anne olmadan bilmiyordum beni en ufak agrisi bukadar etkiliyecegini. Keske hic biri hic bir zaman hasta olmasa.

onlara mutlaka bakim canim. Pazar günü posetde lazimligi yanimda tasidim

Benim başıma da gelmişti benzeri
Büyük oğlum henüz lazımlığını kullaniyordu ve ben onunla çarşıdaydım.
Annee çiş çiş diyince gittik avm tuvalatine ama ne mümkün yapmadi kiii
Hemen bir lazimlik aldik ve bir daha gittik işimizi halletmeye

kadinlarin tatili iste böyle oluyor kolay gelsin canim
Sagol canim
Gecmis olsun canim

Selam kızlar tatil yerinden bildiriyorum
Hava cooook sıcak nerde benim sabah 19 derece olan memleketim nerde 40derece olan antalya
Daha gelir gelmez buyukbas moralimizi alt üst etti bunu koca diye yanında taşıyanın ben...
Oteli beğenmemiş beyefendi havuzu küçükmüş cart curt. Acikmis yemek yokmuş. Geldiğimizde yemek saati bitmişti. Snack barda pizza patates kızartması nugget yedik.Gidelim diye tutturdu evin ergeni ya. Defol git odemeyi yaptik bizde tatili senin hakkinla 2 gün uzatalım dedim. Bozuldu. Biz çocuklarla havuza indik kendisi aksama kadar odadan çıkmadı. Yemeğe indi. Ama nasıl sinirli nasıl kızgınım. Burayı ablasigil yada kendisi ayarlasa öve öve bitiremezdi oysa. Ben ayarladım illa bisey çıkaracak. Kendi sonunu hazırlıyor haberi yok.
Neyse kaldı 3 gün. Tatilimizi mahvetmesine izin vermeyeceğim. Benim 14 yılımı burnumdan getirdi ya bende kalan ömrünü getireceğim burnundan geri sayım basladi

Gülsem mi kızsam mi bilemedim, en iyisini yapıyorsun yokmuş gibi takıl, tatilin keyfini çıkar vala

Allah acil şifalar versin

Derdi ne yahu tatili de mundar ediyor

ya gelmisin zaten odadan cikmamak ne

Gülsem mi kızsam mi bilemedim, en iyisini yapıyorsun yokmuş gibi takıl, tatilin keyfini çıkar vala
Ne güldüm ne kızdım yokmuş gibi takıldık baktı olmuyo geldi aksam yanimiza
Derdi ne yahu tatili de mundar ediyor
Derdi ben. Beni nasıl huzursuz edebilir diye baya kafa yoruyor herhalde.
ya gelmisin zaten odadan cikmamak ne
Gidicem dedi git dedim ona bozuldu herhalde
Yalvarmak falan gerekiyordu gitme diye
Daha tanıyamadı beni

Kaldır otel odasından at begenmedigi havuza diyor şeytan ne uyuz adam sen eglenmene bak çocuklarla canım oda takılsın tek çok zamanı olcak belli

Biz Antalyaya 2.tatilimizde cidden kötü bi otele denk geldik.
Hani vasattı yan otelde Barut
Onunden gecerken ic cekiyorduk:)
Ama hic umursamadık tatile devam ettik.
Sen de bosver onu keyfini cıkar.
El kadar bebeyle Erdek te kaldım gecen sene normal bi oteldi.
Hayatımın en güzel tatiliydi cünkü cocukla ilk tatilim,kız ilk kez denize girmis falan.
1 yıl calıstın sen o cocukları o havuza sokabilmek icin,begenmeyen daha iyisini yapsın.

Kaldır otel odasından at begenmedigi havuza diyor şeytan ne uyuz adam sen eglenmene bak çocuklarla canım oda takılsın tek çok zamanı olcak belli
Ya ne beğenmeyecak ne oldu biliyor musun
Ablasigile fiyat sordu onlarda gelsinmiş
Bana diyorki 1 gün daha kalalım isterseniz fena degilmis
Ben malımı biliyorum böyle olacağını başından biliyordum.

Benim çocuklarım burada mutlu mu mutlu
O istediği şeyi söyleyebilir sivrisinek vızıltısı bana
Enerjimi emiyor sadece ben Onun gibi olumsuz bir insan değilim. Ben burada hemen arkadaş edindim ona bile buluyo söyleyecek laf. Ama bakiyorum aksama kadının kocasıyla muhabbet ediyo manyak
Gercekten çok uyguna harika bi tatil oluyor. Havuzu temiz yemekleri leziz icecekler kaliteli. Odamizda 1 cift kişilik yatak birde ranza var çok güzel bi oda. Napiim dubaiden tutsun beğenmeyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…