- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.081
İyiyim şükür sen nasılsın canımGünaydın nasılsın canım
Ben de iyiyim çok şükür canım. Evde bir suru iş var ben tembel tembel oturuyorum. Bi kaldırma kuvveti lazım.İyiyim şükür sen nasılsın canım
Hadi o zaman ya Allah bismillahBen de iyiyim çok şükür canım. Evde bir suru iş var ben tembel tembel oturuyorum. Bi kaldırma kuvveti lazım.
Oo ne güzel düşük gelmiş :)elektirik faturamız 45 tl gelmiş, sevindim:)
Günaydın ablamGünaydın güzel kızlar.
Günaydın CanımGünaydın kızlar. Azcık buraya girmeyince ipin ucu kaçıyor.
Günaydın CanımGünaydınlar
Günaydın Canımgünaydın kızlar
Günaydın CanımGünaydin a dostlarnasılsınız bakalım keyifler nasıl
Günaydın Canımgünaydın kızlar nasılsınız
canim bebekte sknti oldu. Bu aralar moral olarak kotuyum, uzuntuluyum. Cok girmiyorumnora2010
Beth18
Kostebekpasta
Kızlar nerelerdesiniz uzun zamandır görmüyorum sizi? Umarım herşey yolundadır..
ayyy hayırdır inşallah canım. rabbim şifa versin, dua edeceğim sana, bebişlerde sen de sağlıklı olun inşallah.. bizi haberdar et durumundan..canim bebekte sknti oldu. Bu aralar moral olarak kotuyum, uzuntuluyum. Cok girmiyorum
Canım bozulmasın moralin bol bol dua et üzülme herşey düzelir inşallah...canim bebekte sknti oldu. Bu aralar moral olarak kotuyum, uzuntuluyum. Cok girmiyorum
hayırdır canım inşallah herşey yoluna girer üzülme rabbim hayırlısını versin inşallahcanim bebekte sknti oldu. Bu aralar moral olarak kotuyum, uzuntuluyum. Cok girmiyorum
ayyy hayırdır inşallah canım. rabbim şifa versin, dua edeceğim sana, bebişlerde sen de sağlıklı olun inşallah.. bizi haberdar et durumundan..
sagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...Canım bozulmasın moralin bol bol dua et üzülme herşey düzelir inşallah...
insallah cok sagolhayırdır canım inşallah herşey yoluna girer üzülme rabbim hayırlısını versin inşallah
Çok geçmiş olsun üzüldüm ama bozma moralini tekrar denersiniz ilerde Rabbim büyük...sagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...
oyle ama daha cok yeniÇok geçmiş olsun üzüldüm ama bozma moralini tekrar denersiniz ilerde Rabbim büyük...
sagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...
insallah cok sagol
Anlıyorum canım seni çok üzüldümoyle ama daha cok yeni
Atlatmam biraz zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?