- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.601
Kötü olmuşBen
Ben fransadayim kız kardeşim Türkiye'de canım ailem orda işte ben gidemiyorum daha Türkiye'ye
Üzülme canım bebisini düşün. Olsun gidince sıkı sıkı sarılır hasret giderirsiniz insallahBen
Ben fransadayim kız kardeşim Türkiye'de canım ailem orda işte ben gidemiyorum daha Türkiye'ye
İnşallah canım inşallah o günü görürüz inşallahÜzülme canım bebisini düşün. Olsun gidince sıkı sıkı sarılır hasret giderirsiniz insallah
kolay gelsin canimSelamlar arkadaşlar
Geçici evimizi tuttuk çok şükür,o süreç bizi çok yordu. Nasıl bir arsa aradığımızi bildirdik bir kaç emlakçıya. Onlar da bakacak bir yandan. Son sürat eşya topluyoruz. Nasipse pazar taşınacağiz bakalım.
Kızım tercihlerini yaptı,sonuç bekleyeceğiz.
Kafam çok dolu,aynı anda yorgunum. Bedenen yorulmak hiç bir şey gerçekten. Ne nasıl olacak diye düşünmek daha çok yıpratıyor insanı. Benden kaynaklı tabii. Su akar yolunu bulur,gereksiz stres yapıp kendimi yipratmamam lazım.
Herkes iyidir umarım,müsait oldukça uğrarım.
kadinlarin tatili iste böyle oluyorSelam kızlar
2 hafta izin aldım
Perşembe tatile gideceğiz ama kiza netten aldığım mayo olmadı. İade edip lcw falan bakmam lazım
Evdede boş durmuyorum tabi. Dolapların içine girmiştim temizleyip düzenleyip fazlalıkları çıkartıyorum bu sayede. Dün 3 poşet kıyafet 2 poşet bot ayakkabi ayikladım verdim.
Mutfak yetismeyecek haftaya bıraktım onu tatil dönüşü yaparim insallah.
gecmis olsun canimSagolasin canim daha iyi. Birkac güne cikar dedi doktorlar. Bu sefer de evdeki cocuklardan biri cok ateslenmis esim de tek basina. Bugün dönüyorum Berline. Hayat.
selam canım portatıf katlanabılen lazımlıklar var ortasınbos baya kuculuyo uygun poseti var takıyosun iş bitince dogru copetuvaletden korkuyorilaki lazimlik istiyor demik 1 numarali yoldan ilerliyecez artik hep evdeyiz
Daha güzel günleriniz de olur mutlakaÖyle oldu vallhi Kısmet değilmiş demek ki
Geçmiş olsunSelam kizlar,
dün kizim ateslenmisdi seminardan erken cikip eve gitdim. Keske calismaya mecbur olmasaydikgece yine ateslenince surup verdim. Ise gidiyorum su an ama moral sifir.
Su deneme süreci bi bitseydi rapor alip cocugumun yaninda dursaydim.
Esimin babasi guatirdan ameliyat olacak. Esim haftaya türkyeye gidecek, ona bilet almaliyim. Cocugada annem bakacak. Umarim kazasiz belasiz atlatiriz bu süreci.
Günaydınnnn herkeseeGünaydın altin kizlar
A Asmin75 Geçmiş olsun minige cnm ama çocuklar hasta olunca analar da hasta oluyor.
Böyle böyle büyüyorlar.
kronikuykucu cnm Bizde seninle sohbeti özledik daha sık gel
Colombre Nasıl gidiyor, durumlar nereye vardi cnm
MelodiminEsi aramizda en yeni pasparlak altin kizimiz, günaydın
Az kalmışGünaydınnnn herkeseeHenüz pasparlak altınla tanışamadım dört gözle maaşı bekliyorum valla
Çok şükürAz kalmış
Gecmis olsun canim. Hersey güzelce hallolur insallah.Selam kizlar,
dün kizim ateslenmisdi seminardan erken cikip eve gitdim. Keske calismaya mecbur olmasaydikgece yine ateslenince surup verdim. Ise gidiyorum su an ama moral sifir.
Esimin babasi guatirdan ameliyat olacak. Esim haftaya türkyeye gidecek, ona bilet almaliyim. Cocugada annem bakacak. Umarim kazasiz belasiz atlatiriz bu süreci.
gecmıs olsn canım benım cocuklar hıc hasta olmasın yaSelam kizlar,
onlara mutlaka bakim canim. Pazar günü posetde lazimligi yanimda tasidimselam canım portatıf katlanabılen lazımlıklar var ortasınbos baya kuculuyo uygun poseti var takıyosun iş bitince dogru copebizim sıpada bi kac kere kendı ıstegıyle gıdıp lazımlıga yaptı daha da yok hiç elektrık vermıyor yapacagına dair seneye kaldı gıbı
bizde cok özledikkızlarr sizi cok ozledm nasılsınız eski sohbetlerimizi hatırladım okudukca ya çok uzakta degıl gercıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?