Ben altinlari euroya dönüstürmeyi düsünüyorum sonra da Berlinde stüdyo tipi bir ev almak icin pesinat yapmayi. Ev bakiyorum yavas yavas. Yatirim amacli tabi.
bence cok iyi fikir! Berlindeki ev kiralari münihe yetisdi. Arkadasim 180 bin iki odali daire almisdi 6 yil önce su an 430 bin degerinde. Kreuzbergde.

Selam kızlar
Yogunluktan ugrayamadim bi bakayim dedim kimseler yok tozlanmis buralar
Mudur yardımcısı gidince işler hep bana kaldı. İsten gelince yemegi zor yapiyorum yorgunluktan erkenden de uyuyakaldım dun.
Cocuklar da okula başladı oh mis
Ama masraflar tavan
Kirtasiye cep yakıyor umarım okullar tekrar kapanmaz
O arada nasıl oldu anlamadım ama trendyola kendime elbise kiza tsirt sweat falan derken 350tl baydim neyse sağlık olsun
Neyse sabah erken kalkilacak yatiyorum opuldunuz

Merhaba arkadaşlar
Bugün pazara gittim. 195 harcamış bulundum.
Ekstra 1.5 kilo sardalya var içinde. Gerisi meyve,sebze ve az turşuluk. Bir de fiyatlar uygun burada. Olmasa ne kadar verirdim Allah bilir.
Her gün harcamali geçiyor bizim de. Sağlık olsun,ne yapalım. İhtiyaçlar illa ki alınacak.
Ufaklığı güzel bir sınıfa kaydetti müdür sağolsun. Çocuklar zehir gibi maşallah. Benimki de çalışkandır, çalışmayı sever,kendine göre arkadaşları oldu bakalım. O mutlu halinden.
Büyük kızım gidemedi daha. Akademik takvimleri farklı üniversitelerin. 19 u gibi gidip bırakacağız inşallah. Onu da yerleştirince arsa işlerine hız veririz Allah'ın izniyle.
Ben de kursa yazıldım bakalım. Ön kayıt yaptırdım,13 ünde açılacak. Boş durmayayım onca işin arasında

Buraya da az kosturun ama ya,ozletmeyin kendinizi kızlar.

Ben altinlari euroya dönüstürmeyi düsünüyorum sonra da Berlinde stüdyo tipi bir ev almak icin pesinat yapmayi. Ev bakiyorum yavas yavas. Yatirim amacli tabi.
Allah gönlüne göre yer versin mavimlim. Yatırım yatırımdır. Aza çoğa bakmamak lazım. Bizim de işler sonlaninca kalan miktar olursa yatırımlık arsa düşünüyorum. Ya nasip.

Herşeyin fiyati okadar yüksek ki 10,tlden aşağıda neredeyse meyve yok ki üzüm vs tam zamani yani birde.
Hayirli olsun küçüğün yeni okulu,yeni arkadaşları ☺

Selam kizlar,

benim sipada iki gündür krese basladi. Simdilik sorunsuz gidiyor, umarim öyle devam eder.
kres elimize liste verdi alincaklarla aman allahim sanki cocugu ünüversteye yolluyacakmisiz gibi para harcadik
Araba bakiyoruz su an. 4-5 bin limit koyduk, umarim tez zamanda bizi 2 yil idare edecek birsey buluruz. Yarinda arkadasla koyun kesmege gidecegiz. Kasapdan almaktansa böyle daha uyguna geliyor.
Esim türkyede cok para harcadi. Malesef baya bi kenardan harcadik ve dahada harcamaliyiz bu ay.
Sabah 5de kalkip kizimin yiyecegini hazirlayip, kendimide hazirlayip erkenden cikiyorum, ama gözlerim sizliyor artik. Sipamda bi erken uyumaya alissa, bende biraz uykumu alsam harika olacak.
Benden bu kadar rapor

Allah gönlüne göre yer versin mavimlim. Yatırım yatırımdır. Aza çoğa bakmamak lazım. Bizim de işler sonlaninca kalan miktar olursa yatırımlık arsa düşünüyorum. Ya nasip.
Ne güzel düsünmüssün kismet olur insallah. Ben evlere bakiyorum da cok pahalilar burda. Alabilecegim rakkamlar yok. Birikime devam.

Asmin kres hayirli olsun

Günaydin kizlar,

sipam dün 8de uyudu malesef ben uymayip is yerine pasta yaptim söz verdim diye. Sabahda evden cikarken uykulu uykulu bi güzel unutdum mu evde
mecbur gidip hazir pasta alacagim
evdede kimse pasta sevmiyor, bosu bosuna uykumdan oldum simdi
Iste örnek birikim arkadaslar, evdeki malzemeyi bosuna kullanip, üstüne para verip pasta almak

Kresiniz hayirli olsun canim
Uyumayan ve yemeyen çocuğu büyütmek gerçekten zor. Okul açılınca erkenden uyuyorlar Allahtanda kendime az vakit ayirabiliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…