Benim bir arkadaşım detoks suyu hazırlıyor kendine metabolizmayı hızlandırıyormuş
Salatalık, nane yaprağı, limon dilimi atıyor ben bile begendim ama hergün hazırlayıp işe taşıması çok zor
bende yapıyorum.. nane salatalık kimon ve taze zencefille... işe yarıyo valla.. diyetisyene de gittiğim için :)

Güncelledim canım

Merhaba kızlar ilk başlara yazmıştım bayram memleket gelince de okuyup yazayım dedim ama yok nerde yetişemiyorum benim 2 ufaklık sağolsun.732. sayfadayım illa ki okuyacağım ama yazayım artık dedim
Eşim işten çıkmıştı bir hafta kadar önce,34 bin tl maaş+tazminat aldı,kredi kartı borçları,faturalar,kira ıvır zıvır derken elimizde 30bin civarı kaldı.Bunun birazını ayırıp kalanı altın vs yapıcaz.
Mümkün olduğunca az harcamaya çalışıyoruz.Bir kere avm gittik kızıma çorap alıp geldim sadece

Hoşgeldin joeyfun
Küçük çocuk olunca öyle oluyor büyüyene kadar...
Eşin için hayırlısı olsun..
Yaz arada

Hoşgeldin joeyfun
Küçük çocuk olunca öyle oluyor büyüyene kadar...
Eşin için hayırlısı olsun..
Yaz arada
Hoşbuldum teşekkür ederim aynen küçük çocukla gelebildiğim kadar burdayım,İş konusunda hayırlısı diyorum bende teşekkür ederim.Komşu topikle bilezik biriktirenlerdenim burda da yılbaşında kumbara patlatıyoduk sanırım :) Bu aralar zor olsa da olduğu kadar ben de patlatırım :)

Selaam hanımlar
Evlendikten kaç sene sonra tüm borçlarınız bitti acaba?
Çeyizdi mobilyaydı beyaz eşyaydı derken taksitler kk taksitleri aldı başını gidiyo. Çok lükse kaçmadan uygun fiyatlı şeyler aldık alıyoruz. Yeme içme gezme için çok para harcamıyoruz nerdeyse hiç harcamıcaz o kadar yani. Ama bu borçlar canımı sıkıyo uykularım kaçıyo yav gene de Allah kötü gün göstermesin bugünümüze de şükür

Allah ödeme kolaylığı versin canım, sıkma canını
biz hiç borçsuz evlendik ama sonradan boçlarımız oldu iş ve sağlın nedeni ile ama çok şükür bitirdik neredeyse
Allah sağlık versin herşey olur

az önce markete uğradım sensodyne diş macunu işyerinin burdaki markette uygunmuş, alışveriş listemde de vardı aldım 13,95 TL, eşime deodorant 6,75 TL
20,70 harcadım. akşamda eve gitmeden markete uğrayıp birkaç eksiğimi daha alacağım
ya aslında çay almam lazım ama dökme değil, bardak poşet ya da demlik poşet. mümkünse lipton ama hiçbir yerde indirimde bulamadım

Sağol canım benim çok şükür onceki günlere gore daha iyiyim hala ara ara ağrım var ama buna da şükür seninde maaşin şimdiden hayırlı bereketli olsun canım fazla fazla koyarsın inşallah kumbarana da
sagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...
Cannımmmmm çok üzüldüm inan ki çok geçmiş olsun başın sağolsun rabbim sana sabır versin. inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. sen yüreğini ferah tutmaya çalış canım benim biliyorum bana demesi kolay ama rabbim senin yanında olsun yardımcın olsun sabirlar versin inşallah kuzum sırtını ona daya yüreğini ona aç elbet yardım edicektir doğru zamanda kuzum...

Bugun eksikler icin carsiya gittim
Kasik ve aski aldim 20 tl
Cerez 80 tl
Kizima kislik takim 37.5
5 lirada otobuse verdim
Bunlari kredi kartiyla aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…