Allah kabul etsin canım iki gün önce bende yaptım.
Umarimaşure ayi çıkmadan yapmisizdir

Selâm canlar
Birikimle açayım sözü de kapanış nasil olacak bilmiyorum
Yarın gram altın aldım bugün.
Hemen ekleyeyim liste boş duruyor.
Okul masraflarınin büyük kısmı tamamlandi.
Ekimde gün parasi gelecek
Asuremi yeni yaptim, kisliklardan da turşu kaldi sadece, karışık seviyoruz biz turşuyu.
Daldan dala atladım
Cumartesi bizde plân yapiyoruz asmin ,tutarsa

Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah.
Daha ne olsun,sen sıkı çalışma yapmışsın bu yaz. İyi ki yazdın ben de kapya dograyayim biraz. Pizzaya ,çorbalara yakışıyor. Hatta kuru fasulyeye bile koyuyorum.

Amin inşallah canım sağlıcakla yiyelim hepimiz. Bende çok kullanırım kapyayi seviyorum hem kozledim hem doğmadım.
Arkadaşlar acil bir soru sormam lazım anlayan var mı .Bugün ilçeye gidecez babamın ineklerden satıp aldığı 12.5 milyar parası var.Altınmı alsak bilemedim ne yapalım sizce parayı
Yakin zamanda bozdurmayacaksaniz Altin en iyisi. 2ye bolup yarisina döviz yarisina altında alabilirsiniz
Tahmini 26 - 27 gr bilezik yapar

Kolay gelsin canım.
Ben hep netten sipariş ediyorum kedi mamalarını,hem eve kadar geliyor hem indirim yakalıyorum.

Gunaydin kizlar maas günü bugun
Kredi kartları ödendi gerekli diğer ödemeler yapıldı pazar parası ve accik da harçlık ayrıldı.
2gr altin aldım karamelli_turta canim eklersin.
2 Sinav parası bekliyorum ay sonuna doğru yatiyor onuda degerlendiriciiim

grubun kahramani sensin cano bereketli olsun!
Ben kuaföre gitdim bugün, ardindan güzel bir kahve ictim. Hesabi eksiye soktum böylece ama iyi geldi mi? geldinacilar
benden baska birsey yok canlar, asiri yorgunluk, sifir birikim am bide kendime ve kizimacicek aldim

İyi geceler arkadaşlar
Ayrılık vakti geldi, kuzumu yeni hayatina uğurluyoruz yarın. İnşallah hayırlı olur. İyi ki dedirtir rabbim.
Anne yüreği işte,gözümde akmaya hazır yaşlarla hazırladım eşyalarını. Kalan eşyalar da boynumu büktü biraz. Neden bu kadar zor geliyor bilmem. Hem mutlu hem üzgünüm. O da zorlanıyor farkındayım. Düşkünüz birbirimize. Allah'ım kolaylaştırsın ne diyeyim.

Sen böyle anlatinca ben bile kötü oldum
Rabbim yolunu açık etsin inş yavrunun arkadaşım.
Duygular karmakarışık..

Selamlar arkadaşlar
Gittik,kuzumu bıraktık geldik. İzin verdiler,odasını birlikte yerleştirdik.ayrilik anı zor oldu tabii. O arkasını dönüp ağlamasını saklaması beni çok üzdü. Ben de yolda ağladım biraz ama en çok eve gelince boş bardagini gördüm komodininde bir kaç da kitabını bırakmış. Fena oldum. Sahibi olmayınca eşyalar çok hüzünlendiriyor insanı. Yatağına yatıp kalkamadim bir süre. Öyle böyle alisacagiz.Normal bir süreç ama ana yüreği işte.
Yolda çalışmalar ve kazalar vardı. Bayağı uzun süre kaldık yolda. İstanbul hiç bana göre değil bir kere daha anladım. İnsanı yaşlandırır o şehir. Trafiği, karışıklığı, kalabalıkligi hepsi ayrı dert. Gezmeye bile gitmek istemiyorum,o derece. Kızım yerleşirse el mahkum gidilecek tabii. Buraya gelince bir ohh dedim. Sakinlik,huzur. Bu yaştan sonra bize bu lazım.

oyy zor olmustur canım ah annelik Allah sana alısma kolaylıgı,yavruna da basarılar versın ınsAllah

Günaydın arkadaşlar
Hava 34 derece diyor,el insaf. 3 gün sonrası için de 20. Hava değişimi hepimizi etkiledi,hafif grip gibiyiz. İlerlemedigine göre kötü bir şey yok diyorum.
Dönüşte arabayı bakıma bıraktık, küçük yerde yaşıyoruz da araçsız idare ediliyor. Oraya bayağı bir ödeme çıkar tabii. Bu ara giden paranın haddi hesabı yok. Tasinmayla bir başladı aynen devam. Allah sağlık ve huzurumuzu daim etsin ne diyelim. Lazımsa alınacak,harcanacak tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…