- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.821
bence cok iyi fikir! Berlindeki ev kiralari münihe yetisdi. Arkadasim 180 bin iki odali daire almisdi 6 yil önce su an 430 bin degerinde. Kreuzbergde.Ben altinlari euroya dönüstürmeyi düsünüyorum sonra da Berlinde stüdyo tipi bir ev almak icin pesinat yapmayi. Ev bakiyorum yavas yavas. Yatirim amacli tabi.
Gözünüz Aydın cnmSelâm kızlar
Ben küçük teyze oldum da geldim ☺
Iki gunluguz henüz, kuzum nasil güzel bir bebek
Onun telaşındaydik birkaç gündür.
turtişimm gözün aydın canımmmmSelâm kızlar
Ben küçük teyze oldum da geldim ☺
Iki gunluguz henüz, kuzum nasil güzel bir bebek
Onun telaşındaydik birkaç gündür.
Buraya da az kosturun ama ya,ozletmeyin kendinizi kızlar.Selâm kızlar
Günler kosusturmacalarla geçiyor hizina yetişemiyorum.
Okullarin açılması çok iyi oldu iki senedir eğitim eksik çünkü.
Harcamalar da tam gaz.
Elektrik faturasi geldi 135 tl, bu ay az da olsa düşüş var hayret.
Allah gönlüne göre yer versin mavimlim. Yatırım yatırımdır. Aza çoğa bakmamak lazım. Bizim de işler sonlaninca kalan miktar olursa yatırımlık arsa düşünüyorum. Ya nasip.Ben altinlari euroya dönüstürmeyi düsünüyorum sonra da Berlinde stüdyo tipi bir ev almak icin pesinat yapmayi. Ev bakiyorum yavas yavas. Yatirim amacli tabi.
Herşeyin fiyati okadar yüksek ki 10,tlden aşağıda neredeyse meyve yok ki üzüm vs tam zamani yani birde.Merhaba arkadaşlar
Bugün pazara gittim. 195 harcamış bulundum.
Ekstra 1.5 kilo sardalya var içinde. Gerisi meyve,sebze ve az turşuluk. Bir de fiyatlar uygun burada. Olmasa ne kadar verirdim Allah bilir.
Her gün harcamali geçiyor bizim de. Sağlık olsun,ne yapalım. İhtiyaçlar illa ki alınacak.
Ufaklığı güzel bir sınıfa kaydetti müdür sağolsun. Çocuklar zehir gibi maşallah. Benimki de çalışkandır, çalışmayı sever,kendine göre arkadaşları oldu bakalım. O mutlu halinden.
Büyük kızım gidemedi daha. Akademik takvimleri farklı üniversitelerin. 19 u gibi gidip bırakacağız inşallah. Onu da yerleştirince arsa işlerine hız veririz Allah'ın izniyle.
Ben de kursa yazıldım bakalım. Ön kayıt yaptırdım,13 ünde açılacak. Boş durmayayım onca işin arasında
Ne güzel düsünmüssün kismet olur insallah. Ben evlere bakiyorum da cok pahalilar burda. Alabilecegim rakkamlar yok. Birikime devam.Allah gönlüne göre yer versin mavimlim. Yatırım yatırımdır. Aza çoğa bakmamak lazım. Bizim de işler sonlaninca kalan miktar olursa yatırımlık arsa düşünüyorum. Ya nasip.
Asmin kres hayirli olsunSelam kizlar,
benim sipada iki gündür krese basladi. Simdilik sorunsuz gidiyor, umarim öyle devam eder.
kres elimize liste verdi alincaklarla aman allahim sanki cocugu ünüversteye yolluyacakmisiz gibi para harcadik
Araba bakiyoruz su an. 4-5 bin limit koyduk, umarim tez zamanda bizi 2 yil idare edecek birsey buluruz. Yarinda arkadasla koyun kesmege gidecegiz. Kasapdan almaktansa böyle daha uyguna geliyor.
Esim türkyede cok para harcadi. Malesef baya bi kenardan harcadik ve dahada harcamaliyiz bu ay.
Sabah 5de kalkip kizimin yiyecegini hazirlayip, kendimide hazirlayip erkenden cikiyorum, ama gözlerim sizliyor artik. Sipamda bi erken uyumaya alissa, bende biraz uykumu alsam harika olacak.
Benden bu kadar rapor
Sagol canimAsmin kres hayirli olsun
Kresiniz hayirli olsun canimSelam kizlar,
benim sipada iki gündür krese basladi. Simdilik sorunsuz gidiyor, umarim öyle devam eder.
kres elimize liste verdi alincaklarla aman allahim sanki cocugu ünüversteye yolluyacakmisiz gibi para harcadik
Araba bakiyoruz su an. 4-5 bin limit koyduk, umarim tez zamanda bizi 2 yil idare edecek birsey buluruz. Yarinda arkadasla koyun kesmege gidecegiz. Kasapdan almaktansa böyle daha uyguna geliyor.
Esim türkyede cok para harcadi. Malesef baya bi kenardan harcadik ve dahada harcamaliyiz bu ay.
Sabah 5de kalkip kizimin yiyecegini hazirlayip, kendimide hazirlayip erkenden cikiyorum, ama gözlerim sizliyor artik. Sipamda bi erken uyumaya alissa, bende biraz uykumu alsam harika olacak.
Benden bu kadar rapor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?