- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.281
Selâm kahvemsimSelam kızlar
Yine ara verdim yazmaya ama okumaya devam
Bu hafta eğitim yoktu evislerine sardım.
Kisliklari çıkardım, dolap ve baza altı düzenledim
Portmantoyu elden geçirdim
Genel temizlik ve yemek yaptık.
Kendime spa keyfi hediye ettim bugün de.
O kadar çalışıyorum ama hakkım diyip gittim de ona da zam gelmiş
karamelli_turta İsyetinde Arçelik kahve makinesi ve Arzum telve var. İkisi de süper yapıyor aklında bulunsun
Kavuşmak ne güzelGünaydın arkadaşlar
Haftasonu abimler geldi,hasret giderdik biraz. Doyulmuyor tabii.
Sizler nasılsınız.
Afiyet olsun karamellim.Kavuşmak ne güzel
Doyulmaz kardeş candir..
Ben herkesi ugurladiktan sonra tek başıma kahvalti etmeye hazırlık yapiyorum.
Çayım ve sabah çocuklardan bana da kalan gözlemem var
Acaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?cilegi evde iki gün pes pese 400g civari bir oturusda yedi. Beslenmesine koyuyorum, yok. Arabada yiyor, kresde yemiyor
Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.Mutlu pazarlar kızlar
Ne çabuk geçti anlamadim ben :)
Ev işleri,alışverişler yapildi yemek hazirladim.
Şimdi kahve zamanı.
Utu yapilacak biraz dinleneyim de.
Bu ay kaktüs modunda ilerliyorum
Biraz dikkat ediyorum yoksa eksi hesaplardan arınamayacağım.
Henüz hâlâ kahve makinesinde karar veremedim.
Karar veremeyince vazgeçip erteliyorum.
Arzum minio veya shaffer alacağım fakir kaave modelinden vazgeçtim.
Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsunSelam kızlar,
Bugün yengemin doğumgününü kutladık, pasta ve hediye masrafım oldu. Tutardan bahsetmek istemiyorum, ağlayasım geliyor
Bir de kızın okulundan aile fotoğrafı istediler, son gün yarınmış. Onun çıktısını aldım iki arada. Hep ilk günden hazır ederim sanıyordum böyle şeyleri ama yok, bende tık yok. Böyle ana mı olur yaeve geldik, kızın ödevlerini yaptık. Her şey iyi hoş da, bu veli olma işi beni çok zorluyor ya
Yıkanmış ama ütülenmemiş çamaşırlarım ve ben bu haftaya hazır mıyız bilemiyorum. En azından yarın için işe yemeğimi hazırladım, artık picamalarımla giderim işe.karamelli_turta ben de kaktüs moda devam, geçen ayı ite kaka yetirdim, darısı bu aya
Kahvaltıyı hazırla yoldayimGünaydın kızlar
Yeni haftaya merhaba..
Çocukları okula,kocayı ise gönderdim ama ev boşalınca insan ne yapacağını da şaşırıyor
En iyisi çay suyu koyayim ocağa.
Borsadan da batmışım gene bugün tey teyyyyyyÇeyrek olmuş 870 lira, bu başlık hala aktif. Helal olsun size
Ben düzeltmeyi de bıraktım artık.Günaydın arkadaşlar
Bende dün gardrop işini bitirdim baza altınıda düzenledim birtek çekmeceler elden geçecek ince iş oda haftasonuna bıraktım…
Zaten şuan sağlığım pek iyi değil gözdende sıkıntılarım var böyle üst üste sağlık sıkıntısı yaşadıkça şükrün önemini anlıyorum Allah beterinden sakınsın tabi buna şükür ama bi tarafı düzeltiyorm öbür tarafpatlak veriyordün dışarıda yendi yemek sonrasında çocukları sakin bi parka götürdük bugünde tarhana çorbam var başkada bişey yapmam çocuklar çok yemiyor zaten…
Yarın ola hayrola…
Altın 410 u gördüğünde keşke geri alsaydınızBorsadan da batmışım gene bugün tey teyyyyyy
Gözünün önünde yak da bir işe yarasınGunaydin hanimlar mutlu haftalar
Dun 50 euro verdi buyukbas aamaa
Girip çıkıp nerde yedin eurolari soyle soyle diye bi şarkı tutturdu yakacam parayı az kaldi
Sanki 5000 euro verdi tövbe tövbe. Bu erkek milleti değişmez anacığımmm çoğu aynıGunaydin hanimlar mutlu haftalar
Dun 50 euro verdi buyukbas aamaa
Girip çıkıp nerde yedin eurolari soyle soyle diye bi şarkı tutturdu yakacam parayı az kaldi
TurtişimmmOlur olur öyle bir veli olur ki senden
Çalışan cocuklu ana olmak böyle birşey işte yetişmesi çok zor oluyor sonra zamanla pratiğine yöneliyor hep insan :)
Kaktüs modcularanca toparlariz gibime geliyor.
Ne güzel olmuş, bu haftasonu benim için de öyleydi. Covid de girince araya iyice mesafeler açıldı, Allah sağlık versin de kavuştaylar olur yine inşallahGünaydın arkadaşlar
Haftasonu abimler geldi,hasret giderdik biraz. Doyulmuyor tabii.
Sizler nasılsınız.
Sağolasın Witchim aminnAcaba kendince tepkimi veriyor krese gitmemek için sence ?
Bende telve var arcelikin çok memnunum tavsiye ederim canim.
Dogum gunu kutlu olsun yigeninin canim mutlu yaslari olsun
Kahvaltıyı hazırla yoldayim
Selam güzeller
535 ten 6 gram aldım Allah bereket versin.
Al yat yapan fiyatına bakmıyor haliyle.
Bakalım nerede kullanmak nasip olacak. Hayırlısı.
King size çarşaf bulamıyorum piyasada. Gezdim dolaştım yok. English home dan almıştım,40 da yikamama rağmen çekti.
Yatağı değiştireceğim en sonunda çarşaf derdinden. Yüksek olduğu için çarşaflar küçük geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?