Selâm kahvemsim
Keyfin bol olsun.

Hâlâ karar veremeyince hâlâ alamadim düşün

Günaydın arkadaşlar
Haftasonu abimler geldi,hasret giderdik biraz. Doyulmuyor tabii.
Sizler nasılsınız.
Kavuşmak ne güzel
Doyulmaz kardeş candir..

Ben herkesi ugurladiktan sonra tek başıma kahvalti etmeye hazırlık yapiyorum.
Çayım ve sabah çocuklardan bana da kalan gözlemem var

Kavuşmak ne güzel
Doyulmaz kardeş candir..

Ben herkesi ugurladiktan sonra tek başıma kahvalti etmeye hazırlık yapiyorum.
Çayım ve sabah çocuklardan bana da kalan gözlemem var
Afiyet olsun karamellim.
Ben de kursa geldim. Evde işler beni bekliyor dönünce. Alışverişe de çıkmam lazım öğleden sonra. Ne işler bitiyor ne alacaklar.

cilegi evde iki gün pes pese 400g civari bir oturusda yedi. Beslenmesine koyuyorum, yok. Arabada yiyor, kresde yemiyor
Acaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?
Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.
Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsun
Günaydın kızlar
Yeni haftaya merhaba..
Çocukları okula,kocayı ise gönderdim ama ev boşalınca insan ne yapacağını da şaşırıyor
En iyisi çay suyu koyayim ocağa.
Kahvaltıyı hazırla yoldayim

Günaydın arkadaşlar
Bende dün gardrop işini bitirdim baza altınıda düzenledim birtek çekmeceler elden geçecek ince iş oda haftasonuna bıraktım…
Zaten şuan sağlığım pek iyi değil gözdende sıkıntılarım var böyle üst üste sağlık sıkıntısı yaşadıkça şükrün önemini anlıyorum Allah beterinden sakınsın tabi buna şükür ama bi tarafı düzeltiyorm öbür tarafpatlak veriyor dün dışarıda yendi yemek sonrasında çocukları sakin bi parka götürdük bugünde tarhana çorbam var başkada bişey yapmam çocuklar çok yemiyor zaten…
Yarın ola hayrola…

Selam güzeller
535 ten 6 gram aldım Allah bereket versin.
Al yat yapan fiyatına bakmıyor haliyle.
Bakalım nerede kullanmak nasip olacak. Hayırlısı.
King size çarşaf bulamıyorum piyasada. Gezdim dolaştım yok. English home dan almıştım,40 da yikamama rağmen çekti.
Yatağı değiştireceğim en sonunda çarşaf derdinden. Yüksek olduğu için çarşaflar küçük geliyor.

Ben düzeltmeyi de bıraktım artık. Bırak dedim dağınık kalsın. Ağrısız bir günümü hatırlamıyorum yıllardır. Komşum dışın taş gibi ama için çürük diyordu bir ara. Saldım gitti,ne yapayım.
Benim de mercimek çorbası var yanına bir şey bakınıyorum.

Gunaydin hanimlar mutlu haftalar
Dun 50 euro verdi buyukbas aamaa
Girip çıkıp nerde yedin eurolari soyle soyle diye bi şarkı tutturdu yakacam parayı az kaldi
Gözünün önünde yak da bir işe yarasın Kız adam gık diye gider Allah korusun.
Bak şaka bir yana gelişme var Witch im. Allah hidayete erdirecek,az kaldı.

Selamlar, herkes iyidir umarim. Sayfalar birikmis, raporumu verip okuyacagim.
Esimin dogum gunuydu, ona hediye almaya gittim isten sonra, hazir cocuklar da yokken kendime de baktim, iki ayyakkabi, elbise, gomlek ve etek aldim, esimi de unutmadim ona da iki parca kislik kiyafet ve pasta aldim:) Yaza kadar baska bir sey almayi dusunmuyorum.
Evim sigortasi 192$, benim alisveris 220$, market 90$.
Biz haftasonu toplu yemek yapariz, haftaicine kolaylik olsun diye, bu haftanin yemekleri, mucver, yesil mercimek pilavi, nohut yemegi, buruksel lahanasi, domatesli sosis.
Ufak bir bahcemiz var, babam cim dikti, cocuklar da pesinde. Yemek, camasir, temizlik, hop haftasonu bitti.

Gunaydin hanimlar mutlu haftalar
Dun 50 euro verdi buyukbas aamaa
Girip çıkıp nerde yedin eurolari soyle soyle diye bi şarkı tutturdu yakacam parayı az kaldi
Sanki 5000 euro verdi tövbe tövbe. Bu erkek milleti değişmez anacığımmm çoğu aynı

Olur olur öyle bir veli olur ki senden
Çalışan cocuklu ana olmak böyle birşey işte yetişmesi çok zor oluyor sonra zamanla pratiğine yöneliyor hep insan :)
Kaktüs modcular anca toparlariz gibime geliyor.
Turtişimmm ne iyi geldi duymak, canikosun
Günaydın arkadaşlar
Haftasonu abimler geldi,hasret giderdik biraz. Doyulmuyor tabii.
Sizler nasılsınız.
Ne güzel olmuş, bu haftasonu benim için de öyleydi. Covid de girince araya iyice mesafeler açıldı, Allah sağlık versin de kavuştaylar olur yine inşallah
Acaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?

Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.

Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsun

Kahvaltıyı hazırla yoldayim
Sağolasın Witchim aminn 50€ olayını çok sevdim, hediyeyi cash de severiz benimki de bir güzellik yaptı mı 50 defa söyler, konu hakkında soru sorar, hiç bilemezse nasıl yaptım ama, vallahi çok şanslısın filan der

Bereketli olsun canım benim, güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Ben de english homeda buluyorum ama son zamanlarda bozdu sanki bir de yataşta bulabiliyorum, tek çarşaf olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…