Tesekkur ederim cnm

Günaydın arkadaşlar
Bugün 2. Aşımız var kızımla. Mecbur yaptırıyoruz işte içindekilerden Rabbimize sığınarak. Ne hallere soktular insanlığı.
Birazdan pazara gideceğim. Minik bir pazarı var buranın cumartesi günü kurulan. Ama gelen lezzetler müthiş. Herşeyin ayrı bir aroması var. Ozledigimiz çocukluk tatlarına kavuştuk resmen. Tohumlar Atalık mi diye soracagim bugün. Öyleyse hepsinden ayiracagim bahçeme ekmek için.

Hayirli olsun yeni okulunuz colombrecim
Çocuklar küçükken daha kolay uyum sağlayabiliyor ama biz yetişkinler için zor olsa gerek. Aynı semtte misin şu an?
Doğum günü kutlu olsun güzel kızının
Şansı,bahti, ömrü uzun olsun.
Alışverişler bu ara bitmiyordu bitmiyordu ne olacak bilmem halimiz.
Doları bozdurdum 2 gram aldım

Gram daha kıymetlı gelıyor nedense bana
Bereketli olsun
Hayirli sonuçlar gelir inş canım.

Selâm kızlar
Hepinizi çok özledim
Yetmiyor 24 saat.
Harcamalar tam gaz,birikim sıfır
Geldi geçti ağustos ayi da.
Bu ay kışlık ve stokluklara yöneldim ama bitmedi henüz tâbi.
Daha alinacak listem hâlâ kabarık.
Bugün çocukların okul formalarını aldık biraz da dolaştık iyi oldu.
Doğalgaz faturasi geldi onu yatırdım.
Trendyolda güzel indirimler vardi oradan birşeyler ekledim stoga hâlâ gözümde var birşeyler

Selam kızlar
Aşırı aşırı yoğunum işyerinde, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmediğimi söylemiştim dimi neyse bu ay bir yıl olacak ve ben kariyerime, kendime iyi yatırımlar yaptım
Az kaldı, yakında daha normal bir çalışma düzenine döneceğim
Sosyallikten ve birikimden çok uzak kaldım, yazılı planlar yaptik bu sefer.

Karamellim şehir değiştirdik güzelim. Hem buraya hem özlemeye alışmaya çalışıyoruz. 200 km Balıkesir'e. Sık sık gideriz artık dayanamayinca.
Ben de bugün kışlık yaptım az da olsa. Çilek,şeftali ve taze mısır koydum dondurucuya. Biraz domates koyarım. Belki biraz da menemenlik hazırlarım. Nasip artık. Bu sene de böyle olsun.

Dün sabah eşimle konusurken kumbarasini açacağını söyledi ve fena birikim yapmamış.
O parayla minik bir tatile geldik.
Artık hedefimiz görmediğimiz yerlere gitmek ve yapılacaklar listemize yeni maddeler eklemek.
Ne güzel yapmışsınız. Ben de yarın denize götüreceğim kuzuları. Artık havalar soğuyana kadar gideriz.

Tesekkur ederim cnm
Buyuyolar Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kuzularimizi

Selam kızlar,
3-4 gün hep koşturmalı geçti.
Karantinanın bitmesiyle biriken işler için sürekli dışarıdaydık.
Üstelik hala bitmedi. Sıcakta insanın hiçbir şey yapası gelmiyor

Faturalar gelmiş.
601 TL elektrik
108 TL su
Telefon, internet vs derken kazanılanın yarısı faturalara gidiyor zaten

halen hafif agriyor canim. Esim dönsün mr randevusu alcam.
Sanada kolay gelsin canim

kiz bir yildir az kaldi normallesmege diyorsun
senin eski sirket olayi ne oldu

Nerdesiniz kuzum orda olasim geldi bayilirim öyle pazarlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…