Azmin daim olsun canım. Senin kendi başarın. Yoksa takımda olup yerinde sayan da var.

Nerde bu takim ben hic bilmiyorum bende bakayim

Siz boyle cikolata falan diyince benim canim cekti gittim aldim ve afiyetle yedim
İşte 12.takımda da aynı böyle oluyo
spor diyorlar canın çekiyor yapıyorsun
Detoks suyu diyorlar gidip içiyorsun
Zayıfladım diyorlar yemeden içmeden kesiliyorsun
Aynı burda altın altın dedikçe ata altın istediğimiz gibi

Çok sağol canım çok teşekkür ederim yarından itibaren maydonoz suyunu denrim üşenmezsem

Ahha süper.... Motive eder insanı valla onlar vermiş bende yaparım

Simdi baktimda hic bana gore bir takim degil daha kendimi hazir hissetmiyorum vazgectim zayiflamaktan

Halıları yıkamaya verdim. Metrekaresi 4 lira dedi. Ama komşuymuşuz indirim yaparım dedi. Toplam fiyat ne olacak bilmiyorum.

Oyy maşallah yarasın....
Kuzuuu eylül birikimimi yazmamışım canım 1 çeyrek 25 $ ve 10 € ve kumbarama attıgım bozukluklar allah bereket versin diyelim bakalım ekimde neler yapıcaz hepimiz için bol bereketli birikimli tasarruflu bir ay olsun inşallah ekim ayı hepinize gönlünüzce dilediğinizce bir pazartesi bir hafta ve bir ay diliyorum

bence süperama bizde şu var arasıra dışarda yemesek eşim bunalıma giriyorcanı hep bişeylerr çekiyor yaa
bu ay paramız yok diye her haftasonu bir bahane bularak dışarıda yemeği engelledim
bir de kurbandan dolayı et yaptım hep haftasonları dışarı çıkmaya gerek kalmadı

ben de bu ay marketleri gezmeye başladım. bim, 101 ve şok alışveriş için önceliğim olacak. çünkü diğer marketlere göre fiyat farkı gerçekten çok fazla. bimin kaşar ve peynirini denedim beğendik. pedi arkadaşım söyledi 1/4 fiyat farkı var benim kullandığım marka ile. kullandığım birçok şeyi bu marketlerin markaları ile değiştireceğim zamanla.
benim yazdığım bütçe bana fazla geldi de ondan sizlere sorayım dedi.
550 tl'nin içinde hiç para tutacak bişey yok. çayi şeker, şampuan, deterjan, vs büyük parça hiç bişey almadım çünkü

Gece yemelerimi ve tatlıyı nasıl azaltabilirim bir sorayım kısçelere...

Yine mi zam... Maaşa ne kadar zam oluyor, gidaya ne kadar...

zam gelmeyen tek şey maaaaşşşş
gece yemek yemek istediğinde kocaman bardak su iç.
sonra yine yemek istiyorsan TARÇINLI süt veya yoğurt ye
hem tatlı hem yeme isteğini zamanla kesecek

Selamlar,
Kızım tam gün okula başladığı için bakıcı ablamıza Pazartesi, Çarşamba,Cuma gel, iki haftada bir de cumartesi gel demiştim. Bu cumartesi geldi ve biz eşimle beraber dışarı çıktık.
AVM'ye gittik. Kızıma ve kendime çorap, bluz vs. biraz alışveriş yaptık. Sonra yemek yedik. Ardından sinemaya gittik. Kızımı bırakacak yer olmadığı için epeydir dışarı çıkmamıştık. Çok iyi geldi gerçekten
Pazar sabah kahvaltsına işyerinden bir arkadaşım, eşi, ve oğlu geldiler. 10:00 gibi gelip, 14:00'de gittiler. Onlar gittikten sonra başka bir arkadaşım dışarıda buluşalım dedi. Oyun alanı olan bir restaurantta buluşup yemek yedik. Akşam 20:00 gibi eve geldik.
Bugün iş çıkışı kuyumcuma gidip 1 tane ata altın alacağım. Az önce telefon ile aradım. 990'dan veririm dedi. Bir de kasaba uğrayacağım. Ay başında 1,5 kilo kıyma,1,5 kilo kuşbaşı ve kendi yaptıkları 1 kangal sucuk alıyorum. Ay içerisinde bir daha kasaba uğramıyorum.

Canım biraz fazla olabilir belki içinde et yok mesela. Ama ilk bu ay mutfak bütçeni yaptıysan ve herkesin farklı olduğunu düşünerek fazla demedim.
Bu şekilde takip ederek daha da düşecektir eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…