldigini göstersin.
Cennetmeyvesii Allah sabır versin. Gerçekten zor eşle uğraşmak ömür törpüsü. Adamın gül gibi eşi çocukları var,sağlığı yerinde, yaptıklarına bak. Allah bir tokat atar kendine gelemez. Bunlar hep şükürsüzlük. Ne mutlu olur,ne mutlu eder. Böyle yaşar ölür bu adam. Maalesef.

Canim sagolasin
Tasiniyor musunuz ben kacirmisim

Keyfine bak güzelim sen

Geçmiş olsun canım inşallah erkenden atlatırsınız

Hayırlı gecele kızlar
Gece gece uyku tutmadı. Bende indirim kovalayayım, dedim.
Stok alışverişine başladım.

Hepsiburada da yeni üyeliklere özel 100 TLye 50 TL indirim vardı.
4 adet sıvı deterjanı 51 TLye aldım.Normalde 101 TL tutuyordu.
Üstelik market fiyatları dahada pahalı. Hatta kartımdada 8 TL puan varmış. Onuda kullanınca 43 TLye geldi

Yemek sepeti banabide ilk alışverişe özel 20 TL bizden kampanyası varmış.
Fairy platinum 50li tablet 50 TLye geliyordu.
Hem kendimden hemde eşimin hesabından sipariş verdim.

Sabah uyandığımda hepsiburadanın kampanyası devam ediyor olursa farklı hesaplardan tekrar sipariş vereceğim

Selam kızlar
mavimli ben kaçırdım sanırım Rabbim şifa versin anneciğine
Cennetmeyvesii nasıl geçiyor tatil?
Colombre kızının sonuçları ne zaman açıklanacak acaba? Kolay gelsin taşınma işi genç de olsak çok yorucu
Surrender Allah bereket versin
sempatik_kiz hiç anlamıyorum ya o işlerden ne güzel karlı bir alışveriş olmuş
karamelli_turta Larka tünaydın o vakit
A Asmin75 S Saricivcivim1 nasılsınız kızlar?

Bugün mübarek maaş günü
Ev için ayırdığım paranın dışında 2 gr yapacağım nasipse. Piyasaların açılmasını bekliyorum tabii

Nasip olur inşallah bende kararsızım nakit 12 bin TL var ne yapsam şu durumda bilemedim.

Nasip olur inşallah bende kararsızım nakit 12 bin TL var ne yapsam şu durumda bilemedim.
Aslında bir ara epey düşmüştü altın. Yakın zamanda paraya ihtiyaç yoksa altına çevirmek en mantıklısı bence

Kastamonu, bozkurtta molmuş öyle ya! Dünden beridir aklım gidik, nasıl bir felaket, korku filmi gibi.. sosyal medya da olda hayatımda ilk defa böyle korkuç birşeye şahit oluyorum
Bizim tanıdıklar vardı orda, son anda kurtarmışlar kendilerini. Kıl payı Allah'ım afetlerden korusun insanların her şeyleri gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…