- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.761
Tesekkur ederim cnmİyi akşamlar arkadaşlar
Witch sağlıklı mutlu yıllar dilerim kuzuna.
Asmin sen nasıl oldun. Bel ağrısı zor gerçekten. Fıtık tanısı kondu mu sana.
Amy hayırlı olsun gramların. Bende bu ara birikim sıfır harcama bol. Taşınırken 7 bin civari harcadım. Şimdi büyük kızımın üni hazırlığını yapıyorum yavaştan. O da bayağı bir miktar tutacak içinde laptop olduğu için. Sağlık olsun tabii.
Yerleştirme sonuçları açıklanamadı bir türlü. Bekliyoruz ailecek.
Hayirli olsun yeni okulunuz colombrecimGünaydın arkadaşlar
İşlerimiz biraz hafifledi,bu sefer de yorgunluk açığa çıktı. Koştururken anlamıyor insan.
Küçüğü yeni okuluna kaydettirdim. Biraz travmatik oldu taşınma onun için. Arkadaşlarını bırakmak zor geldi. Burada daha kimseyle de tanışamadı. Her gün görüntülü görüşüyor,hasret gideriyor ne yapsın.
Ben de ablam ve yegenlerimi özlüyorum. Demek ki yaş ilerledikçe daha zor geliyor gurbet
Doğum günü kutlu olsun güzel kızınınSelam millet
bu hafta işe döndüm gibi oldu
yarında kızımın doğum günü izin alıcam yine kutlamak istiyor arkadaşlarıyla. hazırlık yapmalıyım
akşam eksiklerine baktık
kışlık herşeyi küçülmüş tabi birden boy attı annesini solladı maşallah
sweatshirt eşofman altı pantolon ayakkabı okul forması almalıyız
çooook harcamalı bir eylül ayı beni bekliyor
Bereketli olsunDoları bozdurdum 2 gram aldım
Gram daha kıymetlı gelıyor nedense bana
Hayirli sonuçlar gelir inş canım.İyi akşamlar arkadaşlar
Amy hayırlı olsun gramların. Bende bu ara birikim sıfır harcama bol. Taşınırken 7 bin civari harcadım. Şimdi büyük kızımın üni hazırlığını yapıyorum yavaştan. O da bayağı bir miktar tutacak içinde laptop olduğu için. Sağlık olsun tabii.
Ne güzel yapmışsınız. Ben de yarın denize götüreceğim kuzuları. Artık havalar soğuyana kadar gideriz.Dün sabah eşimle konusurken kumbarasini açacağını söyledi ve fena birikim yapmamış.
O parayla minik bir tatile geldik.
Artık hedefimiz görmediğimiz yerlere gitmek ve yapılacaklar listemize yeni maddeler eklemek.
Tesekkur ederim cnmHayirli olsun yeni okulunuz colombrecim
Çocuklar küçükken daha kolay uyum sağlayabiliyor ama biz yetişkinler için zor olsa gerek. Aynı semtte misin şu an?
Doğum günü kutlu olsun güzel kızının
Şansı,bahti, ömrü uzun olsun.
Alışverişler bu ara bitmiyordu bitmiyordu ne olacak bilmem halimiz.
Bereketli olsun
Hayirli sonuçlar gelir inş canım.
halen hafif agriyor canim. Esim dönsün mr randevusu alcam.İyi akşamlar arkadaşlar
kiz bir yildir az kaldi normallesmege diyorsunSelam kızlar
Aşırı aşırı yoğunum işyerinde, plaza hanfendisi olmayı böyle hayal etmediğimi söylemiştim dimineyse bu ay bir yıl olacak ve ben kariyerime, kendime iyi yatırımlar yaptım
Az kaldı, yakında daha normal bir çalışma düzenine döneceğim
Sosyallikten ve birikimden çok uzak kaldım, yazılı planlar yaptik bu sefer.
Nerdesiniz kuzum orda olasim geldi bayilirim öyle pazarlaraGünaydın arkadaşlar
Bugün 2. Aşımız var kızımla. Mecbur yaptırıyoruz işte içindekilerden Rabbimize sığınarak. Ne hallere soktular insanlığı.
Birazdan pazara gideceğim. Minik bir pazarı var buranın cumartesi günü kurulan. Ama gelen lezzetler müthiş. Herşeyin ayrı bir aroması var. Ozledigimiz çocukluk tatlarına kavuştuk resmen. Tohumlar Atalık mi diye soracagim bugün. Öyleyse hepsinden ayiracagim bahçeme ekmek için.
Buranın normali böyleymiş sonradan anladımkiz bir yildir az kaldi normallesmege diyorsun
senin eski sirket olayi ne oldu
Bu sene benim kisliklar da senden o zamanBende kışlık hazırlıklarını bitirdim sayılır.
Bugun 15 kilo domatesten kahvaltılık sos yaptim
Domates konservelerjmi önceki hafta yapmıştım.
Haftaya tursuyu da kurar yazı kapatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?