Uğraşıp duruyorum bizde asi zorunlu hale geldi yoksa hiç bire yere giremiyorsun randevu almaya çalışıyorum aşı için sen nasılsın canım

Uğraşıp duruyorum bizde asi zorunlu hale geldi yoksa hiç bire yere giremiyorsun randevu almaya çalışıyorum aşı için sen nasılsın canım
Aaa zorunlu mu oldu çok şaşırdım
Benim tatilim bitti tabi okula başladım çalışıyorum bir de hayırlısı ile bebeğim olsa da kafamdaki allak bullak durum son bulsa
Benim de öyle sıkıntım var işte... Tüp bebek yaptık geçen ay maalesef tutmadı. Onun parası da kolay birikmedi tabi
Napalım can sağlığı olsun da

Zorunlu dedigim markete bile izin vermiyorlar her yere aşı sertifikası ile giriliyor Perşembe günü randevu var negatif test istediler insan sürekli test yapamaz sonuçta en erken zamanda Rabbim kucağını doldursun inşallah canım

Insallah en hayirli zamanda bebegini kucagina alirsin

Insallah hayırlısıyla bebisine kavuşursun canim
Stres yapma kafanı başka şeylerle mesgul et.

Selam kızlar
Evin bitmeyen işlerinden kurtulamıyorum. Dün domates konservelerini yaptim 17 kilo domatesten. Bugün ara verdim asure yaptim. Biraz komşuya dağıttım. Annemleri bekliyorum ikram etmek icin. Yarinda büyük temizlik var kadın gelecek. Halıları yıkamaya verdim. Pazar günü de koye gideceğim salçalık domatesleri doğrayacağız.
Pazartesiyi iple çekiyorum ise gidip dinlenmek icin

Merhaba kızlar
Dün karantina bitti. Bugün itibariyle özgürüm
Arkadaşım kahveye davet etti.
Ama kabul etmedim.
Ne olur ne olmaz evi temizleyip paklayana kadar kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum

Önce evi ve apartmanı ilaçlatacağım sonra temizliğe girişeceğim.
Halılar ve perdeler yıkanacak.
Camlar, koltuklar ve duvarlar silinecek,
Mutfak, yatak odası vs her yer tepeden tırnağa çamaşır suyu ile temizlenecek.

Herkes bu kadarına gerek yok diyor. Ama benim için asla rahat etmez
Azıcık takıntılıyım da
Şuan kendim bile evde oturmak istemiyorum.
Başkasını asla davet edemem. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum.

Tek sorun bunları yapacak halim yok
Kimseyi eve sokmak istemediğim için Yardımda alamıyorum
Elimden geldiğince parça parça yapacağım artık

Selam kizlar,

mavimli
bereketli olsun canim
sempatik_kiz
bencede gerek yok bide üstüne camasir suyu o cigerleri ne hale getirir be canim.
karamelli_turta
turtam hayirli olsun ikinci asin
Cennetmeyvesii
gülpm sen birdaha izin alma bence, isden fazla evde yoruluyorsun

Esim ehliyeti aldi bugün de türkyeye uctu babasi guatirdan ameliyat olacak diye.
O dönünce araba alcaz hemen, ben ders alip ehliyetimi tazeliyecegim.
Kizim babasini cok özlüyecek, umarim cok fazla etkilenmez isden bu sürecte erken cikmaya calisacagim.
Baskada heycanli birseyim yok anlatilcak

kayip arkadaslarda geri dönse ne güzel olacak

Hadi gözünüz aydın ehliyeti kaptiniz
Gecmis olsun kayinpederine de
Napiim o işler mecbur yapılacak Allahtan temizliğe kadın gelecek
şu anda tabanlarım sizliyo

Kizlar slm nasilsiniz bakalim? Isten gücten kafami kaldiramadim kac gündür. Proje bitimi isler yogun.
karamelli_turta 5 gram altin aldim dün.
Bereketli olsun
Ben de temizlik yapmalıyım yağmurların dinmesini bekliyorum camları silince baştan aynı oluyor çünkü
Hadi gözün aydın geçti gitti evi bolca havalandırıp normal bir temizlik yapman yeterli ama için nasıl rahat edecekse öyle yap
Selâm kızlar
Ikinci doz aşımı oldum bugün
Nihayet
Erteleye erteleye bugüne kısmet oldu.
Biz de ay sonu olacağız 2.dozu
Ehliyet dedin de benim de ehliyetim var ama bilgilerimi tazeleme lazım pazartesiden itibaren çalışalım diyor eşim ama azcık korkuyorum

bende 27 yildir kullanmiyorum ama kafaya taktim kulancam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…