Beni mi çağırdın

Selam kızlar
Yine çok yoğunum ve asla buraya yazacak vaktim kalmıyor.
Yeni bir proje yürütüyorum az kaldı.
Bir kaç eğitimi tamamladım, bolca çalıştım
Nasil akşam nasıl sabah oluyor hiç anlamıyorum.
Tüm hesap kitap harcama isleri eşimde.
30 agustos tatili ile 3 günlük kaçamak yapmayı planlıyoruz. Antalya bu sene de hayal.
İşler cok yogun, bir hafta izin kullanacak durumum yok maalesef
Seneye inşallah

Selamlar arkadaşlar, hayırlı geceler herkese.
Taşındık nihayet ama işler bitmedi tabii.
Bir yandan arazi bakıyoruz,güzel yerler var gibi. Nasipse olur inşallah. İnşaat firmalarından fiyat alıyoruz. Daha güvenilir birini bulamadık. Bu sektörde illa vardır da denk gelmek lazım işte.
Herkes iyidir umarım, vakit buldukça uğrarım.

Aminn canım Aminn

Doğru diyorlar ama ya

Kesinlikle
Hakli da burda bu isler zor ve pahali. Türkiyede kolaydi almistim hemen. Burda esim cok calisti alabilmek icin. Bir de araba kullanmak öyle matah bisey degil burda. Bisiklet, toplu tasima her zaman tercih ediliyor. Hatta Alman arkadaslarima arabamiz oldugunu bile söylemedim herkes cevreci, bu isler ciddi isler.

Allah esirgesin birisine bir şey olursa toplu taşıma ve bisiklet mi araba mı?
Benim öğrenme isteğim matah bir şey olmasından değil de acil bir durum olursa en azından hastaneye götürebileyim.
Ne zaman aldınız bilmiyorum ama Türkiye'de ehliyet almak artık eskisi kadar kolay değil bu arada

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum

İlaçlama vs derken kendimi temizliğe verdim.
Dip köşe evde temizlenmedik tek bir yer bırakmıyorum.
Bugünde salonu ve mutfağı yaptım mı temizlik faslı bitiyor
Tabi bende bittim

Pazartesi günü kendimi dışarı atabilirim
Yatak odası ve mutfağa halı almamıştım evlenirken…
Yeni gelin evi eksik olmaz dediler.
Dedim eksik değil zaten ben varım. Asıl ben yoksam ev eksik
İçime sinen bir bulamamıştım. Sırf almak için almış olmak istemedim. Netice de dünya kadar para veriyoruz her şeye…
2 ay oldu bu seferde çıkıp bakacak zamanım olmadı.
Bu hafta içi Eksikleri halledeceğim inşaAllah
Gidecek yine paracıklar

Selam arkadaslar,

iki gündür belim cok kötü agriyor. Masa basi calisinca daha kötü oldu. Spor yapmaya karar verdim. Aksamlari 10dk olsa bile yapmaliyim.
Esim türkyedeyken annem cocuga bakacak, korkuyorum tansyonu cikar evde kimse olmaz diye. Bosuna ev degilde komsu al dememisler. Dün komsuma bizim evin anahtarini verdim, eger anneme telefonda ulasamasam gün boyunca anahtarla girip kontrol edecek. Sagolsun cidden iyiki var. Cok iyi bir insan gercekten
Yarin yineisgünü, ama ben kendimi hic dinlenmis his etmiyorum
Ekimde mutlaka izin alip dinlenmeliyim.
Esim dönünce bende su ehliyeti tazeliyeyim, ardindan cok extralarimiz kalmaz, bizde artik biraz birikime basliya biliriz umarim.
Ilk isim hayat risk sigortalari yapmak esimle kendim icin. Kizi garantiye almaliyiz.
Ardindanda birikim.
Sizinki kadar olmasada burdada baya zamlar oldu, az gelirli aileler zor geciniyorlar.
Birikim cidden sart.

Hersey gönlününe göre olur insallah canim

Geçmiş olsun cnm
Spora ve sağlıklı beslenmeye benimde başlamam lazım.
Aktif yaşam herkes için şart gerçekten
Bir dönem düzenli pilates ve yürüyüş yapıyordum.
çok faydasını görmüştüm.
Hem vücuduma hemde cebime fayda etmişti

Ciddi o zaman durumun cok gecmis olsun iyi yapmissin gercekten iyi komsu cok önemli.
Ben de sabahlari cocuklari krese gonderdikten sonra yarim saat yuruyus yapmaya karar verdim. Sonrada is basi zaten saat dokuzda. Ben de evden calismaktan cok kilo aldim malesef.

Baska cagresi yok cok sık agrimaya basladi, sart oldu spor

bu yasda böylesem 10 yil sonrasini düsünmek bile istemiyorum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…