- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.141
Selaam hanımlar
Evlendikten kaç sene sonra tüm borçlarınız bitti acaba?
Çeyizdi mobilyaydı beyaz eşyaydı derken taksitler kk taksitleri aldı başını gidiyo. Çok lükse kaçmadan uygun fiyatlı şeyler aldık alıyoruz. Yeme içme gezme için çok para harcamıyoruz nerdeyse hiç harcamıcaz o kadar yani. Ama bu borçlar canımı sıkıyo uykularım kaçıyo yavgene de Allah kötü gün göstermesin bugünümüze de şükür
Canım kitabı bende alıcam ama tükendiğini farketmemiştim d&r da favorilerimde duruyodu senin msj ın üzerine nette gezindimde n11 de var ordan araştır canım bende kredi kartımın bu ay ki ekstresi kesilsin diye bekliyorum bikaç gün sonra bende alayım diyorumelecda canım merhaba, sen çocuk gelişimiyle ilgili bir sürü kitap tavsiye etmiştin, ben de inceledim ama bazıları tedarik edilemiyor ve üzüldüm, tekrar satışa çıkar umarım,özellikle anne baba ve çocuk arasında'yı okumak istemiştim.
evet canim aynen oyle yapiyorum. Uzulemiyorum Rabbimin verdigine raziyiz. Hakkizda hayirlisi olsunSağol canım benim çok şükür onceki günlere gore daha iyiyim hala ara ara ağrım var ama buna da şükürseninde maaşin şimdiden hayırlı bereketli olsun canım fazla fazla koyarsın inşallah kumbarana da
Cannımmmmm çok üzüldüm inan ki çok geçmiş olsun başın sağolsun rabbim sana sabır versin. inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. sen yüreğini ferah tutmaya çalış canım benim biliyorum bana demesi kolay ama rabbim senin yanında olsun yardımcın olsun sabirlar versin inşallah kuzum sırtını ona daya yüreğini ona aç elbet yardım edicektir doğru zamanda kuzum...
evet canim aynen oyle yapiyorum. Uzulemiyorum Rabbimin verdigine raziyiz. Hakkizda hayirlisi olsun
Teşekkürler canım, gitti gidiyor da buldum gündüz ben de, temin edilemiyor olmasına rağmen görünce satıcıya mesaj attım elinizde var mı emin misiniz diyeCanım kitabı bende alıcam ama tükendiğini farketmemiştim d&r da favorilerimde duruyodu senin msj ın üzerine nette gezindimde n11 de var ordan araştır canım bende kredi kartımın bu ay ki ekstresi kesilsin diye bekliyorum bikaç gün sonra bende alayım diyorum
Canım üzmemeye çalış kendinisagolun kizlar ama bebeklerim yok artik...
Günaydın altın bayanlar
Zulaya +50 ekledim...
Beth18
Hayırlı vakit değilmiş demekki canım..
meleklerin seni cennetin kapısında bekleyecekler inşallah .
En kısa zamanda herşey gönlüne göre olur inşallah .
Allahım gücünü arttırsın
Benim eşim yapıyor alışverişi canım
Günaydın CanımGünaydın dostlarnasılsınız bakalım herkes iyidir afiyettedir inşallah
Ben çalışmıyorum ev hanımıyım canım .günaydın kızlar
gulenyuzumsunsen ne iş yapıyorsun sen, bir anne için gece çalışmak çok zor olsa gerek
ayyy kızlar geçen aylarda benim taaa ne zaman aldığım gram altınımı eşime vermiştim, bozdurmak zorunda kaldık
dün bana 150 TL verdi altını al diye, sabah üstümde para yok diye de cebindeki bozuklukları da istedim
161 TL ile 1,10 gram altın aldım.
ekim ayının ilk brikimi çok şükür oldu
Tabiki etiketlerim canım.karamelli_turta
Bi boş zamanımda şu eylül ayı birikimini belirtmeyenleri etiketlesene canım ..topik koptu iyice... aşkolsun kızlar
Bereketli olsun canım eşin unutmamış getirmiş bak ne güzel..günaydın kızlar
gulenyuzumsunsen ne iş yapıyorsun sen, bir anne için gece çalışmak çok zor olsa gerek
ayyy kızlar geçen aylarda benim taaa ne zaman aldığım gram altınımı eşime vermiştim, bozdurmak zorunda kaldık
dün bana 150 TL verdi altını al diye, sabah üstümde para yok diye de cebindeki bozuklukları da istedim
161 TL ile 1,10 gram altın aldım.
ekim ayının ilk brikimi çok şükür oldu
insallah canim cok sagolCanım üzmemeye çalış kendini
Beterin beteri var bu hayatta demekki böylesi hayırlıymış Rabbim böyle kararlaştırmış
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?