- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.741
Allah tez vakitte acil şifalar versin cnmSelam kizlar,
dün gitdim 4 igne yedim, ama halende tam gecmedidoktor bi ara makineden cekelim dedide, anca ekimde artik. Denemem bizsinde öyle. En azindan yeni masa icin rapor yazdi, artik ayaktada calisa bilcem.
Dün eve geldim, kizim nasil özlemis. Yanimdan ayrilmadi hic. Babada olmayinca zorlaniyor tabi.
sabah 5 de evden ciktim kiz uyanmadan gideyim diye, ama grev var, trenler saatde 1 gidiyor. Deli danalar gibi etrafda dönüp duruyorum tren gelene kadar
Neyse iyi yönünden bakalim, en azindan 10000 adim tamamla mis olacagim
Tebrik ederimDüğünüme tam 4 hafta kaldı düğünden sonra ilk işim altın biriktirmeye başlamak olacak
Maalesef maaşlarımız dışında her şey iki üç katı zamlandı. 5 tlye aldığım eldiven şuan 35 TL. Harcama yapmadan önce kılı kırk yarıyoruzHerşeyin fiyatının dehşet verici olması beni çok düşündürüyor.
Stoklarim epey azaldı hatta bittiye yakın çoğu kalem.
Kış hazirligi da hiç yapamadım bu sene.
Haftasonu biraz birşeyler yapmaya başlasam çok iyi olacak.
Hayırlı olsunSelamlar arkadaşlar, hayırlı geceler herkese.
Taşındık nihayet ama işler bitmedi tabii.
Bir yandan arazi bakıyoruz,güzel yerler var gibi. Nasipse olur inşallah. İnşaat firmalarından fiyat alıyoruz. Daha güvenilir birini bulamadık. Bu sektörde illa vardır da denk gelmek lazım işte.
Herkes iyidir umarım, vakit buldukça uğrarım.
Ah şu yeni gelin evi baskıları yok muGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum
İlaçlama vs derken kendimi temizliğe verdim.
Dip köşe evde temizlenmedik tek bir yer bırakmıyorum.
Bugünde salonu ve mutfağı yaptım mı temizlik faslı bitiyor
Tabi bende bittim
Pazartesi günü kendimi dışarı atabilirim
Yatak odası ve mutfağa halı almamıştım evlenirken…
Yeni gelin evi eksik olmaz dediler.
Dedim eksik değil zaten ben varım. Asıl ben yoksam ev eksik
İçime sinen bir bulamamıştım. Sırf almak için almış olmak istemedim. Netice de dünya kadar para veriyoruz her şeye…
2 ay oldu bu seferde çıkıp bakacak zamanım olmadı.
Bu hafta içi Eksikleri halledeceğim inşaAllah
Gidecek yine paracıklar
Geçmiş olsun canımSelam arkadaslar,
iki gündür belim cok kötü agriyor. Masa basi calisinca daha kötü oldu. Spor yapmaya karar verdim. Aksamlari 10dk olsa bile yapmaliyim.
Esim türkyedeyken annem cocuga bakacak, korkuyorum tansyonu cikar evde kimse olmaz diye. Bosuna ev degilde komsu al dememisler. Dün komsuma bizim evin anahtarini verdim, eger anneme telefonda ulasamasam gün boyunca anahtarla girip kontrol edecek. Sagolsun cidden iyiki var. Cok iyi bir insan gercekten
Yarin yineisgünü, ama ben kendimi hic dinlenmis his etmiyorum
Ekimde mutlaka izin alip dinlenmeliyim.
Esim dönünce bende su ehliyeti tazeliyeyim, ardindan cok extralarimiz kalmaz, bizde artik biraz birikime basliya biliriz umarim.
Ilk isim hayat risk sigortalari yapmak esimle kendim icin. Kizi garantiye almaliyiz.
Ardindanda birikim.
Sizinki kadar olmasada burdada baya zamlar oldu, az gelirli aileler zor geciniyorlar.
Birikim cidden sart.
Bereketini görSelam 2 gram aldım 485 ₺ den☺
Ne güzel tatlı telaşlarDüğünüme tam 4 hafta kaldı düğünden sonra ilk işim altın biriktirmeye başlamak olacak
Amin İnşallah,Tebrik ederim
Allah daim etsin
Bende 2 ay önce evlendim.
Bana herkesin söylediği şeyi bende sana söylemek istiyorum.
O zaman önemsememiştim. Ama haklılarmış
Muhtemelen o gün bir çok aksilik çıkacak(malum stresle pireyi deva yapıyoruz) hiçbir şeyi kafana takma ve eğlenmene bak. Çünkü o gün senin günün ve bir daha geri gelmeyecek.
Dilerim Düğününde çil çil altınlar gelir
Hay allah geçmiş olsun canımSelam kizlar,
dün gitdim 4 igne yedim, ama halende tam gecmedidoktor bi ara makineden cekelim dedide, anca ekimde artik. Denemem bizsinde öyle. En azindan yeni masa icin rapor yazdi, artik ayaktada calisa bilcem.
Dün eve geldim, kizim nasil özlemis. Yanimdan ayrilmadi hic. Babada olmayinca zorlaniyor tabi.
sabah 5 de evden ciktim kiz uyanmadan gideyim diye, ama grev var, trenler saatde 1 gidiyor. Deli danalar gibi etrafda dönüp duruyorum tren gelene kadar
sagol canimAllah tez vakitte acil şifalar versin cnm
sagol turtamHay allah geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım Allah Acil şifalar versinSelam kizlar,
Doları bozdurdum 2 gram aldım100 dolar aldım az once
Döviz hesabından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?