Yeni yer yeni başlangıçlar
Umarım ozlediklerindenn daha güzel anılar biriktireceksiniz

Buranın normali böyleymiş sonradan anladım
Eski şirket hala çalışmaya başlamadi, tabi para da yok.
Ekimde baslayacaklarmis, o zaman bakacağız
Çok ariyor gözlerimiz seni artik dönsün normale

Herşeyde hayir vardir orada kalmaya devam etmemekle doğru bir tercih yapmış gibi görünüyorsun kuzu.

Hayirli olsun inş, yeni başlangıçlar da iyi geliyor bazen.

Selamlar arkadaşlar
mavimli Çanakkale'nin ilçesi. Tatlar muhteşem gerçekten.biz ne yemişiz bunca zaman diyorum. Ki Balıkesir de iyidir tarımda.
Bugün denize geldik,yuzmelere doyamadık. 2 senedir görmeyince. Keşke geçen sene de gitseydik. Millet hiç hız kesmeden hayatını yaşadı,biz burnumuzu çıkarmadık. Hangisi doğru Allah bilir.

Denizkızı colombre hep deniz olan memleketlerde yaşıyor

Çok ariyor gözlerimiz seni artik dönsün normale

Herşeyde hayir vardir orada kalmaya devam etmemekle doğru bir tercih yapmış gibi görünüyorsun kuzu.
Turtisim ben de eskisi gibi aktif olmayı çok istiyorum ama ev bütçesini bile eşime biraktigimdan neler yaşadığımı anlarsin
Gerçi bu ışıltılı hayatı ben seçtim zor olacağını biliyordum ama bu kadarını düşünmemiştim
Burasi benim hayatıma vizyon kattı, mesleki olarak yeni kapilar açıyor. Kendimi yeniden tanıdım, para versem yasayamayacagim çok şey öğrendim.
Her serde bir hayır vardır benim için gerçekleşti

Arkadaslar gecen gün Canakkalenin bir köyünden ev bakiyordu sen de al dediler de ilgilenmedim yanlis yapmis olabilir miyim

Sen milyon milyar elektrik faturasiyla napiyorsun canim benim gibi sende mi elektrikle çalışıyorsun yoksa
Cennetmeyvesii
kizinin dogum günü kutlu olsun canim. Saglikli mutlu yillara
Tenkyu bebisim
Bu sene benim kisliklar da senden o zaman
Olar tabi adresi yoll beybisi
Sevindim senin adına gulom
Bende vizyonumu güncelleyecegim atamam olunca
Yarin mulakat sonuçları açıklanacak sözde. Zannimca yıl sonuna atamalar yapılmış olur gelsin vizyonlar milyonlar

Ah ah burda elektrik faturası çok yüksek geliyor yaa
Türkiye’nin en pahalı elektriğini Antalya kullanıyormuş

Sıcakta Klimayı mecbur açıyoruz.
Ocağım da elektrikli onun da etkisi var tabi faturaya

Ama genel olarak 500 den aşağı ödeyen yok burda

Arkadaslar gecen gün Canakkalenin bir köyünden ev bakiyordu sen de al dediler de ilgilenmedim yanlis yapmis olabilir miyim
Ben sakinliği için seviyorum. Yoksa Akçay Altınoluk taraflarından bakacaktık. Oralar doldu iyice. Ve çok karışık insan tipleri var.

canım sonuclar acıklanınca aklıma hemen sen geldın hayırlı ugurlu olsun basarılarının devamını dilerim bölümü ne? Allah bızlere de o gunleri gormeyi nasıp etsın

canım sonuclar acıklanınca aklıma hemen sen geldın hayırlı ugurlu olsun basarılarının devamını dilerim bölümü ne? Allah bızlere de o gunleri gormeyi nasıp etsın
Amin canım,Allah razı olsun
PDR seçti biz de sesimizi çıkarmadık. Puanı hukuk ve diğer öğretmenlik bölümlerine yeterliydi. Bunu istiyorum dedi. Ne diyelim hayırlı olsundan başka. Hayat onların.

Amin canım,Allah razı olsun
PDR seçti biz de sesimizi çıkarmadık. Puanı hukuk ve diğer öğretmenlik bölümlerine yeterliydi. Bunu istiyorum dedi. Ne diyelim hayırlı olsundan başka. Hayat onların.
kesınlıkle canım ne ıstıyorsa gönlünden gecen neyse onu okusun sırf iş imkanı ıyı dıye hukuk,tıp bölümleri istemeyen biri için çekilmez bence:))

Hayirli olsun canim sevindim
Gorumcemin oğlu tıpı kazandi sevindim valla masallah. O zekadan az da dayısına vereydi keskem. Oglan dayıya çekmiyor gözümle gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…