Yanlış görmüyorsam madammor sanki üst liste de Yok da altta var canım .

Günaydın Hanımlar,
M muhendiseylul ve tobosolu_dulcinea
Bu ay çocuk gelişimi ile ilgili fotoğrafını eklediğim iki kitabı almayı düşünüyorum. Belki sizin de ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.

Eklentiler

• IMG_1953.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_1954.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 113

Pandora da var canım. Ben aldım. Oradan alabilirsin.

Günaydın hanımlar.

Benim bu ara hep gider hep gider.

Zeytinyağı aldım arkadaşından. 16 tl kilosu. 5 kilo.

2 kilo pekmez ve 1 kilo cevizli sucuk aldım yine aynı arkadaşımdan. Onlara da 66 lira vereceğim bugün.

Ayrıca kilosu 15 tl den yine 5 kg zeytinyağı aldım bizim site görevlisinden.

Yani totalde 221 liram çıktı bugün. Bu daha başlangıç :s

Bir de market alışverişim var. Onu da KK ile yapacağım.

Aslında ben senin kütüphaneni de merak ediyorum :)

Şimdiye kadar okuduklarını yani :)
Canım ben evde fazla kitap tutmuyorum. Okuduklarımdan çok etkilendiklerimi, bir de rehber niteliğinde olanları muhafaza ediyorum. Kalanı gönderiyorum.
Bir yazar seçip yazarı ilk kitabından son kitabına kadar okuyorum. Genelde bir maksimum iki kitabını beğeniyorum.
Şu an Azra Kohen ile uğraşıyorum. Fi-Çi-Pi serisini bitirdim ve beğendim. Şimdi Aeden'i okuyorum. Aeden bittikten sonra George Orwell'ın tüm kitaplarını okuyacağım.
Bit ara kendi best of umu yazayım sana:)

Günaydın Canım
Iyiyiz sen nasılsın sende iyisin inşallah...
Sağol tatlım çok sevindim iyi olmana çok şükür bende daha iyiyim ama tamamen geçmiş degil inşallah h sonuna kadar hiçbir ağrım sızım kalmaz kuzum
Hayırlı bereketli olsun canım daha büyüsün çoğalsın altınların ben daha bu ay icin hiçbir şey yapamadım

Teşekkür ederim canım :)

Bekliyorum mutlaka

Fi çi pi yi ben de okudum ve çok beğendim. Ve senin tarzını da çok beğeniyorum

Aaaaa aynı ben bende öyle yapıyorum canım bi yazara başladım mı merak ettiğum ilgimi çeken okumak istediğim tüm kitaplarını arka arkaya okuyorum george orwell in 1984 ve hayvan çiftliğini okudum bu aralar başka kitaplara faldüm ama dönüp okumak istediğim bikaç kitabı daha var G.orwell in

elecda bende tavsiye rica etsem senden
10 yaş çocuklara uygun nitelikte.
Canım Instagram'da kucukkitapkurdu'nu takip etmeni tavsiye ederim. Güzel önerileri oluyor. Benim kızım büyüyünce alırım diye not aldıklarım ancak hşunlar:
- Böcek atlası
- Çıtır çıtır felsefe serisi
- Sessiz sakinin gürültülü maceraları
- Nereden nereye buluşlar
- Kafayı çalıştır serisi

Eklentiler

• IMG_1959.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1960.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1961.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_1962.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 58
1984'ü aldım. Okuyacağım. Hayvan Çiftliğini de tiyatroda izleyip çok beğenmiştim. Sen beğendin mi bu iki kitabı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…