sağol canım şu an değilim çok şükür. eşin daha iyi bilir tabi canım. inşallah geçer hemencik şifa allahtan

Merhaba kızlar ben geldim İstanbul dayım annemlerde. inşallah ev tapu işlerimiz falan bitince aldığımız evin kiracısı hazır bi akraba var onlar geçecek tabi 1500 kira ya vermeyi dusunuyoruz evi kendi uzerime alacağım inşallah oturduğumuz ev eşim in üzerine cunky onda da benim birsuru altını çizmiş almıştık.buda benim üzerime olacak yani eşim ev borcunu üstlendi kirayi da alıp birikime devam edeceğim inşallah Abim çık yardımcı oldu sağolsun yoksa yapamazdık.kira almaya başlayınca dolu dolu sizlerleyim insallah

Eylül ayında 9 gram altın attım kenara.
darısı ekim ayının başına

Sağol kuzum allah razı olsun dualarımdasın canım o kafa karısıklığı iç huzursuzlugu zaman zaman hepimizd oluyo benim kafamda da ne deli sorular var bir bilseniz dostlar

Hedefim 2 bin tl
suan 300 tl bir ay icinde anca biriktirdim, daha yuksek rakamlarla karsinizda olacagim insallah

Herkese selamlar :)
Ekim ayı birikim hedefim tamam
Darüşşafaka ve Silivri Canları barınağı bağışlar tamam
Tema'dan iki fidan tamam
6 yeni kitap alımı tamam :)
Canım tebrik ederim hem hedeflerini tutturduğun için hemde bulunduğun iyilik hareketleri için
kızlar iş arkadaşları ile güne başlıyoruz bu ay.
ilk ben alıyorum
Hayırlı berektli olsun canim güle güle harca
Canım hayırlı uğurlu olsun guzellikler getirsin kirası bol bereketli olsun
benım cok yogun canım cıktı
Benimde çok yorucu ve sinir bozucu bi gündü canım
Eylül ayında 9 gram altın attım kenara.
darısı ekim ayının başına
Hayırlı olsun canım ekimde daha fazlası olur inşallah

Kumbaramda suan ne kadar var bilmiyorum surpriz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…