Afiet olsun.utuden sinir oluyorum kolay gelsin

Ay ütü deme ütü deme

Az önce annemin adına da hepsiburadaya üye oldum.
51 TLye 4 adet daha sıvı deterjan aldım.
Renkliler için Toplam 8 adet deterjan oldu stokta.

Kuzenimin adınada üye oldum. Ama ona vermedi indirim.

Eşim tabi şokta Annemdede stok yaptığımızı biliyordu. Ama burda devam edeceğimi düşünmedi sanırım garibim
Bırak o telefonu elinden, alma artık deyip duruyor. Dedim karışma sen.
Markette perwoll 29.90TLydi aldığımızda. Ben şimdi şişesini 12.5 TLye aldım. Bırakırmıyım hiç o telefonu

Bizim apartmanın giriş katında her daire için yaklaşık 10 m2 depo yapmışlar.
Kapısı kilitli oh miss içerisinde boş.
Stokların kraliçesi olacağım yine

Evim biraz küçük olduğundan derin dondurucu almamıştık. Şimdiden zorluğunu çekmeye başladım

Bu sene bütün kış hazırlıklarını mecburen konserve olarak yapıp depoya koyacağım.
Burda havalar o kadar sıcakki anca Eylül başı gibi yapabiliyoruz konserveleri, yoksa bozuluyor.

Bezelye, bamya ve barbunya almıştım. Onları dolaba attım ve şimdiden doldu bile.

Yapılacakları tek tek telefona yazıp bir liste oluşturdum.
Yaptıklarımı işaretliyorum. Her sene böyle yapıyorum
Bu sayede hiçbir şeyi kaçırmamış oluyoruz çok iyi oluyor.

Bu arada kızlar ekimde Migros’un geleneksel kuruluş yıldönümü indirimleri oluyor.
%25 - % 40 arası oluyor indirimler…
Ben her sene onu bekleyip o zmn alırım. Ama bu bu kuponlar sayesinde indirim miktarı %50ye gelince kaçırmak istemedim.

Nasıl aldın canım ben baktım da bulamadım hemen yeni üye olunca çıkıyor mu karşına!?

Nasıl aldın canım ben baktım da bulamadım hemen yeni üye olunca çıkıyor mu karşına!?
İnstagramda link paylaşıyorlarya o linklerden girmen gerekiyor cnm.
Öncelikle hepsiburadada hesabın varsa çıkış yapmalısın.
Sonra bu paylaşılan linklerden birinden giriş yapman gerekiyor
Ve daha önce hiç kayıtlı olmayan bir mail ve telefon numarası ile üye oluyorsun.
Sepetine 100 TLlik ürün eklediğinde otomatik olarak 50 TL indirim uygulanıyor

Fakat her cihazdan bir kere oluyormuş.
Diyelim ki senin telefonundan yaptın. İkinci de tekrar linkten girip yeni üyelik alsan bile aynı cihaz olduğu için olmuyormuş.
Her seferinde farklı bir cihazdan, önce linke gireceksin sonra üyelik oluşturup alacaksın. Fakat bazen uygulama telefonda yüklü olduğu içinde olmuyormuş.
O zmn silip linkten girip uygulamayı indirip devam ediyormuşsun.

Ben linke bugünevimene aldım sayfasından girdim.
Başka kim paylaştı bilmiyorum.
böylede çok reklam yapmış gibi olduk ama ben bu sayfayı hep takip ediyorum çok güzel indirimler paylaşıyor

Biz zaten iki kişiyiz canım her birinden bir tane 3lt alsam oooo epey yeter bana. Sağ olasın annemin telefonu üzerinden bir deneyeyim

Slm kizlar yazmis miydim unuttum annem hastaneden cikti cok sükür. Evde dinlenecek. Ben de döndüm Almanyaya. Yarin is tam gaz basliyor.
Vergileri falan ödedim cebimde tek kurus kalmadi altin alamadim
Vergiler vergiler vergiler... Dün bordroya baktık eşimle de can sıkıntısı. Elbetteki vergi verelim devletimize ama benim etim ne buldum ne yahu kazandığım belli. O kadar da olmaz
Neyseki annen iyi çok şükür

Vergiler vergiler vergiler... Dün bordroya baktık eşimle de can sıkıntısı. Elbetteki vergi verelim devletimize ama benim etim ne buldum ne yahu kazandığım belli. O kadar da olmaz
Neyseki annen iyi çok şükür
Evet nasil rahatladim zatürresi gecince. Cok yoruldu yaslandi resmen bu sürecte
Ah ah sorma inanamadim ödedigim paraya. Zaten hersey nasil pahali inanilmaz resmen yasanmaz olmus, cok üzücü.

Slm kizlar yazmis miydim unuttum annem hastaneden cikti cok sükür. Evde dinlenecek. Ben de döndüm Almanyaya. Yarin is tam gaz basliyor.
Vergileri falan ödedim cebimde tek kurus kalmadi altin alamadim
Tekrar çok geçmiş olsun cnm.
Rabbim başka kötü günler göstermesin

Selam canim, iyilik sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…