Alıp memnun kalınca bana da markasını yazar mısın
Bizim yatak da yüksek ve çarşaf hep sıkıntı

Bereketli olsun cnm
Kendin diktirmeyi dene. Ben öyle yapıyorum bizim yatakta geniş ve yüksek. Yatak yüksekliği ve ölçüsünü veriyorum kumaşı seciyorum dikiyorlar burda
Gözünün önünde yak da bir işe yarasın Kız adam gık diye gider Allah korusun.
Bak şaka bir yana gelişme var Witch im. Allah hidayete erdirecek,az kaldı.
Hahaha hak hidayete erdirecekte ben goremiycem sanirsam. Bazı şeyler icin çok geç.
Sanki 5000 euro verdi tövbe tövbe. Bu erkek milleti değişmez anacığımmm çoğu aynı
Hahaha aynen. Hayir onun doğumgünü benden önce. Bende 50 liralık bi kazak bakiyodum lcwdan napsam bilemedim simdi

kiz cidden nadiren ütü yapiliyor burda ve herkesde gayet şık
Bugün kreşde baya yemiş, evdede yedirebildim ama yeki büyü yöntemi kaç gün idare edecek bizi bilmiyorum

Acaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?

Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.

Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsun

Kahvaltıyı hazırla yoldayim
bugün iyi yemiş kresde ve çok neşeliymiş. Umarım öyle kalır alışır kreşe

çok geçmiş olsun canım

bereketli olsun cano
tchibo varsa orda orayada bi bak

Bereketli olsun colombrecim.
Tac in king boyutu var miydi hatirlamiyorum ama bir bak istersen.
Buradaki satış mağazasından aliyorum ben hep çok memnunum.

Selam canlar,

evet bugünde birikim sıfır, harcama bol. 370€ harcadık. 280€ ikea da cocuga raf, bir halı. 70€ benzin aldık, geriside yiyecek.
Ha bide rossmann da 30€ bıraktık. Ordan bide halı yıkama öakinesi kiraladım. 3 gün bende makine.
İlk izin günüm yorucu gecti. 1 hafta cabuk ve yogun geçecek herhalde. Keşke iki hafta izin sla bilseydim.

Güle güle kullanin asmin :)
Hâli yikama makinesi kiraladin e balkonda falan mi yikayacaksin

Güle güle kullanin asmin :)
Hâli yikama makinesi kiraladin e balkonda falan mi yikayacaksin
tesekür ederim canim
yok malesef öyle degil. Hali yerinde duruyor, makineye ilac ve su koyuyorsun, süpergemakinesi gibi bir makine var önce ilacla islatiyor haliyi, sonrada yine üstünden geciyorsun makineyle kirli suyu cekiyor. Su an iki haliyi balkona asdik nemi gitsin diye, obirinin kurumasi icinde kaliförleri full yaktim odada. Koltukda onla temizleniyormusda, onu cesaret edemedim.

Selam kızlar

Kaktüs koala tuvalet kağıdı, ekmek, ıslak mendil ve salatalık alarak bugün 53₺ harcadı öğle yemekleri evden devam.

Geçmiş olsun canım, mevsim geçişinden mi acaba

cok gecmis olsun canim. Fasülye dible ne? Hic duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…