- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.101
geçmiş olsun canım allah sabır versinkaramelli_turta ye katılıyorum allah büyük yine olur inşallah
Allah razi olsun kizlar sagolun eksik olmayin.Uzulsem de aglasamda hicbir sey geri gelmiyor. Uygun zaman degil demekki. Ne diyelim...biraz gecsin ustunden gelirim araniza.Anlıyorum canım seni çok üzüldüm
Zamanı vardır daha..
Selamlar
Az önce 30 liralık kitap alışverişi yapan ben olamam değil mi?
sagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...
Beth18 üzme kendini, gençsin sağlıklısın, gene olur.
Beth18 çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. Öyle düşün, inan rabbim senin için hayırlısı bu olmasaydı yaşatmazdı. İnsan üzülüyor tabii ki.
İnşallah senin için hayırlı bir zamanda bebeklerini kucağına da alırsın. Sevgiler...
Allah sizlerden razi olsun. Gozlerimi doldurdunuz. Ama mutluluktan... cok zor bi surec. Elimden gelen bir sey yok. Bekleyip gorecegiz sadece.sabir sabir...Beth18 çok üzüldüm canım. İnşallah Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım.
meyracim seni de eklemistim ama almamis sabirim sagol arkadasim...canım biliyorum hiç kolay değil ama, benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, hem de hiç bir sorun yokken, çok üzülmüştüm, ama şimdi elhamdülillah üç evladım var...
inan geçecek... evet iz bırakacak, ama geçecek....
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda gönlünüze göre versin.....
canım çok üzüldüm, ne denir bilmiyorum ama güçlü olmaya çalışsagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...
valla benim sepette de 111 liralık kitap bekliyorSelamlar
Az önce 30 liralık kitap alışverişi yapan ben olamam değil mi?
canım çok üzüldüm, ne denir bilmiyorum ama güçlü olmaya çalış
Rabbim doğru zamanı bilir, sabrını, dayanma gücünü versin sana
sagolun kizlar. Guclu olacagim biraz zaman gecmesi lazim... hayat devam ediyorBeth18 çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
D&R dan almıştım ben. Şimdi sen söyleyince baktım. Tükenmiş gözüküyor. Faydalı bir kitap gerçekten. Umarım kısa zamanda gelir.elecda canım merhaba, sen çocuk gelişimiyle ilgili bir sürü kitap tavsiye etmiştin, ben de inceledim ama bazıları tedarik edilemiyor ve üzüldüm, tekrar satışa çıkar umarım,özellikle anne baba ve çocuk arasında'yı okumak istemiştim.
Allah razi olsun canimBeth18 çok geçmiş olsun canım.
hat cekilmemiştir daha evin içine... sadece kombi takılacaksa 2000 filan.. abim doğalgaz işinde oradan biliyorum. :\Kizlar benim eylul ayinda hic birikimim yok hatta isin icinden nasil cikacaz onu dusunmeye basladik
180000 ev
4500 tapu
1100 nakliye
350 temizlikciler
400 kornes evin eksikleri
100 hali yikama
Evin kombisi takilmamis kombi en az 4000 tutar dediler
Eve yeni tasindigimiz icin dogalgaz daha yok disaridanda cok yemek yedik
Beklenmeyen bir cok masraf oldu
Eylul boyle gecsin diger aya ceyrek yapabilirim insallah
kesinlikle öyle sırf burada öğrendiklerime, okuduklarıma ihanet etmeyeyim, siz birikim dostlarım altın kızlara hedef verdim diye daha çok dikkat ediyorumGünaydın kızlar. Azcık buraya girmeyince ipin ucu kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?