- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.861
Allah kabul etsin canım iki gün önce bende yaptım.Günaydın arkadaşlar
Taşınma telaşesinden aşure yapamamıştım. Büyük kuzum istemişti. Gitmeden yapayım dedim,içime dert olur yapıp yediremezsem. Komşulara da veririm,sagolsunlar geldiğimden beri hep ikramdalar.
Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah.Annem salca sirke domates kurusu verdi
Bende domates sosu ve kahvaltılık sos yaptim tursu kurdum
Patlıcan biber kozledim dondurucuya attim
Yine dondurucuya patlıcan Kabak ve fasulye soteledim koydum. Yeşil biber ve kapya doğradım koydum mısır koydum çilek böğürtlen koydum tatlilara sos icin. Meyve suyu icin visne koydum
Kabak kuruttum azcikta.
Artık dondurucuda yer de kalmadı bendede sabır. Yeter bize bu 1 ay sonra yeriz gari
Amin inşallah canım sağlıcakla yiyelim hepimiz. Bende çok kullanırım kapyayi seviyorum hem kozledim hem doğmadım.Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin inşallah.
Daha ne olsun,sen sıkı çalışma yapmışsın bu yaz. İyi ki yazdın ben de kapya dograyayim biraz. Pizzaya ,çorbalara yakışıyor. Hatta kuru fasulyeye bile koyuyorum.
Yakin zamanda bozdurmayacaksaniz Altin en iyisi. 2ye bolup yarisina döviz yarisina altında alabilirsinizArkadaşlar acil bir soru sormam lazım anlayan var mı .Bugün ilçeye gidecez babamın ineklerden satıp aldığı 12.5 milyar parası var.Altınmı alsak bilemedim ne yapalım sizce parayı
Kolay gelsin canım.Günaydın
Az ya da çok,birikimleriniz hayırlı olsun kızlar. Ufaklığı okula bırakıp markete,oradan kursa geçeceğim. Kedilerin maması bitmiş geldiyse alırım. Alıştılar bize,her yerde bakacak can buluyoruz
grubun kahramani sensin canoGunaydin kizlar maas günü bugun
Kredi kartları ödendi gerekli diğer ödemeler yapıldı pazar parası ve accik da harçlık ayrıldı.
2gr altin aldımkaramelli_turta canim eklersin.
2 Sinav parası bekliyorum ay sonuna doğru yatiyor onuda degerlendiriciiim
Sen böyle anlatinca ben bile kötü oldumİyi geceler arkadaşlar
Ayrılık vakti geldi, kuzumu yeni hayatina uğurluyoruz yarın. İnşallah hayırlı olur. İyi ki dedirtir rabbim.
Anne yüreği işte,gözümde akmaya hazır yaşlarla hazırladım eşyalarını. Kalan eşyalar da boynumu büktü biraz.Neden bu kadar zor geliyor bilmem. Hem mutlu hem üzgünüm. O da zorlanıyor farkındayım. Düşkünüz birbirimize. Allah'ım kolaylaştırsın ne diyeyim.
bereketli olsun canimSelamlar herkeseborsadaki hisselerim hep ekside. Az zararda olanlari elden cikardim ve 30 gram altin aldim dün ani bir kararla karamelli_turta eklersin listeye eylül icin.
Amin canım,amin. Analık zor zanaat. Öyle büyüttüm hadi git olmuyor işteSen böyle anlatinca ben bile kötü oldum
Rabbim yolunu açık etsin inş yavrunun arkadaşım.
Duygular karmakarışık..
Allah bereket versinSelamlar herkeseborsadaki hisselerim hep ekside. Az zararda olanlari elden cikardim ve 30 gram altin aldim dün ani bir kararla karamelli_turta eklersin listeye eylül icin.
oyy zor olmustur canım ah annelik Allah sana alısma kolaylıgı,yavruna da basarılar versın ınsAllahSelamlar arkadaşlar
Gittik,kuzumu bıraktık geldik. İzin verdiler,odasını birlikte yerleştirdik.ayrilik anı zor oldu tabii. O arkasını dönüp ağlamasını saklaması beni çok üzdü. Ben de yolda ağladım biraz ama en çok eve gelince boş bardagini gördüm komodininde bir kaç da kitabını bırakmış. Fena oldum. Sahibi olmayınca eşyalar çok hüzünlendiriyor insanı. Yatağına yatıp kalkamadim bir süre. Öyle böyle alisacagiz.Normal bir süreç ama ana yüreği işte.
Yolda çalışmalar ve kazalar vardı. Bayağı uzun süre kaldık yolda. İstanbul hiç bana göre değil bir kere daha anladım. İnsanı yaşlandırır o şehir. Trafiği, karışıklığı, kalabalıkligi hepsi ayrı dert. Gezmeye bile gitmek istemiyorum,o derece. Kızım yerleşirse el mahkum gidilecek tabii. Buraya gelince bir ohh dedim. Sakinlik,huzur. Bu yaştan sonra bize bu lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?