- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.641
sabirina hayranim gercektenYa ne beğenmeyecak ne oldu biliyor musun
Ablasigile fiyat sordu onlarda gelsinmiş
Bana diyorki 1 gün daha kalalım isterseniz fena degilmis
Ben malımı biliyorum böyle olacağını başından biliyordum.
Benim çocuklarım burada mutlu mu mutlu
O istediği şeyi söyleyebilir sivrisinek vızıltısı bana
Enerjimi emiyor sadece ben Onun gibi olumsuz bir insan değilim. Ben burada hemen arkadaş edindim ona bile buluyo söyleyecek laf. Ama bakiyorum aksama kadının kocasıyla muhabbet ediyo manyak
Gercekten çok uyguna harika bi tatil oluyor. Havuzu temiz yemekleri leziz icecekler kaliteli. Odamizda 1 cift kişilik yatak birde ranza var çok güzel bi oda. Napiim dubaiden tutsun beğenmeyen.
sabirina hayranim gercekten
Tenkyu şekerlerCennetmeyvesii Sen tatilin tadini çıkarmaya bak hiç zehir ettirme kendine.
Mod düşüren insanlar ömür törpüsü
Canim sagolasinİyi geceler kızlar.
Son gaz eşya paketliyoruz. Pazartesi sabahı gelecek nakliye aracı. Ay her şey gençlikte kolaymış ya. Eski gücüm yok sanki. Dünya kadar eşya verdim, attım, hâlâ fazla işte. Bir insanın ne kadar malzemeye ihtiyacı olabilir ki. Kızlar büyüyüp gitse, dağ başında çulun üstünde yaşayacağım.O kadar bezdim valla.
mavimli önce hastalığını sonra iyileşme yoluna girdiğini okudum anneciginin. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah en kısa zamanda evine geldigini göstersin.
Cennetmeyvesii Allah sabır versin. Gerçekten zor eşle uğraşmak ömür törpüsü. Adamın gül gibi eşi çocukları var,sağlığı yerinde, yaptıklarına bak. Allah bir tokat atar kendine gelemez. Bunlar hep şükürsüzlük. Ne mutlu olur,ne mutlu eder. Böyle yaşar ölür bu adam. Maalesef.
Keyfine bak güzelim senYa ne beğenmeyecak ne oldu biliyor musun
Ablasigile fiyat sordu onlarda gelsinmiş
Bana diyorki 1 gün daha kalalım isterseniz fena degilmis
Ben malımı biliyorum böyle olacağını başından biliyordum.
Benim çocuklarım burada mutlu mu mutlu
O istediği şeyi söyleyebilir sivrisinek vızıltısı bana
Enerjimi emiyor sadece ben Onun gibi olumsuz bir insan değilim. Ben burada hemen arkadaş edindim ona bile buluyo söyleyecek laf. Ama bakiyorum aksama kadının kocasıyla muhabbet ediyo manyak
Gercekten çok uyguna harika bi tatil oluyor. Havuzu temiz yemekleri leziz icecekler kaliteli. Odamizda 1 cift kişilik yatak birde ranza var çok güzel bi oda. Napiim dubaiden tutsun beğenmeyen.
Canım anneciğüne çok çok çok geçmiş olsunCanim sagolasin
Tasiniyor musunuz ben kacirmisim
Geçmiş olsun canım inşallah erkenden atlatırsınızSelam kizlar,
dün kizim ateslenmisdi seminardan erken cikip eve gitdim. Keske calismaya mecbur olmasaydikgece yine ateslenince surup verdim. Ise gidiyorum su an ama moral sifir.
Su deneme süreci bi bitseydi rapor alip cocugumun yaninda dursaydim.
Esimin babasi guatirdan ameliyat olacak. Esim haftaya türkyeye gidecek, ona bilet almaliyim. Cocugada annem bakacak. Umarim kazasiz belasiz atlatiriz bu süreci.
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahDaha güzel günleriniz de olur mutlaka
Çoluklu çocuklu toplaşırsınız
Günaydın keyifli pazarlarGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Nasip olur inşallahSelam kızlar
mavimli ben kaçırdım sanırım Rabbim şifa versin anneciğine
Cennetmeyvesii nasıl geçiyor tatil?
Colombre kızının sonuçları ne zaman açıklanacak acaba? Kolay gelsin taşınma işi genç de olsak çok yorucu
Surrender Allah bereket versin
sempatik_kiz hiç anlamıyorum ya o işlerden ne güzel karlı bir alışveriş olmuş
karamelli_turta Larka tünaydın o vakit
A Asmin75 S Saricivcivim1 nasılsınız kızlar?
Bugün mübarek maaş günü
Ev için ayırdığım paranın dışında 2 gr yapacağım nasipse. Piyasaların açılmasını bekliyorum tabii
Aslında bir ara epey düşmüştü altın. Yakın zamanda paraya ihtiyaç yoksa altına çevirmek en mantıklısı benceNasip olur inşallahbende kararsızım nakit 12 bin TL var ne yapsam şu durumda bilemedim.
Kastamonu, bozkurtta molmuş öyle ya! Dünden beridir aklım gidik, nasıl bir felaket, korku filmi gibi.. sosyal medya da olda hayatımda ilk defa böyle korkuç birşeye şahit oluyorum
Bizim tanıdıklar vardı orda, son anda kurtarmışlar kendilerini. Kıl payıKastamonu, bozkurtta molmuş öyle ya! Dünden beridir aklım gidik, nasıl bir felaket, korku filmi gibi.. sosyal medya da olda hayatımda ilk defa böyle korkuç birşeye şahit oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?