- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.641
Ya ne zor gerçekten.Selam arkadaşlar
Kuzum geldi ama sabaha gidecek. 3 gün hemen geçti.Görmeyince daha kolay oluyor sabretmek sanki. Görünce doyamıyorsun.
hayırlı olsun canım çok sevındım her sey hayırlısıyla gönlünce olsunSelam kizlaaaaar
Artık teknisyen hanım diyceksiniz
Bulunduğum ilin ilçesine atandım es durumundan merkeze gelirim diye düşünüyorum hayirlisi
Bu gece bana uyku yok
Hayırlı olsun witcherim
Cok tesekkur ederim kizlarhayırlı olsun canım çok sevındım her sey hayırlısıyla gönlünce olsun
WuhuuuuSelam kizlaaaaar
Bulunduğum ilin ilçesine atandım es durumundan merkeze gelirim diye düşünüyorum hayirlisi
Bu gece bana uyku yok
Hayırlı olsunn canimm çok sevindimCok tesekkur ederim kizlar
Ne güzel mavimlim. İstanbul ayrı bir alem. Çocuklar da çok sevecektir.Sağlıkla gelin dönün inşallah.Günaydin kizlarheyecan dorukta. Istanbula geliyorum. Cok özledim sehrimi. Tam bir istanbulluyumdur özellikle Anadolu yakasi. Cocuklarimi ilk kez gezdirecegim, vapura binecegiz balik ekmek yiyecegiz, Galata köprüde balikcilari selamlayacagiz kismetse.
Oyy oyy maşallah. Hayırlı uğurlu olsun witch im. Allah emeklerini boşa çıkarmadı çok şükür.Selam kizlaaaaar
Bu gece bana uyku yok
Bacım gördüm igda ama msja kapamıssın tebrik edemedim:)Cok tesekkur ederim kizlar
Heyecanini buralardan hissettimGünaydin kizlarheyecan dorukta. Istanbula geliyorum. Cok özledim sehrimi. Tam bir istanbulluyumdur özellikle Anadolu yakasi. Cocuklarimi ilk kez gezdirecegim, vapura binecegiz balik ekmek yiyecegiz, Galata köprüde balikcilari selamlayacagiz kismetse.
Grubun ismi değişmeyecek de değişen biz olacağız gibiSelam kizlar. Herkes iyidir umarim. Ara ara okuyorum haberlerinizi aliyorumAltinin bu ucusuyla grubun adi degismez umarim. Nasil alacaz altinlari bundan sonra bilemiyorum. Allah yardim etsin herkese. Hepinizi opuyorum
Insan çok özlüyor yakinlarini.Selam kizlar,
hani misafirlerimizi bu haftaya ertelemisdik ya dinlenelim diye...evet erteledik. Ardindan cumartesinden pazartesine 6 kisilik misafir agirladikebu haftasonuda bu haftaya erteledigimiz misafirler gelecek 8 kisi
Ama cok güzel vakit gecirdik haftasonu. Sohbetler harikaydi
Baskada birsey yok bende, sadece cok yorgunum. öpüldünüz bacilar
636 simdi baktimAltın 630 olmuş koşuyor ama nereye.
Sagolasin canimNe güzel mavimlim. İstanbul ayrı bir alem. Çocuklar da çok sevecektir.Sağlıkla gelin dönün inşallah.
Heyecanini buralardan hissettim
Ikizler istanbulu çok beğenecek hiç unutmayacaklar eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?