- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.301
Yataş a bakayım hemen,sağol canımBereketli olsun canım benim, güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Ben de english homeda buluyorum ama son zamanlarda bozdu sankibir de yataşta bulabiliyorum, tek çarşaf olarak.
Alıp memnun kalınca bana da markasını yazar mısınSelam güzeller
535 ten 6 gram aldım Allah bereket versin.
Al yat yapan fiyatına bakmıyor haliyle.
Bakalım nerede kullanmak nasip olacak. Hayırlısı.
King size çarşaf bulamıyorum piyasada. Gezdim dolaştım yok. English home dan almıştım,40 da yikamama rağmen çekti.
Yatağı değiştireceğim en sonunda çarşaf derdinden. Yüksek olduğu için çarşaflar küçük geliyor.
Bereketli olsun cnmSelam güzeller
King size çarşaf bulamıyorum piyasada. Gezdim dolaştım yok. English home dan almıştım,40 da yikamama rağmen çekti.
Yatağı değiştireceğim en sonunda çarşaf derdinden. Yüksek olduğu için çarşaflar küçük geliyor.
Hahaha hak hidayete erdirecekte ben goremiycem sanirsam. Bazı şeyler icin çok geç.Gözünün önünde yak da bir işe yarasınKız adam gık diye gider Allah korusun.
Bak şaka bir yana gelişme var Witch im. Allah hidayete erdirecek,az kaldı.
Hahaha aynen. Hayir onun doğumgünü benden önce. Bende 50 liralık bi kazak bakiyodum lcwdanSanki 5000 euro verdi tövbe tövbe. Bu erkek milleti değişmez anacığımmm çoğu aynı
kiz cidden nadiren ütü yapiliyor burda ve herkesde gayet şıkOlur olur öyle bir veli olur ki senden
Çalışan cocuklu ana olmak böyle birşey işte yetişmesi çok zor oluyor sonra zamanla pratiğine yöneliyor hep insan :)
Kaktüs modcularanca toparlariz gibime geliyor.
Benim de böyle söylediğim çok oldu asmin.
Yemezsen boyum uzamaz,büyüyemezsin küçük kalabilirsin gibi bu yöntem biraz etkili oluyor bir tarafta
Gerçekten mi.
Ben ütü yapmaktan nefret etmesem de ütüsüz giyinmeyi sevmiyorum o kırışıklıklar çok batıyor hele başkasında bile görsem çıkarttırıp utuleyesim geliyorailemden biri değilse utulemiyorum tâbi
bugün iyi yemiş kresde ve çok neşeliymiş. Umarım öyle kalır alışır kreşeAcaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?
Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.
Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsun
Kahvaltıyı hazırla yoldayim
çok geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar
Bende dün gardrop işini bitirdim baza altınıda düzenledim birtek çekmeceler elden geçecek ince iş oda haftasonuna bıraktım…
Zaten şuan sağlığım pek iyi değil gözdende sıkıntılarım var böyle üst üste sağlık sıkıntısı yaşadıkça şükrün önemini anlıyorum Allah beterinden sakınsın tabi buna şükür ama bi tarafı düzeltiyorm öbür tarafpatlak veriyordün dışarıda yendi yemek sonrasında çocukları sakin bi parka götürdük bugünde tarhana çorbam var başkada bişey yapmam çocuklar çok yemiyor zaten…
Yarın ola hayrola…
bereketli olsun canoSelam güzeller
Bereketli olsun colombrecim.Selam güzeller
Güle güle kullanin asmin :)Selam canlar,
evet bugünde birikim sıfır, harcama bol. 370€ harcadık. 280€ ikea da cocuga raf, bir halı. 70€ benzin aldık, geriside yiyecek.
Ha bide rossmann da 30€ bıraktık. Ordan bide halı yıkama öakinesi kiraladım. 3 gün bende makine.
İlk izin günüm yorucu gecti. 1 hafta cabuk ve yogun geçecek herhalde. Keşke iki hafta izin sla bilseydim.
tesekür ederim canim
tesekür ederim canimGüle güle kullanin asmin :)
Hâli yikama makinesi kiraladin e balkonda falan mi yikayacaksin
Geçmiş olsun canım, mevsim geçişinden mi acabaSelamlar arkadaşlar
Kurstan geldim,inanılmaz baş ağrım var. Cuma sabahına randevu buldum,bir gideyim bakalım neden oluyor.
Akşama taze fasulye dible yapıyorum ilk kez. Arkadaş getirmiş çok beğendim. Evdekiler de severse arada pişiririm,çeşit olur.
cok gecmis olsun canim. Fasülye dible ne? Hic duymadimSelamlar arkadaşlar
Kurstan geldim,inanılmaz baş ağrım var. Cuma sabahına randevu buldum,bir gideyim bakalım neden oluyor.
Akşama taze fasulye dible yapıyorum ilk kez. Arkadaş getirmiş çok beğendim. Evdekiler de severse arada pişiririm,çeşit olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?