- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.621
anne olmadan bilmiyordum beni en ufak agrisi bukadar etkiliyecegini. Keske hic biri hic bir zaman hasta olmasa.Günaydın altin kizlar
A Asmin75 Geçmiş olsun minige cnm ama çocuklar hasta olunca analar da hasta oluyor.
Böyle böyle büyüyorlar.
@kronikuykucu cnm Bizde seninle sohbeti özledik daha sık gel
@Colombre Nasıl gidiyor, durumlar nereye vardi cnm
MelodiminEsi aramizda en yeni pasparlak altin kizimiz, günaydın
insallah canim. Annenden yeni haberler var mi? Oglun nasil oldu?Gecmis olsun canim. Hersey güzelce hallolur insallah.
onlara mutlaka bakim canim. Pazar günü posetde lazimligi yanimda tasidim
Sagol canimkadinlarin tatili iste böyle oluyorkolay gelsin canim
Gecmis olsun canimSelam kizlar,
dün kizim ateslenmisdi seminardan erken cikip eve gitdim. Keske calismaya mecbur olmasaydikgece yine ateslenince surup verdim. Ise gidiyorum su an ama moral sifir.
Su deneme süreci bi bitseydi rapor alip cocugumun yaninda dursaydim.
Esimin babasi guatirdan ameliyat olacak. Esim haftaya türkyeye gidecek, ona bilet almaliyim. Cocugada annem bakacak. Umarim kazasiz belasiz atlatiriz bu süreci.
AbbooowwwwwwKardeşim 47 gram almiş, bugün altin daha da düştü haliba.
Abbooowwwwww
Bereketli olsun
Çok geçmiş olsun.Evet ilaclar serumlar oksijen maskesi hersey verilmis hastanede. Umarim toparlar son hizla. Sagolasin.
Selam kızlar tatil yerinden bildiriyorum
Hava cooook sıcak nerde benim sabah 19 derece olan memleketim nerde 40derece olan antalya
Daha gelir gelmez buyukbas moralimizi alt üst etti bunu koca diye yanında taşıyanın ben...
Oteli beğenmemiş beyefendi havuzu küçükmüş cart curt. Acikmis yemek yokmuş. Geldiğimizde yemek saati bitmişti. Snack barda pizza patates kızartması nugget yedik.Gidelim diye tutturdu evin ergeni ya. Defol git odemeyi yaptik bizde tatili senin hakkinla 2 gün uzatalım dedim. Bozuldu. Biz çocuklarla havuza indik kendisi aksama kadar odadan çıkmadı. Yemeğe indi. Ama nasıl sinirli nasıl kızgınım. Burayı ablasigil yada kendisi ayarlasa öve öve bitiremezdi oysa. Ben ayarladım illa bisey çıkaracak. Kendi sonunu hazırlıyor haberi yok.
Neyse kaldı 3 gün. Tatilimizi mahvetmesine izin vermeyeceğim. Benim 14 yılımı burnumdan getirdi ya bende kalan ömrünü getireceğim burnundan geri sayım basladi
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar
Tek tek alıntılayamadım. Hepinize çok teşekkür ederim
mavimli sizede çok geçmiş olsun cnm. Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin annene
Allah acil şifalar versinIstanbula geldim ama annemi görmeme izin yok, goremedim. Zatürresi ilerledi, ilacin dozunu arttirdilar, ilaca iyi tepki verdi. Iyilesecek inaniyorum. Doktoru olumlu konustu. Ama zaman alacak elbet. Ilk iki asi sonovacti ucuncu olarak biontech olmustu ve oldugu günden birkac gün önce kapmis covidi malesef.
Derdi ne yahu tatili de mundar ediyorSelam kızlar tatil yerinden bildiriyorum
Hava cooook sıcak nerde benim sabah 19 derece olan memleketim nerde 40derece olan antalya
Daha gelir gelmez buyukbas moralimizi alt üst etti bunu koca diye yanında taşıyanın ben...
Oteli beğenmemiş beyefendi havuzu küçükmüş cart curt. Acikmis yemek yokmuş. Geldiğimizde yemek saati bitmişti. Snack barda pizza patates kızartması nugget yedik.Gidelim diye tutturdu evin ergeni ya. Defol git odemeyi yaptik bizde tatili senin hakkinla 2 gün uzatalım dedim. Bozuldu. Biz çocuklarla havuza indik kendisi aksama kadar odadan çıkmadı. Yemeğe indi. Ama nasıl sinirli nasıl kızgınım. Burayı ablasigil yada kendisi ayarlasa öve öve bitiremezdi oysa. Ben ayarladım illa bisey çıkaracak. Kendi sonunu hazırlıyor haberi yok.
Neyse kaldı 3 gün. Tatilimizi mahvetmesine izin vermeyeceğim. Benim 14 yılımı burnumdan getirdi ya bende kalan ömrünü getireceğim burnundan geri sayım basladi
Amin canim sagolasin. Annem cok daha iyi cok sükür.Allah acil şifalar versin
ya gelmisin zaten odadan cikmamak neSelam kızlar tatil yerinden bildiriyorum
Ne güldüm ne kızdım yokmuş gibi takıldık baktı olmuyo geldi aksam yanimizaGülsem mi kızsam mi bilemedim, en iyisini yapıyorsun yokmuş gibi takıl, tatilin keyfini çıkar vala
Derdi ben. Beni nasıl huzursuz edebilir diye baya kafa yoruyor herhalde.Derdi ne yahu tatili de mundar ediyor
Gidicem dedi git dedim ona bozuldu herhaldeya gelmisin zaten odadan cikmamak ne
Kaldır otel odasından at begenmedigi havuza diyor şeytan ne uyuz adam sen eglenmene bak çocuklarla canım oda takılsın tek çok zamanı olcak belliSelam kızlar tatil yerinden bildiriyorum
Biz Antalyaya 2.tatilimizde cidden kötü bi otele denk geldik.Selam kızlar tatil yerinden bildiriyorum
Ya ne beğenmeyecak ne oldu biliyor musunKaldır otel odasından at begenmedigi havuza diyor şeytan ne uyuz adam sen eglenmene bak çocuklarla canım oda takılsın tek çok zamanı olcak belli
Benim çocuklarım burada mutlu mu mutluBiz Antalyaya 2.tatilimizde cidden kötü bi otele denk geldik.
Hani vasattı yan otelde Barut
Onunden gecerken ic cekiyorduk:)
Ama hic umursamadık tatile devam ettik.
Sen de bosver onu keyfini cıkar.
El kadar bebeyle Erdek te kaldım gecen sene normal bi oteldi.
Hayatımın en güzel tatiliydi cünkü cocukla ilk tatilim,kız ilk kez denize girmis falan.
1 yıl calıstın sen o cocukları o havuza sokabilmek icin,begenmeyen daha iyisini yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?