Kızlar neler yapıyorsunuz çok sessiz siniz, niye böyle oldu ki?
Iyiyiz canım ben işteyim çalışıyorum...
O yüzden pek bakamadım...
Hayırlı olsun Kur'an kursun bu arada ne güzel huzur verici onu okumak öğrenmek...

Bereketli olsun canım Aldıkların...
Atanı iyi fiyata almışsın, Ekim birikimine mi yazarız onu? Hayırlı olsun...
İyi akşamlar kızlar.. Kaç gündür pek bişey almıyordum ev kurudu resmen. Markete gittim lahana domates maydano bulgur çay sut vb. Şeyler aldım 90 TL tuttu. Daha bir sürü eksik var. Hayat ne kadar pahalı.
Hayat gerçekten çok pahalı canım...
Bereketli olsun afiyetle yiyin...

Bende dün 50 ₺
Bugün 50 ₺ Attım zulaya +100 ettik bakalım inşallah 3000 hedefimi tutturrum

Zulan harika gidiyor maşallah canım...
Hedefe doğru devam

Sağol ablam çok teşekkür ederim ilaçlarımı bugün alabildim daha abla bakalım 2-3 gün sonra daha iyi olurum inşallah şiddetli bi adet sancısı gibi bi ağrım var canım ne güzel öğrencilik günlerine dönmüşsüm bu arada llah hatim etmeyide nasip etsin inşallah bende bilmiyorum kuran okumayı aslında h sonu filan kuran kursu bulabilsem gitmek istiyorum bakalım nasip

İnşallah ilaçlar fayda eder. Hafta sonu bilmiyorum kurs varmı. İnşallah yarın sorarım hoca hanıma.
Küçükken yaz tatilinde hep camiye giderdik iki kardeşim öğrendi maşallah onlar okuyor lar, ben haylazlık edip devam etmedim şimdide aklım başıma geldi diyelim sağlık el verdiği sürece devam ederim.

günaydın kızlar, bugün benim için yoğun olacak
sabah dışarıda işlerim var onları halledip gelip, maaş ödemesi yapılması için hazırlık yapıp, talimatları ilgili arkadaşlara yönlendireceğim.
genelde 5inde yapardık bugün patronumuzun babalığı tuttu.
bende işleri halledince kendi butçemi yaparım
bugün hem pazar hem market yapmam lazım

Büyükleri ziyarete gitmeyi bende seviyorum sakın ihmal etmeyelim. İnşallah biz de bizden sonraki nesillere örnek olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…