• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar :KK200:
Yorucu bir haftaydı. Bugün cumartesi olmasına rağmen yine erkenciyim büyük oğlumu okul kursuna gönderdim. Çamaşırlarım vardı onları hallettim.
Ortalığı toparladım.
Şimdi de duşa girip kahvaltı zamanı..

Kuzenimin ev mevlüdü var bugün.
Evdeki bana gelen hediyelerden birini götüreceğim. Ekstra para harcamayacağım yani. :KK52:

"Ben "de o gillerdenim :KK48:
En sevdiğim meslek koca parası yemek :halay:

Günaydın kızlar :KK25:
Günaydın :halay:

Günaydın kızlar :KK200:
Yorucu bir haftaydı. Bugün cumartesi olmasına rağmen yine erkenciyim büyük oğlumu okul kursuna gönderdim. Çamaşırlarım vardı onları hallettim.
Ortalığı toparladım.
Şimdi de duşa girip kahvaltı zamanı..

Kuzenimin ev mevlüdü var bugün.
Evdeki bana gelen hediyelerden birini götüreceğim. Ekstra para harcamayacağım yani. :KK52:
Günaydın canım :halay:
Bn bu hafta birikim yapmamıyoruz biz sanırım çünkü bu ablamiza yardımcı olucaz :KK1:

Günaydın
Dün avm gittim,oğluma kazak,hırka,kızıma eşofman altı aldım 70 tl ödedim.
Dönüşte Bime uğradım kızıma iç çamaşırı aldım 3.75
Sonra Şoka uğradım içeçek,çekirdek,ekmek,cips,çikolata,kızıma çorap,eşime sigara aldım 19 ödedim işe yarar sadece ekmek ve çorap var :KK12:
Yol parası 5.20 tl
Gitti 100 tl
Kumbaraya 6,5 attım
Bugün evdeyim ekmek harici harcama olmaz umarım

Günaydın Hanımlar,
Az önce eşimle kızımı tren garına bırakıp eve geldim. Yarın akşam 19:30'da gelecekler. Kendimle başbaşa haftasonum başlasın:KK76:
Kayınvalidem telefonda benim neden gelmediğimi sormuş eşime. Eşim de biz o dinlenebilsin diye geliyoruz zaten demiş. Eşim bu şekilde davrandığı için seviniyorum valla.
Akşam kendi başıma sinema gitmeyi düşünüyorum. Kalan vakitte de evi toparlayıp kitap okurum.

Bende çalışıyorum Ve özellikle büyük oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde en büyük korkum babaannesi bakacağı için ''ya babaannesi benden daha çok severseydi '' yaşım da çok küçüktü o zamanlar 21 yaşındaydım..
Bir çocuk annesinden daha çok sever mi bir başkasını..ahh işte o dönem öyle korkularım oluyordu..
Boşunaymış tabi yersiz..
Sağolsun benim çocuklarıma da kv dem baktı hala da bakıyor hakkını ödeyemem.
insanın ilk çocukta öyle endişeleri oluyor canım bence normal.benim kv babası diye eşime sesleniyor annem diyor çocuğa bana da ismimle hitap edip bakmadı mı sana x annem kıyamam filan diyordu eşim annesi o filan diye düzeltti yoksa bende derin bir endişe olabilirdi..

Benim oğlum geç konuştu
Sabahları bırakırken ağlıyor
Bazen üzülüyorum mutsuz mu diye ama bayağı faydası oldu
Allah sağlık versin herşey yoluna giriyor
benimki şimdiden konuşmaya çalışıyor canım kız çocuğu olunca oyüzden 2 yaşında verebilirim inşallah. sabahları ağlamasınlar yüreğimizi dağlamasınlar :(
Selam kızlar. Bu gün yine harcamalı geçti. Ben birikim falan yapamam yaa. Umudum gidiyor :KK43:

İhtiyaçtı aldıklarım ama çok tuttu..
herşey aşırı pahalı ya tereyağı ben geçen ay aldığımda 28 den aldım geçen gün bir baktım 38-40 yazıyor dedim herlde 2 kilo ama değilmiş :oha:

Günaydın Hanımlar,
Az önce eşimle kızımı tren garına bırakıp eve geldim. Yarın akşam 19:30'da gelecekler. Kendimle başbaşa haftasonum başlasın:KK76:
Kayınvalidem telefonda benim neden gelmediğimi sormuş eşime. Eşim de biz o dinlenebilsin diye geliyoruz zaten demiş. Eşim bu şekilde davrandığı için seviniyorum valla.
Akşam kendi başıma sinema gitmeyi düşünüyorum. Kalan vakitte de evi toparlayıp kitap okurum.
tebrik ederim canım eşini de maşallah size :) hadi güzel bir hafta sonu geçir :KK54:

insanın ilk çocukta öyle endişeleri oluyor canım bence normal.benim kv babası diye eşime sesleniyor annem diyor çocuğa bana da ismimle hitap edip bakmadı mı sana x annem kıyamam filan diyordu eşim annesi o filan diye düzeltti yoksa bende derin bir endişe olabilirdi..

benimki şimdiden konuşmaya çalışıyor canım kız çocuğu olunca oyüzden 2 yaşında verebilirim inşallah. sabahları ağlamasınlar yüreğimizi dağlamasınlar :KK43:

herşey aşırı pahalı ya tereyağı ben geçen ay aldığımda 28 den aldım geçen gün bir baktım 38-40 yazıyor dedim herlde 2 kilo ama değilmiş :oha:

tebrik ederim canım eşini de maşallah size :) hadi güzel bir hafta sonu geçir :KK54:
Sağol canım. Babam diye bir film gelmiş. Çetin Tekindor'un. Akşamları ona gideyim diye düşünüyorum.

