Selam kizlar, sabah ise erken gitdim, sat üctede biraktim. Annem cocukla yanliz yoruluyor. Esim gelene kadar artik böyle idare ederiz.
Belim halen fena, trenden inince doktoru ariyacam, baka bilirse baksinlar.
Patronum recete al dedi doktordan ozaman otomotik yükselen masalardan ismarlariz sana dedi. Fena olmaz arada ayakta calismak.

Selam kizlar,

dün gitdim 4 igne yedim, ama halende tam gecmedi doktor bi ara makineden cekelim dedide, anca ekimde artik. Denemem bizsinde öyle. En azindan yeni masa icin rapor yazdi, artik ayaktada calisa bilcem.
Dün eve geldim, kizim nasil özlemis. Yanimdan ayrilmadi hic. Babada olmayinca zorlaniyor tabi.
sabah 5 de evden ciktim kiz uyanmadan gideyim diye, ama grev var, trenler saatde 1 gidiyor. Deli danalar gibi etrafda dönüp duruyorum tren gelene kadar
Neyse iyi yönünden bakalim, en azindan 10000 adim tamamla mis olacagim

Allah tez vakitte acil şifalar versin cnm

Düğünüme tam 4 hafta kaldı düğünden sonra ilk işim altın biriktirmeye başlamak olacak
Tebrik ederim
Allah daim etsin
Bende 2 ay önce evlendim.
Bana herkesin söylediği şeyi bende sana söylemek istiyorum.
O zaman önemsememiştim. Ama haklılarmış

Muhtemelen o gün bir çok aksilik çıkacak(malum stresle pireyi deva yapıyoruz) hiçbir şeyi kafana takma ve eğlenmene bak. Çünkü o gün senin günün ve bir daha geri gelmeyecek.

Dilerim Düğününde çil çil altınlar gelir

Maalesef maaşlarımız dışında her şey iki üç katı zamlandı. 5 tlye aldığım eldiven şuan 35 TL. Harcama yapmadan önce kılı kırk yarıyoruz
Hayırlı olsun
Ah şu yeni gelin evi baskıları yok mu ben de evleneceğim zaman alelacele almıştım ve şuan pişmanım. İyi yapıyorsun içine sinecek şekilde al canım
Geçmiş olsun canım senin yaptığın iş nedir tam olarak?
Selam 2 gram aldım 485 ₺ den☺
Bereketini gör
Düğünüme tam 4 hafta kaldı düğünden sonra ilk işim altın biriktirmeye başlamak olacak
Ne güzel tatlı telaşlar

Amin İnşallah,
Ya ne bileyim cidden stresli bir süreç.. Herkes amaan hallolur kafaya takma diyor bende kendime kafama takcak bişey yok diyorum ama olur olmadık zamanlarda kendimi düşünürken buluyorum o nasıl olcak bu nasıl olcak...
En sıkıcı olanıda yapmış olduğumuz birikimler hızla eriyor kendimi kötü hissediyorum. Düğün bitsede geri yerine koymaya başlasak diye düşünüyorum..

Umarım o gün saçma salak şeylere sinirlenip takılıp moralimi bozmam çünkü eğlenmek istiyorum gerçekten

Hay allah geçmiş olsun canım

Selam canlar,

bugün isi erken birakip alis verisde hal edip biraz erken eve gele bildim. Kizim kaptim parka götürdüm komsu cocuklarla oynadi bi güzel. Bende türk komsumla sohbet ede bildim o arada. Burdan geri tasinirsak onu cidden cok özlerim. Yine görüsürüzde, tabiki böyle daha güzel. Cok güzel bir insan.
Evdeki gidalari biraz bitirmege calisiyorum cünkü killer cok dolu.
Panelden puanlarla topladigim 50€ var, onuda hesaba aktartcam yarin.
Yarinda yiyecegim var, disardan birsey almama gerek yok.

Dün evimizi yeni takılan kombi yüzünden su basmış çok uğraştık
Günlük 100TL vermeye devam ediyor nişanlım tatilden döndük ve 200 TL oldu yine bunlar düğün masraflarına gidecek..
Nikah davetiyesi siparişini verdik 175 TL tuttu, geldiğinde ödeyeceğiz.

2 gündür çok yorgun uyanıyorum.. yataktan kalkamıyorum resmen..

Birde bu puan kullandığınız kampanyalar vs nasıl oluyor yaaaa lütfen azcık bilgilendirin.. bende ev geçindiricem yakında öğrenmem lazım

Günaydın arkadaşlar
İşlerimiz biraz hafifledi,bu sefer de yorgunluk açığa çıktı. Koştururken anlamıyor insan.
Küçüğü yeni okuluna kaydettirdim. Biraz travmatik oldu taşınma onun için. Arkadaşlarını bırakmak zor geldi. Burada daha kimseyle de tanışamadı. Her gün görüntülü görüşüyor,hasret gideriyor ne yapsın.
Ben de ablam ve yegenlerimi özlüyorum. Demek ki yaş ilerledikçe daha zor geliyor gurbet

Çok geçmiş olsun canım Allah Acil şifalar versin

Selam millet
bu hafta işe döndüm gibi oldu
yarında kızımın doğum günü izin alıcam yine kutlamak istiyor arkadaşlarıyla. hazırlık yapmalıyım

akşam eksiklerine baktık
kışlık herşeyi küçülmüş tabi birden boy attı annesini solladı maşallah
sweatshirt eşofman altı pantolon ayakkabı okul forması almalıyız
çooook harcamalı bir eylül ayı beni bekliyor

İyi akşamlar arkadaşlar
Witch sağlıklı mutlu yıllar dilerim kuzuna.
Asmin sen nasıl oldun. Bel ağrısı zor gerçekten. Fıtık tanısı kondu mu sana.
Amy hayırlı olsun gramların. Bende bu ara birikim sıfır harcama bol. Taşınırken 7 bin civari harcadım. Şimdi büyük kızımın üni hazırlığını yapıyorum yavaştan. O da bayağı bir miktar tutacak içinde laptop olduğu için. Sağlık olsun tabii.
Yerleştirme sonuçları açıklanamadı bir türlü. Bekliyoruz ailecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…