- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.661
Afiet olsun.utuden sinir oluyorum kolay gelsinSelâm kızlar
Dün gezme günüydü bugün temizlik, ev işleri
Alışverişi de hallettik.
Bir kahveyi hakettimkomsum da irmik helvası yapmış oh gomeyim ben onu da.
Daha ütü var sırada.
Bitmiyor ev işleri.
Her daimColombre hadi az kaldi arkadaşım
MelodiminEsi maaş bereketli olsun
sempatik_kiz senin stoklarini görmüştük ben küçük bir şok yasamistim hâlâ ayni mi gidişat
Ay ütü deme ütü demeSelâm kızlar
Dün gezme günüydü bugün temizlik, ev işleri
Alışverişi de hallettik.
Bir kahveyi hakettimkomsum da irmik helvası yapmış oh gomeyim ben onu da.
Daha ütü var sırada.
Bitmiyor ev işleri.
Nasıl aldın canım ben baktım da bulamadımAz önce annemin adına da hepsiburadaya üye oldum.
51 TLye 4 adet daha sıvı deterjan aldım.
Renkliler için Toplam 8 adet deterjan oldu stokta.
Kuzenimin adınada üye oldum. Ama ona vermedi indirim.
Eşim tabi şoktaAnnemdede stok yaptığımızı biliyordu. Ama burda devam edeceğimi düşünmedi sanırım garibim
Bırak o telefonu elinden, alma artık deyip duruyor. Dedim karışma sen.
Markette perwoll 29.90TLydi aldığımızda. Ben şimdi şişesini 12.5 TLye aldım. Bırakırmıyım hiç o telefonu
Bizim apartmanın giriş katında her daire için yaklaşık 10 m2 depo yapmışlar.
Kapısı kilitli oh miss içerisinde boş.
Stokların kraliçesi olacağım yine
İnstagramda link paylaşıyorlarya o linklerden girmen gerekiyor cnm.Nasıl aldın canım ben baktım da bulamadımhemen yeni üye olunca çıkıyor mu karşına!?
Biz zaten iki kişiyiz canım her birinden bir tane 3lt alsam oooo epey yeter bana. Sağ olasın annemin telefonu üzerinden bir deneyeyimİnstagramda link paylaşıyorlarya o linklerden girmen gerekiyor cnm.
Öncelikle hepsiburadada hesabın varsa çıkış yapmalısın.
Sonra bu paylaşılan linklerden birinden giriş yapman gerekiyor
Ve daha önce hiç kayıtlı olmayan bir mail ve telefon numarası ile üye oluyorsun.
Sepetine 100 TLlik ürün eklediğinde otomatik olarak 50 TL indirim uygulanıyor
Fakat her cihazdan bir kere oluyormuş.
Diyelim ki senin telefonundan yaptın. İkinci de tekrar linkten girip yeni üyelik alsan bile aynı cihaz olduğu için olmuyormuş.
Her seferinde farklı bir cihazdan, önce linke gireceksin sonra üyelik oluşturup alacaksın. Fakat bazen uygulama telefonda yüklü olduğu içinde olmuyormuş.
O zmn silip linkten girip uygulamayı indirip devam ediyormuşsun.
Ben linke bugünevimene aldım sayfasından girdim.
Başka kim paylaştı bilmiyorum.
böylede çok reklam yapmış gibi olduk ama ben bu sayfayı hep takip ediyorum çok güzel indirimler paylaşıyor
Sen hangi ürün çıktığına bakma cnm. Sen neyi seçersen seç indirim düşüyor(Altın hariç)
Yok yok kuzum çok denedim de olmadıSen hangi ürün çıktığına bakma cnm. Sen neyi seçersen seç indirim düşüyor(Altın hariç)
Vergiler vergiler vergiler... Dün bordroya baktık eşimle de can sıkıntısı. Elbetteki vergi verelim devletimize ama benim etim ne buldum ne yahu kazandığım belli. O kadar da olmazSlm kizlar yazmis miydim unuttum annem hastaneden cikti cok sükür. Evde dinlenecek. Ben de döndüm Almanyaya. Yarin is tam gaz basliyor.
Vergileri falan ödedim cebimde tek kurus kalmadi altin alamadim
Evet nasil rahatladim zatürresi gecince. Cok yoruldu yaslandi resmen bu sürecteVergiler vergiler vergiler... Dün bordroya baktık eşimle de can sıkıntısı. Elbetteki vergi verelim devletimize ama benim etim ne buldum ne yahu kazandığım belli. O kadar da olmaz
Neyseki annen iyi çok şükür
Tekrar çok geçmiş olsun cnm.Slm kizlar yazmis miydim unuttum annem hastaneden cikti cok sükür. Evde dinlenecek. Ben de döndüm Almanyaya. Yarin is tam gaz basliyor.
Vergileri falan ödedim cebimde tek kurus kalmadi altin alamadim
Amin sagolasinTekrar çok geçmiş olsun cnm.
Rabbim başka kötü günler göstermesin
Selam canim, iyilikSelam kızlar
mavimli ben kaçırdım sanırım Rabbim şifa versin anneciğine
@Thewitcher nasıl geçiyor tatil?
Colombre kızının sonuçları ne zaman açıklanacak acaba? Kolay gelsin taşınma işi genç de olsak çok yorucu
@Amy lee Allah bereket versin
sempatik_kiz hiç anlamıyorum ya o işlerden ne güzel karlı bir alışveriş olmuş
karamelli_turta Larka tünaydın o vakit
A Asmin75 @Saricivcivim1 nasılsınız kızlar?
Bugün mübarek maaş günü
Ev için ayırdığım paranın dışında 2 gr yapacağım nasipse. Piyasaların açılmasını bekliyorum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?