Bende ailevi olarak bazı sorunlar yaşadım bende senin gibiyim bana yapılanı çok kabul eden bir yapım yok eşim bu konularda daha ılımlı açıkçası o yüzden hadi gidiyoruz der bence sende git ve çık boşver sen insanlığını yap çöpe at

ya adam yerine konulmamak zoruma gidiyor
öbür taraftan annem ve babamı zor durumda bırakmak istemiyorum
hiç içimden gitmek gelmiyor hissettiğim bu
ama diğer türlü bakınca da gidip onlarla hiç muhattap olmadan yarım saat en fazla kalıp takıyı takıp, ben mecburen geldim görevimi yapıp gidiyorum mesajı vermek de mantıklı gelmiyor değil

Bn o şekilde yapacağım canım aksine düğün boyuncada kalacağım bunu sırf eşim için yapacağım içinden gelmiyor dediğin gibi sende bnce anneni babanı kırma git canım

Bn o şekilde yapacağım canım aksine düğün boyuncada kalacağım bunu sırf eşim için yapacağım içinden gelmiyor dediğin gibi sende bnce anneni babanı kırma git canım
canım çok sağol, ya orada olmayı hiç istemiyorum dediğim gibi
hiçbirşey olmamış gibi tüm düğün boyunca orada olamam yaptıkları yanlış anlaşılsın istiyorum
bilmiyorum ya düşünüyorum sinirleniyorum kafam çok karışık
geç saatte gidip takıyı takıp çıkmak olabilir en fazla dahası asla

Oda mantıklı canım ki sünnet düğünü neden yapılır bn onu da anlamıyorum mevlüt yapılır benim bildiğim ya

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. :) Şu an çalışmıyorum. Hazırlandığım sınavım var. Evleneli 1 yıl oldu. Eşimden ayrı harçlıklarımı biriktirdim 1600 kadar param oldu. Geçenlerde hepsini çıkardım çok sevindi ve şaşırdı her ay 500 veriyordu hem ihtiyaçlarımı karşılayıp hem biriktirebildim. :) Bankaya yatırdık. Sattığım bileziklerle beraber 92 gram oldu. Gram altın alıyorum. 146.81den almıştık. Bugün yülselince sabah 150.92den sattım. 378 lira kadar kar oldu. :) Şu an daha yüksek tabi. Düştüğü zaman altın almaya devam. Herkese bol kazançlar. :)

Merhaba hoşgeldin :) birikimleriniz bol olsun inşallah...
Merhabalar bende komşu topikten. Burda da aranıza katılabilirmiyim.
Merhaba Z zynpzeynep hoşgeldin aramıza... Sende kendinden bahsedebilir misin biraz..

Merhabalar bende komşu topikten. Burda da aranıza katılabilirmiyim.

Hoş geldiniz kızlar

Selamlar
Bugün söylemesi ayıp canım çok et döner çekti. 1,5 porsiyon yedim. 38,5 lira para ödedim. Para üstü 10 lira fazla vermişler, geri iade ettim. Biraz pişmanlık var yediğim için.

Nasılsınız sizler?
Ayın 15 i gelse de hesabımızı bilsek

Birinci dereceden akraba her ortamda ister istemez denk geliyo yüz yüze bakıyorsunuz . Bence git kimsenin ağzına laf verme .
benim de en yakın akrabalarım hep böyle neyazıkki . Yemedim içmedim hepsine düğünlerinde altın yaptırdım bir çoğu düğünüme ne geldi ne aradı . Takılan takılarda gitti tabi . İnsan kendini enayi gibi hissediyor böyle oluncada
Takıcagın takı da seni maddi olarak zorlamıycak türden olsun bence .Baksana davranışlara yarın öbür gün karşılığı gelmeyebilir . Sonuçta nerelerden kısıp da yapılıyor o takılar

Merhaba hoşgeldin :) birikimleriniz bol olsun inşallah...

Merhaba Z zynpzeynep hoşgeldin aramıza... Sende kendinden bahsedebilir misin biraz..
Hoşbulduk canım.
3.5 yıldır evdeyim 2.5 yaşında oğlum var nisan mayıs gibi çalışma hayatına geri dönmeyi düşünüyorum
Ev kredimiz var.erken kapamak için altın biriktiriyorum.
Gerçi bu artışla pek birikmez artık ama piyasalar belli olmaz.
Şuan 5 gram var yeni başladım. Nakitte var bir miktar. Bu gramlarıda 3 ayda yaptım. Önceden dikkat etmiyordum harcamalara ama düzenli kumbaraya para atınca birikiyormuş.eşimle hesap yaptık takılarımda var. 1 yılda kapatma hedefi koyduk.her ay 2 grama ihtiyaç var

Gelir gider hesabı tutmak çok faydalı oluyor canım
Ben stoklr azalınca not tutuyorum alışveriş listeme.
Bende birikime evlendikten 10 yıl sonra başladım anca aklım başıma geldi :))
Yaklaşık 1,5 yıldır birikim yapmaya çalışıyorum.
11 yıllık evliyim 2 oğlum var 10 ve 5 yaşında.
14 yıldır çalışma hayatındayım..

Geç olsun güç Olmasın demişler canım :))

Stoklar azalınca not tutuyorum demişsin nasıl yapıyorsun mesela biraz bahsedermisin

Bide merak ediyorum fiyatı uygunmuş alayım kenarda dursun dediğiniz Şeyler oluyor mu

Bu sorum genel olsun kızlar merak ediyorum alışverişi nasıl yaptığınızı
Ben biraz beceriksizim bu konuda :))

Canım mesela yumurta son 3 kaldıysa azalanlar listeme ekliyorum.
Çamaşır deterjanım, yumuşatıcı,tuvalet kagıdı için, türk kahvesi vs...
Listeme ihtiyacım olmayan hiçbişey yazmam.
Ben aylık yapmıyorum alışverişimi.
Listemde acil artık kesinlikle alınması gerekenler varsa gidip alıyorum onları.
Ama deterjan azaldıysa gittiğim marketlere hep göz ucuyla fiyat marka bakıyorum indirim yakaladıysam alıyorum..
Haftalık kahvaltılıkları alıyorum.
Şokun mavi kapaklı zeytinine hayranım tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…