- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.721
Bana da diyor esim, iki cocuk var acil birsey olur falan. Pek niyetim yok ama.Ben ehliyeti aldım en son işte sınavda sürmüşümdürgerçekten pratik yapmak lazım, eşim de diyor ki acil bir şey olur öğrenmen gerek
cok hakli bence!Ben ehliyeti aldım en son işte sınavda sürmüşümdürgerçekten pratik yapmak lazım, eşim de diyor ki acil bir şey olur öğrenmen gerek
Aminn canım Aminnİnşallah olur bebeğin en kısa sürede sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Rabbim
Doğru diyorlar ama yaBana da diyor esim, iki cocuk var acil birsey olur falan. Pek niyetim yok ama.
Kesinliklecok hakli bence!
Beni mi çağırdınSelam kizlar,
mavimli
bereketli olsun canim
sempatik_kiz
bencede gerek yok bide üstüne camasir suyu o cigerleri ne hale getirir be canim.
karamelli_turta
turtam hayirli olsun ikinci asin
@Thewitcher
gülpm sen birdaha izin alma bence, isden fazla evde yoruluyorsun
Esim ehliyeti aldibugün de türkyeye uctu babasi guatirdan ameliyat olacak diye.
O dönünce araba alcaz hemen, ben ders alip ehliyetimi tazeliyecegim.
Kizim babasini cok özlüyecek, umarim cok fazla etkilenmezisden bu sürecte erken cikmaya calisacagim.
Baskada heycanli birseyim yok anlatilcak
kayip arkadaslarda geri dönse ne güzel olacak
sagligina dikat et. Kac aydir hep cok yogun calisiyorsunHepinizi okuyorum ama gözüm ustunizde merak etmeyin beni
Hakli da burda bu isler zor ve pahali. Türkiyede kolaydi almistim hemen. Burda esim cok calisti alabilmek icin. Bir de araba kullanmak öyle matah bisey degil burda. Bisiklet, toplu tasima her zaman tercih ediliyor. Hatta Alman arkadaslarima arabamiz oldugunu bile söylemedim herkes cevreci, bu isler ciddi isler.Aminn canım Aminn
Doğru diyorlar ama ya
Kesinlikle
Allah esirgesin birisine bir şey olursa toplu taşıma ve bisiklet mi araba mı?Hakli da burda bu isler zor ve pahali. Türkiyede kolaydi almistim hemen. Burda esim cok calisti alabilmek icin. Bir de araba kullanmak öyle matah bisey degil burda. Bisiklet, toplu tasima her zaman tercih ediliyor. Hatta Alman arkadaslarima arabamiz oldugunu bile söylemedim herkes cevreci, bu isler ciddi isler.
Hersey gönlününe göre olur insallah canimSelamlar arkadaşlar, hayırlı geceler herkese.
Taşındık nihayet ama işler bitmedi tabii.
Bir yandan arazi bakıyoruz,güzel yerler var gibi. Nasipse olur inşallah. İnşaat firmalarından fiyat alıyoruz. Daha güvenilir birini bulamadık. Bu sektörde illa vardır da denk gelmek lazım işte.
Herkes iyidir umarım, vakit buldukça uğrarım.
Geçmiş olsun cnmSelam arkadaslar,
iki gündür belim cok kötü agriyor. Masa basi calisinca daha kötü oldu. Spor yapmaya karar verdim. Aksamlari 10dk olsa bile yapmaliyim.
Esim türkyedeyken annem cocuga bakacak, korkuyorum tansyonu cikar evde kimse olmaz diye. Bosuna ev degilde komsu al dememisler. Dün komsuma bizim evin anahtarini verdim, eger anneme telefonda ulasamasam gün boyunca anahtarla girip kontrol edecek. Sagolsun cidden iyiki var. Cok iyi bir insan gercekten
Yarin yineisgünü, ama ben kendimi hic dinlenmis his etmiyorum
Ekimde mutlaka izin alip dinlenmeliyim.
Esim dönünce bende su ehliyeti tazeliyeyim, ardindan cok extralarimiz kalmaz, bizde artik biraz birikime basliya biliriz umarim.
Ilk isim hayat risk sigortalari yapmak esimle kendim icin. Kizi garantiye almaliyiz.
Ardindanda birikim.
Sizinki kadar olmasada burdada baya zamlar oldu, az gelirli aileler zor geciniyorlar.
Birikim cidden sart.
Ciddi o zaman durumun cok gecmis olsunSelam arkadaslar,
iki gündür belim cok kötü agriyor. Masa basi calisinca daha kötü oldu. Spor yapmaya karar verdim. Aksamlari 10dk olsa bile yapmaliyim.
Esim türkyedeyken annem cocuga bakacak, korkuyorum tansyonu cikar evde kimse olmaz diye. Bosuna ev degilde komsu al dememisler. Dün komsuma bizim evin anahtarini verdim, eger anneme telefonda ulasamasam gün boyunca anahtarla girip kontrol edecek. Sagolsun cidden iyiki var. Cok iyi bir insan gercekten
Yarin yineisgünü, ama ben kendimi hic dinlenmis his etmiyorum
Ekimde mutlaka izin alip dinlenmeliyim.
Esim dönünce bende su ehliyeti tazeliyeyim, ardindan cok extralarimiz kalmaz, bizde artik biraz birikime basliya biliriz umarim.
Ilk isim hayat risk sigortalari yapmak esimle kendim icin. Kizi garantiye almaliyiz.
Ardindanda birikim.
Sizinki kadar olmasada burdada baya zamlar oldu, az gelirli aileler zor geciniyorlar.
Birikim cidden sart.
Baska cagresi yok cok sık agrimaya basladi, sart oldu sporGeçmiş olsun cnm
Spora ve sağlıklı beslenmeye benimde başlamam lazım.
Aktif yaşam herkes için şart gerçekten
Bir dönem düzenli pilates ve yürüyüş yapıyordum.
çok faydasını görmüştüm.
Hem vücuduma hemde cebime fayda etmişti
bu yasda böylesem 10 yil sonrasini düsünmek bile istemiyorum gercektenCiddi o zaman durumun cok gecmis olsuniyi yapmissin gercekten iyi komsu cok önemli.
Ben de sabahlari cocuklari krese gonderdikten sonra yarim saat yuruyus yapmaya karar verdim. Sonrada is basi zaten saat dokuzda. Ben de evden calismaktan cok kilo aldim malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?