Eğer yoksam bilin ki alışverişteyim
Selâm kızlar
Dip fiyattan yakaladım kahve makinesini.
Daha düşerse üzülürüm
Ohh miss miss. Neden önceden almadım dediğim 2 şeyden biri. Diğeri çamaşır kurutma makinesi. İyi günlerde kullanın inşallah. Keyif kahveleriniz olsun.

Dün gittigim uzman tahmin ettiğim gibi alerjim olmadığını onayladı. Hafif sinüzit varmış. Ağrı sebebim çene eklemine bağlı sinir basısı olabilirmiş. Cerrah bulup gidince kesinleşir teşhis en azından. Boşuna içecektim o kadar ilaci. Film yok,tahlil yok ver ilacı gönder. İyilesirse ne âlâ. Özelde hepsi 10 dakikada halloldu tabii. Sağlık dedin mi paran olacak, bir kere daha anladım.

Ohh miss miss. Neden önceden almadım dediğim 2 şeyden biri. Diğeri çamaşır kurutma makinesi. İyi günlerde kullanın inşallah. Keyif kahveleriniz olsun.
Teşekkürler cnm uzun zamandir arayışta olup kararsizliktan alamadım. Kararı netlestirip indirime de denk gelince alayim dedim.

Ogluma da ona tlf aldığımızı sürpriz yapacaktik onun sectigi modeli ama ben ah ben dayanamadım sabah söyledim.

Hay allah başka hekime de gitmen iyi olmuş gereksiz yere yükleyecektin vücuda

İyi akşamlar birikimci hatunlar
Bugün evde misafirlerim vardı
Gerçi her misafir böyle olsa keşke

Sabahtan teyzem geldi kahvaltıya
Kahvaltıyı hazırlamama yardım etti.
Sonra bürün sofrayı o topladı
Öğlen için yemek yaptı. Hiç yoğurdum kalmamış. Marketten onu alıp geldi. Parasını da ödetmedi

10 gündür balkon yıkamamıştım. Geldi balkonumu yıkadı. Çamaşırları serdi topladı
Akşam üstüne kadar oturdu. Evime çeki düzen verdi yani
Teyze anne yarısı diye boşuna dememişler

Öğlene doğruda yan apartmandan arkadaşım geldi minik bebesiyle.
Bir kahve faslıda onunla oldu
Ama O da kendi dağıttıklarını topladı gitti.
Adım misafir ağırlamış oldu. İkiside işlerimi yapıp gittiler. Allah razı olsun ikisinden de

Günü sıfır harcama ile kapatmış oldum

Eğer yoksam bilin ki alışverişteyim
Selâm kızlar
Dip fiyattan yakaladım kahve makinesini.
Daha düşerse üzülürüm
Gule gule kullan canim.
Okulda da var telve. Sabah ilk işim duble kahve yapmak
Allah razı olsun teyzenden
Hic öyle akrabam olmadı
Akbaba bizimkiler

İyi akşamlar arkadaşlar
Pazara gittim sabah. Fiyatlar fena. Dar gelirli ne yapacak bu kış bilmiyorum. Biz ortadirek bile düşünüyorsak
Sebze meyve ve yeşil zeytin aldım, çizdim attım suya. Her hafta azar azar yapıyorum. Birden kilolarca yapınca bıktırıyor insanı.Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin.
Hafta sonu kuzum gelecek. Çarşamba dönecek bakalım. Az da olsa özlem gideririz. Bu evlat denen şey niye bu kadar tatlı yav.

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünü de evde harcamasız geçirdim.
Zulaya 100 TL daha attım. Toplam 200 TL oldu.
Çıkınca hemen bankaya yatırmam lazım. Yoksa harcanıp gidiyor
Cüzdan 140 TL bıraktım. Bir kaç gün daha harcamazsam o da zulaya gider

Ben evden çıkmadıkça altın tavan yaptı
Benim bilezik hayal olmaya başladı sanki
Bu kadar yüksekkende almak hiç içimden gelmiyor
Er geç biraz düşecek gibi hissediyorum

Selam kızlar

Bugün eczanede 86₺, kuruyemişçide de 58₺ bıraktım geldim. Hiçbir şey almadan para verdim geldim sanki adamlara

İndirimlerden uzak duruyorum, aferin koala kızımıza, kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz

Altın gününü geçen ay alan arkadaşımla karşılaştım (saçları beyaz normalde), girdiğim zarardan saçlarım beyazladı dedi ona aldığımızda 490₺ydi, şimdi uçuyor ben göremiyorum en son kaçtı. Tek mutluluğum, bu ay isteyen arkadaşın fiziki istemesi nedeniyle, geçen ay anneme 1 gram altını aldırmış olmam. Günü alan arkadaş da çamaşır makinesi almış, bence çok da zarar etmemiştir, haftaya kimbilir ne kadar olacak aldığı makine

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir gün diliyorum

Güne harcamalı başladım.
Su bitmiş.16 TLye Damacana su sipariş ettim.

Hepsiexpress den 5 TLye almaya alışmıştım. Günlerdir bakıyorum. İndirim vermiyor artık hiç.

Kilosu 45 TLden 2 kg tarhana almıştım geçenlerde, 90 TLye oraya ödeme yaptım.
Bir kitap almıştım. 50 TLye oraya gitti.
Birde adağım vardı. Koç keseceğim demiştim. Çok bekletmeden onuda halledeyim dedim.
1300 TLde onun ödemesi var.
Rabbim kabul etsin inşaAllah

Koç ve kitabın parasını Zuladan karşıladım.
Suyun parasını eşimin kartından çektim
Tarhana içinde cüzdandaki parayı kullanacağım.
Cüzdanda 140 TL vardı. 90 TLsini tarhanaya vereceğim. Kalan 50 TLyide zulaya atarım

Ben internetten almıyorum açıkçası.
Bir komşumuz yapıyor. Ondan satın aldım.
Ona da çok güvendiğim için alıyorum
O ne yapsa gözüm kapalı satın alabilirim.
Çok temiz ve titiz, abdestsiz yemek dahi yapmayan bir kadın.
Resmen böyle dua ede ede yapıyor her şeyi.

Ama internet satışı falan yok ne yazıkki. @Rose36

Kızlar tarhana yapımı öyle çok zor bir şey değil. Yazın sicakta kuru tarhana kolay yapılıyor.. Geçen hafta yaş tarhana yaptım,yazın zamanım olmadi kurusunu yapmaya. Ben de kızlarım küçükken temiz yesinler diye öğrenmiştim. Biri yardım ederse ilk seferde, sonra kendiniz yaparsınız rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…