- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.261
ya az yesinde vitaminli yesin diyorumda, ama cocuk 8 saat ac oturuyorHosgeldin bacımsu
Krese yeni giden küçükler böyle oluyor malesef 3.5 yaşındaki yigenimde hep hasta oluyor
Tenkyu bebisim
Tam bir yiyici ya
Ağlama gülüm değiştiremezsin zamanla alisacak.
Ben 9 yaşındaki koca oglandan çekiyorum yumurta sucuk makarna tost tavuk patates kizartmasindan başka hiç bisy yemiyo ama masallah ablasindan dinc
cilegi evde iki gün pes pese 400g civari bir oturusda yedi. Beslenmesine koyuyorum, yok. Arabada yiyor, kresde yemiyorAma neden tüm çocuklar böyle
Üzülme asmin zamanla düzelir.
Sevdiği yiyeceklerden ver şimdilik yapacakbirşey yok zamanla tatmaya başlar diğer yemekleri.
Arkadaşlarını yerken görünce de farklı okur belki ama zorlamak sakıncalı sabırla bekleyin
Dönemsel biseydir üzülme.canim inanki hic anlamiyorum neden öyle yapiyoralmaya gidincede araada beslenmesini acip yiyor. Yani desem koyduklarimi begenmiyor, oda degil. Sekil veriyorum artik ekmeklere. Ördek, kalp...yok.
sasirdim kaldim.
Seninki bide cok temiz besleniyor normalde, kresde yedikleri seninkin yerini asla tutamaz. Böyle ac olmalari beni cok üzüyor. Gelisimdeler, yemek ne kadar önemli
bugün aksam buraz fazla yedi. Yemegince büyümezsin demisdimDönemsel biseydir üzülme.
Bizde de begenmedimler basladı
Sulu yemeklere begenmedim diyor
Tazefasulyeyi yiyor diye haftada 2 kere taze fasulye pisirdim gecen ay
Okuldakileri genel olarak begenmiyor zaten bizimki
Eve gelince 17.00 gibi corba yediriyorm bennde hemen yemege kadar
iyi günlerde kullansinlar. O pazara bir kez gitmisdim. Cok güzel seyler vardiHayırlı kandiller arkadaşlar
Bende de bugün gardrop temzliği vardı yarısını temizledim diğer yarıya geçince nefesim kesildi tozdan bıraktım eşim kendi tarafını temizleyecek 1 haftaya kalmaz bitirir inşallah
Baza altında bikaç iş var kahve molası verdim birazdan orayıda halledersem bugün başka iş yok zaten çamaşır makinası devamlı çalışıyor…
Eşim sabah pazardan turşulk malzeme alıp anneme bıraktı annem kuracak sağolsun birtek yeşil zeytin kaldı onuda arkadaş yapacak çok güzel yapıyor
Dün sosyete pazarından oğlana bir takım kıza iki takım kıyafet aldım mağazalara göre 1 tık daha uygundu ama pazar bile pahalıAllah yardımcımz olsun hepimizin 250 lira civarı tuttu çocukların kıyafetleri kenara ayırdığım harçlık umarım maaşa kadar yeter
burda pek kimse ütü yapmiyor artik. Üstümüzde düzeliyor kiyafetlerSelam kızlar,
Bugün yengemin doğumgününü kutladık, pasta ve hediye masrafım oldu. Tutardan bahsetmek istemiyorum, ağlayasım geliyor
Bir de kızın okulundan aile fotoğrafı istediler, son gün yarınmış. Onun çıktısını aldım iki arada. Hep ilk günden hazır ederim sanıyordum böyle şeyleri ama yok, bende tık yok. Böyle ana mı olur yaeve geldik, kızın ödevlerini yaptık. Her şey iyi hoş da, bu veli olma işi beni çok zorluyor ya
Yıkanmış ama ütülenmemiş çamaşırlarım ve ben bu haftaya hazır mıyız bilemiyorum. En azından yarın için işe yemeğimi hazırladım, artık picamalarımla giderim işe.karamelli_turta ben de kaktüs moda devam, geçen ayı ite kaka yetirdim, darısı bu aya
Ütüden nefret ederim pek yapmam üstte nasıl düzeliyor ki?burda pek kimse ütü yapmiyor artik. Üstümüzde düzeliyor kiyafetler
Ütüden nefret ederim pek yapmam üstte nasıl düzeliyor ki?bir ara hep polyester bluz tişört almıştım ütü istemesinler diye
Yakın olsak ben süpürgeye gelirdim sana sen de ütü yapardın. Eşiminkileri ütücüye veriyorum ama kızla benimkiler dağ gibi oldu bekliyorlarA Asmin75 H Heytttt be benim en sevdiğim ev işi ütüdür, saatlerce ütü yapabilirim. O kırışıklıklar düzeldikçe, yargı dağıtan müge anlı gibi oluyorum benBana süpürge tutturmasınlar bir de maydanoz temizletmesinler
Harika olurduuuuuYakın olsak ben süpürgeye gelirdim sana sen de ütü yapardın. Eşiminkileri ütücüye veriyorum ama kızla benimkiler dağ gibi oldu bekliyorlarihtiyaç halinde tek tek ütülüyorum
Olur olur öyle bir veli olur ki sendenSelam kızlar,
Bugün yengemin doğumgününü kutladık, pasta ve hediye masrafım oldu. Tutardan bahsetmek istemiyorum, ağlayasım geliyor
Bir de kızın okulundan aile fotoğrafı istediler, son gün yarınmış. Onun çıktısını aldım iki arada. Hep ilk günden hazır ederim sanıyordum böyle şeyleri ama yok, bende tık yok. Böyle ana mı olur yaeve geldik, kızın ödevlerini yaptık. Her şey iyi hoş da, bu veli olma işi beni çok zorluyor ya
Yıkanmış ama ütülenmemiş çamaşırlarım ve ben bu haftaya hazır mıyız bilemiyorum. En azından yarın için işe yemeğimi hazırladım, artık picamalarımla giderim işe.karamelli_turta ben de kaktüs moda devam, geçen ayı ite kaka yetirdim, darısı bu aya
Benim de böyle söylediğim çok oldu asmin.bugün aksam buraz fazla yedi. Yemegince büyümezsin demisdimyedikten sonra ben cok büyüdüm diyor bakalim yarin kresde ne yapacak.
Benimkide öyle belli yemeklere takardi bir süre, sonra bikip birdaha yezdi. Ama taze fasülye keske yedirebilseydim.
Gerçekten mi.burda pek kimse ütü yapmiyor artik. Üstümüzde düzeliyor kiyafetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?