Günaydın dostlar :KK54:hepinize iyi hafta sonları çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin evde olanlara dinlenebilenlere izinli olan dostlara da iyi tatiller :KK52:
Hastaneye gidip geldim bi kez daha tahlil yapıldı çok sükür bakteri filan kalmamış değerlerim normale dönmüş ilaçların bitmesine bikaç gün daha var dönüste de kahvaltı yaptım 30 tl harcadım geldim :oops: bu arada kızlar dün banka promosyonum yatmış eşimde biraz para göndermişti hesabıma sevincimi görmeliydiniz :KK71: hemen 1 yarım altınla 1 çeyrek aldım :KK48: karamelli_turta karamelli_turta m kuzum ben yıl sonuna 10 gr altın demiştim ama çeyrek yarım gidiyorum bakalım yıl sonunda ne çikıcak ortaya :işsiz:

Evet baya arada kaynadm gerçekten araya da giremedim haliyle :)

23 yaşındayım çalışmıyorum koca parasıyla birikim yapangillerdenim :halay:
Hoşgeldin canım ne iyi ettin aramıza katılmakla :KK54::KK66: en sevdiğim aktivite koca parası yemek :KK48: şaka bi yana hayırlı bereketli olsun canım birikimlerin :KK52: ne güzel genceciksinde bu yaşta birikimin önemini kavramışsın Hoppa

Günaydın Hanımlar,
Ohhhh ne güzel keyfini çıkar canım bir başına olmanın :KK52:hem sinemada hem de kitap okurken bol bol keyfini çıkar canım o anların :KK66:

Günaydın dostlar :KK54:hepinize iyi hafta sonları çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin evde olanlara dinlenebilenlere izinli olan dostlara da iyi tatiller :KK52:
Hastaneye gidip geldim bi kez daha tahlil yapıldı çok sükür bakteri filan kalmamış değerlerim normale dönmüş ilaçların bitmesine bikaç gün daha var dönüste de kahvaltı yaptım 30 tl harcadım geldim :oops: bu arada kızlar dün banka promosyonum yatmış eşimde biraz para göndermişti hesabıma sevincimi görmeliydiniz :KK71: hemen 1 yarım altınla 1 çeyrek aldım :KK48: karamelli_turta karamelli_turta m kuzum ben yıl sonuna 10 gr altın demiştim ama çeyrek yarım gidiyorum bakalım yıl sonunda ne çikıcak ortaya :işsiz:
ohh şükür canım tamamen iyileşmene çok sevindim umarım bir daha gelmez başına böyle bir talihsizlik

Hoşgeldin canım ne iyi ettin aramıza katılmakla :KK54::KK66: en sevdiğim aktivite koca parası yemek :KK48: şaka bi yana hayırlı bereketli olsun canım birikimlerin :KK52: ne güzel genceciksinde bu yaşta birikimin önemini kavramışsın Hoppa

Eee evlilik bunu gerektirir sonuçta ev aldık bir yerlerden kısmak lazım :halay:

ohh şükür canım tamamen iyileşmene çok sevindim umarım bir daha gelmez başına böyle bir talihsizlik
Sağol kuzum çok şükür atlattım :KK52:allah razı olsun senden de tüm dostlardan da allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler çok yorucu durduk yere stres sebebi:KK52:

Hayirlı olsun eviniz ne güzel :KK52:burda ben dahil birçok arkadaşın hayali bu bütün o biriken altınlarım nedeni ev almak :KK48::KK68:

Canım ben yeni evlendim eşim evlenmeden önce sormuştu altınlarını verirsen eğer eve yazilcam diye başka birşey için isteseydim tereddüde dusebilirdim ama tamm dedim düğün oldu ertesi gün ne var ne yoksa sattık Allah nasip ederse 3 ay içinde evime geçeceğim ins Allah herkese nasip eder yoksa bizde göremezlik toplu para olmasaydı birde alınan şey kendini ödetmek gbi bir huyu var öyle yada böyle evine yeri geliyor birşey almıyorsun onu ödemek zorunda olduğun için oduyorsun biraz deli cesareti olması lazım eşim bana bunu söylediğinde 7 bin felan kazanıyordu şimdi 15 bin civarinda sanırım ama yeri geliyor iki üç hafta nakit para olmadığı için pazara bile çıkmıyorum evde buzluktan ne varsa onu yiyorum salı günü Allah nasip ederse altın hesabı actiracagim eşimle de konuştum en azından aylık 200 lirayı oraya atmanı istiyorum dedim o da kabul etti ins bu kararlılık devam eder çünkü gelir ne kdr olursa olsun gider de bir o kdr oluyor :işsiz:

Back
X