- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.781
Yeni yer yeni başlangıçlarKaramellim şehir değiştirdik güzelim. Hem buraya hem özlemeye alışmaya çalışıyoruz. 200 km Balıkesir'e. Sık sık gideriz artık dayanamayinca.
Ben de bugün kışlık yaptım az da olsa. Çilek,şeftali ve taze mısır koydum dondurucuya. Biraz domates koyarım. Belki biraz da menemenlik hazırlarım. Nasip artık. Bu sene de böyle olsun.
Çok ariyor gözlerimiz seni artik dönsün normaleBuranın normali böyleymiş sonradan anladım
Eski şirket hala çalışmaya başlamadi, tabi para da yok.
Ekimde baslayacaklarmis, o zaman bakacağız
Hayirli olsun inş, yeni başlangıçlar da iyi geliyor bazen.Karamellim şehir değiştirdik güzelim. Hem buraya hem özlemeye alışmaya çalışıyoruz. 200 km Balıkesir'e. Sık sık gideriz artık dayanamayinca.
Ben de bugün kışlık yaptım az da olsa. Çilek,şeftali ve taze mısır koydum dondurucuya. Biraz domates koyarım. Belki biraz da menemenlik hazırlarım. Nasip artık. Bu sene de böyle olsun.
Denizkızı colombre hep deniz olan memleketlerde yaşıyorSelamlar arkadaşlar
mavimli Çanakkale'nin ilçesi. Tatlar muhteşem gerçekten.biz ne yemişiz bunca zaman diyorum. Ki Balıkesir de iyidir tarımda.
Bugün denize geldik,yuzmelere doyamadık.2 senedir görmeyince. Keşke geçen sene de gitseydik. Millet hiç hız kesmeden hayatını yaşadı,biz burnumuzu çıkarmadık. Hangisi doğru Allah bilir.
Turtisim ben de eskisi gibi aktif olmayı çok istiyorum ama ev bütçesini bile eşime biraktigimdan neler yaşadığımı anlarsinÇok ariyor gözlerimiz seni artik dönsün normale
Herşeyde hayir vardir orada kalmaya devam etmemekle doğru bir tercih yapmış gibi görünüyorsun kuzu.
Arkadaslar gecen gün Canakkalenin bir köyünden ev bakiyordu sen de al dediler de ilgilenmedim yanlis yapmis olabilir miyimSelamlar arkadaşlar
mavimli Çanakkale'nin ilçesi. Tatlar muhteşem gerçekten.biz ne yemişiz bunca zaman diyorum. Ki Balıkesir de iyidir tarımda.
Bugün denize geldik,yuzmelere doyamadık.2 senedir görmeyince. Keşke geçen sene de gitseydik. Millet hiç hız kesmeden hayatını yaşadı,biz burnumuzu çıkarmadık. Hangisi doğru Allah bilir.
Ooo sahaneDün sabah eşimle konusurken kumbarasini açacağını söyledi ve fena birikim yapmamış.
O parayla minik bir tatile geldik.
Artık hedefimiz görmediğimiz yerlere gitmek ve yapılacaklar listemize yeni maddeler eklemek.
Sen milyon milyar elektrik faturasiyla napiyorsun canim benim gibi sende mi elektrikle çalışıyorsun yoksaSelam kızlar,
3-4 gün hep koşturmalı geçti.
Karantinanın bitmesiyle biriken işler için sürekli dışarıdaydık.
Üstelik hala bitmedi. Sıcakta insanın hiçbir şey yapası gelmiyor
Faturalar gelmiş.
601 TL elektrik
108 TL su
Telefon, internet vs derken kazanılanın yarısı faturalara gidiyor zaten
Tenkyu bebisim
Olar tabi adresi yoll beybisiBu sene benim kisliklar da senden o zaman
Sevindim senin adına gulomTurtisim ben de eskisi gibi aktif olmayı çok istiyorum ama ev bütçesini bile eşime biraktigimdan neler yaşadığımı anlarsin
Gerçi bu ışıltılı hayatı ben seçtim zor olacağını biliyordum ama bu kadarını düşünmemiştim
Burasi benim hayatıma vizyon kattı, mesleki olarak yeni kapilar açıyor. Kendimi yeniden tanıdım, para versem yasayamayacagim çok şey öğrendim.
Her serde bir hayır vardır benim için gerçekleşti
Ah ah burda elektrik faturası çok yüksek geliyor yaaSen milyon milyar elektrik faturasiyla napiyorsun canim benim gibi sende mi elektrikle çalışıyorsun yoksa
Tenkyu bebisim
Olar tabi adresi yoll beybisi
Sevindim senin adına gulom
Bende vizyonumu güncelleyecegim atamam olunca
Yarin mulakat sonuçları açıklanacak sözde. Zannimca yıl sonuna atamalar yapılmış olur gelsin vizyonlar milyonlar
Ben sakinliği için seviyorum. Yoksa Akçay Altınoluk taraflarından bakacaktık. Oralar doldu iyice. Ve çok karışık insan tipleri var.Arkadaslar gecen gün Canakkalenin bir köyünden ev bakiyordu sen de al dediler de ilgilenmedim yanlis yapmis olabilir miyim
MucuksGünaydin kizlar,
hafta sonu hizli gecti ve cok yorucuydu.
Hepinize mucuks birazdan isde olcam
canım sonuclar acıklanınca aklıma hemen sen geldın hayırlı ugurlu olsun basarılarının devamını dilerim bölümü ne? Allah bızlere de o gunleri gormeyi nasıp etsınGünaydın arkadaşlar
Sabah erken kalktım ÖSYM sonuç açıklasın diye bekledim. Allah'tan boşa kalkmamışım. Nihayet.
İlk tercihine yerleşti kuzum. Herkesin yavrusuna hayırlı olsun inşallah. Bizimki için de.
Amin canım,Allah razı olsuncanım sonuclar acıklanınca aklıma hemen sen geldın hayırlı ugurlu olsun basarılarının devamını dilerim bölümü ne? Allah bızlere de o gunleri gormeyi nasıp etsın
kesınlıkle canım ne ıstıyorsa gönlünden gecen neyse onu okusun sırf iş imkanı ıyı dıye hukuk,tıp bölümleri istemeyen biri için çekilmez bence:))Amin canım,Allah razı olsun
PDR seçti biz de sesimizi çıkarmadık. Puanı hukuk ve diğer öğretmenlik bölümlerine yeterliydi. Bunu istiyorum dedi. Ne diyelim hayırlı olsundan başka. Hayat onların.
Hayirli olsun canim sevindimGünaydın arkadaşlar
Sabah erken kalktım ÖSYM sonuç açıklasın diye bekledim. Allah'tan boşa kalkmamışım. Nihayet.
İlk tercihine yerleşti kuzum. Herkesin yavrusuna hayırlı olsun inşallah. Bizimki için de.
gözünüz aydin canimGünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?