- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.001
ewet et yok, 150 tl civarı her ay alıyorumdur.Canım biraz fazla olabilir belki içinde et yok mesela. Ama ilk bu ay mutfak bütçeni yaptıysan ve herkesin farklı olduğunu düşünerek fazla demedim.
Bu şekilde takip ederek daha da düşecektir eminim..
12.takıma bakda uyarsa gelsene canımsaat 1 ve ben 1.5 litre suyu devirdim
Aynen ya bu aralar hep karisik kafam
Kız senin kafan gerçekten karışıkmış ha
günaydın canım hoş geldin nasıl gidiyo hamişlik
aa bi bakayım canım12.takıma bakda uyarsa gelsene canım
bende iyim canım çok sağolşükür canım iyi gidiyor :))) sen naslsnn
Hayırlı olsun altınların devamı gelir inşallah. Aldıklarınızı afiyetle yemek nasip olsun.İyi akşamlar,
Akşam 990 liradan 1 tane ata aldım. Bankamatikten 1000 lira çekmiştim. Artan 10 lirayı kumbaraya attım.
1,5 kg kıyma, 1,5 kilo kuşbaşı ve 1 kangal sucuk aldım. 133 lira ödedim.
5 kg'lık çubuk turşusu aldım. 25 lira da ın ödedim.
Pazt yorucu geçti abla benim için mayıştım öyleKızlar neler yapıyorsunuz çok sessiz siniz, niye böyle oldu ki?
Bereketli olsun canım hem altınların hem yiyceklerinİyi akşamlar,
Akşam 990 liradan 1 tane ata aldım. Bankamatikten 1000 lira çekmiştim. Artan 10 lirayı kumbaraya attım.
İyi akşamlar,
Afiyetle yiyin canım .. aynen çok pahalı oldu herşey ama napalım el mahkumİyi akşamlar kızlar.. Kaç gündür pek bişey almıyordum ev kurudu resmen. Markete gittim lahana domates maydano bulgur çay sut vb. Şeyler aldım 90 TL tuttu. Daha bir sürü eksik var. Hayat ne kadar pahalı.
Valla çamaşır katlamaya başladım ama kaybıldum vallaKızlar neler yapıyorsunuz çok sessiz siniz, niye böyle oldu ki?
Allah kolaylıklar versin canım. Rahatsızlığın nasıl oldu.Pazt yorucu geçti abla benim için mayıştım öylesen neler yapıyosun nasıl geçti günün
Bereketli olsun canım hem altınların hem yiyceklerin
Ayy maşallahAllah kolaylıklar versin canım. Rahatsızlığın nasıl oldu.
Ben bugün kuran kursuna başladım, yıllar sonra yeniden öğrenci olmak değişik bir duyguymuş, heyecan, merak, öğrenme bütün duyguları yaşadım. Her yaştan kursiyer var.
Amin amin canım allah razı olsun. İnşallah öğreneceğim güzel güzel okumayı çok istiyorum.Ayy maşallah..valla ne güzel Allahım zihin açıklığı versin o zaman
Kolay gelsin sana canım.Valla çamaşır katlamaya başladım ama kaybıldum valla
Siz nasılsınız ablacım
Okursun canım inşallahAmin amin canım allah razı olsun. İnşallah öğreneceğim güzel güzel okumayı çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?