- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.581
Ohh miss miss. Neden önceden almadım dediğim 2 şeyden biri. Diğeri çamaşır kurutma makinesi. İyi günlerde kullanın inşallah. Keyif kahveleriniz olsun.Eğer yoksam bilin ki alışverişteyim
Selâm kızlar
Dip fiyattan yakaladım kahve makinesini.
Daha düşerse üzülürüm
Teşekkürler cnm uzun zamandir arayışta olup kararsizliktan alamadım. Kararı netlestirip indirime de denk gelince alayim dedim.Ohh miss miss. Neden önceden almadım dediğim 2 şeyden biri. Diğeri çamaşır kurutma makinesi. İyi günlerde kullanın inşallah. Keyif kahveleriniz olsun.
Hay allah başka hekime de gitmen iyi olmuş gereksiz yere yükleyecektin vücudaDün gittigim uzman tahmin ettiğim gibi alerjim olmadığını onayladı. Hafif sinüzit varmış. Ağrı sebebim çene eklemine bağlı sinir basısı olabilirmiş. Cerrah bulup gidince kesinleşir teşhis en azından. Boşuna içecektim o kadar ilaci. Film yok,tahlil yok ver ilacı gönder. İyilesirse ne âlâ. Özelde hepsi 10 dakikada halloldu tabii. Sağlık dedin mi paran olacak, bir kere daha anladım.
Günaydın arkadaşlar
sempatik_kiz hayırlı olsun,Allah sağlık ve mutlulukla kavuştursun yavruna inşallah.
Amin kızlarkaramelli_turta turtişim bu hafta kahveler senden o zaman toplasın kızlar turtişdeyiz
güle güle kullan canım
sempatik_kiz hayırlı olsn canım Allah tamamına erdirsin saglıkla kavustursun
Gule gule kullan canim.Eğer yoksam bilin ki alışverişteyim
Selâm kızlar
Dip fiyattan yakaladım kahve makinesini.
Daha düşerse üzülürüm
Allah razı olsun teyzendenİyi akşamlar birikimci hatunlar
Bugün evde misafirlerim vardı
Gerçi her misafir böyle olsa keşke
Sabahtan teyzem geldi kahvaltıya
Kahvaltıyı hazırlamama yardım etti.
Sonra bürün sofrayı o topladı
Öğlen için yemek yaptı. Hiç yoğurdum kalmamış. Marketten onu alıp geldi. Parasını da ödetmedi
10 gündür balkon yıkamamıştım. Geldi balkonumu yıkadı. Çamaşırları serdi topladı
Akşam üstüne kadar oturdu. Evime çeki düzen verdi yani
Teyze anne yarısı diye boşuna dememişler
Öğlene doğruda yan apartmandan arkadaşım geldi minik bebesiyle.
Bir kahve faslıda onunla oldu
Ama O da kendi dağıttıklarını topladı gitti.
Adım misafir ağırlamış oldu. İkiside işlerimi yapıp gittiler. Allah razı olsun ikisinden de
Günü sıfır harcama ile kapatmış oldum
Piyasalar tırmanmayi bırak roketle fırlatıldı resmen. Altından yine ne çıkar Allah bilir.Günaydın kızlar
Piyasalar yine tırmanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?