- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.021
Iyiyiz canım ben işteyim çalışıyorum...Kızlar neler yapıyorsunuz çok sessiz siniz, niye böyle oldu ki?
Hayırlı olsun Kur'an kursun bu arada ne güzel huzur verici onu okumak öğrenmek...Allah kolaylıklar versin canım. Rahatsızlığın nasıl oldu.
Ben bugün kuran kursuna başladım, yıllar sonra yeniden öğrenci olmak değişik bir duyguymuş, heyecan, merak, öğrenme bütün duyguları yaşadım. Her yaştan kursiyer var.
Bereketli olsun canım Aldıkların...İyi akşamlar,
Akşam 990 liradan 1 tane ata aldım. Bankamatikten 1000 lira çekmiştim. Artan 10 lirayı kumbaraya attım.
1,5 kg kıyma, 1,5 kilo kuşbaşı ve 1 kangal sucuk aldım. 133 lira ödedim.
5 kg'lık çubuk turşusu aldım. 25 lira da ın ödedim.
Hayat gerçekten çok pahalı canım...İyi akşamlar kızlar.. Kaç gündür pek bişey almıyordum ev kurudu resmen. Markete gittim lahana domates maydano bulgur çay sut vb. Şeyler aldım 90 TL tuttu. Daha bir sürü eksik var. Hayat ne kadar pahalı.
Bende dün 50 ₺
Bugün 50 ₺ Attım zulaya +100 ettik bakalım inşallah 3000 hedefimi tutturrum
Sağol ablam çok teşekkür ederimAllah kolaylıklar versin canım. Rahatsızlığın nasıl oldu.
Ben bugün kuran kursuna başladım, yıllar sonra yeniden öğrenci olmak değişik bir duyguymuş, heyecan, merak, öğrenme bütün duyguları yaşadım. Her yaştan kursiyer var.
Sağol canım. Sanada hayırlı mesailer allah kolaylık versin inşallah.Iyiyiz canım ben işteyim çalışıyorum...
O yüzden pek bakamadım...
Hayırlı olsun Kur'an kursun bu arada ne güzel huzur verici onu okumak öğrenmek...
İnşallah ilaçlar fayda eder. Hafta sonu bilmiyorum kurs varmı. İnşallah yarın sorarım hoca hanıma.Sağol ablam çok teşekkür ederimilaçlarımı bugün alabildim daha abla bakalım 2-3 gün sonra daha iyi olurum inşallah şiddetli bi adet sancısı gibi bi ağrım var canım ne güzel öğrencilik günlerine dönmüşsüm bu arada llah hatim etmeyide nasip etsin inşallah bende bilmiyorum kuran okumayı aslında h sonu filan kuran kursu bulabilsem gitmek istiyorum bakalım nasip
Hayırlı olsun altınların devamı gelir inşallah. Aldıklarınızı afiyetle yemek nasip olsun.
Pazt yorucu geçti abla benim için mayıştım öylesen neler yapıyosun nasıl geçti günün
Bereketli olsun canım hem altınların hem yiyceklerin
Altının hayırlı olsun , aldıklarını afiyetle yiyin tatlım
Bereketli olsun canım Aldıkların...
Atanı iyi fiyata almışsın, Ekim birikimine mi yazarız onu? Hayırlı olsun...
Hayat gerçekten çok pahalı canım...
Bereketli olsun afiyetle yiyin...
Çok sağol canım. Ekim birikimine yazalım.
Zulan harika gidiyor maşallah canım...
Hedefe doğru devam
2 gr altın ve 24 Euro canımEylül ayı birikimi bildirmenizi istiyoruz bildirmeyen 23 altın kızçeeee
Büyükleri ziyarete gitmeyi bende seviyorum sakın ihmal etmeyelim. İnşallah biz de bizden sonraki nesillere örnek olalım.Günaydın canlar
4 12 vardiyamı çok sevmiyorum dinlenemiyorum çünkü. Çocuklarımı okula gönderip bende annem ve babama gitmeyi düşünüyorum. Okullar açıldığından beri onlara pek zaman ayıramadım.
İyiyiz canım sen nasılsın iş yaşamın nasıl gidiyor.Günaydın hanımlarnasılsınız bakalım keyifler yerinde herkes afiyettedir inşallah
Eylül ayı birikimi bildirmenizi istiyoruz bildirmeyen 23 altın kızçeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?