- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.121
bende yapıyorum.. nane salatalık kimon ve taze zencefille... işe yarıyo valla.. diyetisyene de gittiğim için :)Benim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
Güncelledim canımkesinlikle öyle sırf burada öğrendiklerime, okuduklarıma ihanet etmeyeyim, siz birikim dostlarım altın kızlara hedef verdim diye daha çok dikkat ediyorum
öğlen yemek arası dışarı çıktım biraz mağaza gezdim yazlıklarda çok indirim var
ama tabi ben hiçbirşey almadan döndüm
eylül birikimi diye bildirdiğim altını henüz almamıştım, kumbaradan borç aldığımı dün maaşı alınca yerine koycaktım. para hesabıma geç geçince hesap kitap işleri bugüne kaldı.
hemen dönünce dedim birikim rakamını ayır sonra yap bütçeni
gün paramı da aldım bugün. çok şükür bir bankanın kredi ve kredi kartını faiz indirimi ile kapattım.
4,63 gr altın aldım. 676,91 TL verdim.
ay içinde de 0,27 gram almıştım. bu ay toplam 4,9 gram altın aldımkaramelli_turta eylül birikimimi güncellemeni rica edeceğim
valla benim sepette de 111 liralık kitap bekliyorbayadır almak istediğim kitaplar vardı, acaba okudukça mı alsam ama hepsini istiyorum şimdi
ben varımZayıflamak isteyen kızlar vaz mı geçtiniz yahu. Hani zayıflayacaktık.hani 12. takımı 1. Liğe taşıyacaktık neredesiniz
HoşgeldinMerhaba kızlar ilk başlara yazmıştım bayram memleket gelince de okuyup yazayım dedim ama yok nerde yetişemiyorum benim 2 ufaklık sağolsun.732. sayfadayım illa ki okuyacağım ama yazayım artık dedim
Eşim işten çıkmıştı bir hafta kadar önce,34 bin tl maaş+tazminat aldı,kredi kartı borçları,faturalar,kira ıvır zıvır derken elimizde 30bin civarı kaldı.Bunun birazını ayırıp kalanı altın vs yapıcaz.
Mümkün olduğunca az harcamaya çalışıyoruz.Bir kere avm gittik kızıma çorap alıp geldim sadece
Cok komik bi rakam yaaaEylül ayı birikimi bildirmenizi istiyoruz bildirmeyen 23 altın kızçeeee
insallah zelalke sagolBeth18 canımmm çok geçmiş olsun. Rabbim en uygun zamanda tekrar nasip etsin inşallah.. içini ferah tut..
Hoşbuldum teşekkür ederim aynen küçük çocukla gelebildiğim kadar burdayım,İş konusunda hayırlısı diyorum bende teşekkür ederim.Komşu topikle bilezik biriktirenlerdenim burda da yılbaşında kumbara patlatıyoduk sanırım :) Bu aralar zor olsa da olduğu kadar ben de patlatırım :)Hoşgeldinjoeyfun
Küçük çocuk olunca öyle oluyor büyüyene kadar...
Eşin için hayırlısı olsun..
Yaz arada
Allah ödeme kolaylığı versin canım, sıkma canınıSelaam hanımlar
Evlendikten kaç sene sonra tüm borçlarınız bitti acaba?
Çeyizdi mobilyaydı beyaz eşyaydı derken taksitler kk taksitleri aldı başını gidiyo. Çok lükse kaçmadan uygun fiyatlı şeyler aldık alıyoruz. Yeme içme gezme için çok para harcamıyoruz nerdeyse hiç harcamıcaz o kadar yani. Ama bu borçlar canımı sıkıyo uykularım kaçıyo yavgene de Allah kötü gün göstermesin bugünümüze de şükür
Sağol canım benim çok şükür onceki günlere gore daha iyiyim hala ara ara ağrım var ama buna da şükürGünaydın ablam
Günaydın Canımaynen bende öyleyim takibe ara olunca şaşırıyorum..
Günaydın Canım
Günaydın Canım
Günaydın Canım
Iyiyiz sen nasılsın, nasıl oldun?
Umarım bugün daha iyisindir..
Günaydın Canım
Yarın maaş günü ya bugün bordrolar geldi hemen bir hesap yapmalıyım
Iki gündür param bittiğinden dolayı kumbaramdan tırtıklıyorum.
Yarın faiziyle atacağım inşallah
Cannımmmmm çok üzüldüm inan ki çok geçmiş olsun başın sağolsun rabbim sana sabır versin. inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. sen yüreğini ferah tutmaya çalış canım benim biliyorum bana demesi kolay ama rabbim senin yanında olsun yardımcın olsun sabirlar versin inşallah kuzum sırtını ona daya yüreğini ona aç elbet yardım edicektir doğru zamanda kuzum...sagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?