6 yıllık evliyim bende. Çalıştığım dönemde iyi bir birikim yaptım ve eve girdik 1 yıl sonra.market market gezer nerdr ne indirim var takip ederdim. Çocuk olunca eve kapandım. Bakan kimse yok kreşede vermek istemedim biraz ara verdim.
O dönemde de tek maaş mümkün değil birikim yapmak diye düşündüm ama öyle değilmiş.
Birikim yapmaya başlayınca gördüm ki oluyor.
Stok bende yapıyorum mesela dün salça aldım öncü uygundu evde vardı aldım. Kullandığım ürünlerden uygun bulursam ihtiyacım olmasada alırım. Heleki şampuan deterjan gibi bozulmayan ürünleri hiç kaçırmam.

Öncelikle hoşgeldin tam geldin maşallah eşim artık bana para vermiyor ondan bu taktik bende işe yaramıyor

Kuzum bazen insanlar kaçamak yapabilir afiyet olsun öncelikle benim yerime de yiyeydin özledim şuan

Sende hoşgeldin maşallah kızlar sizlere bir ben beceremiyorum sanırım

Gelir gideri tuttuğunda okey çok iyi oluyor ama insanın Modalife bozuluyor ablacım ya

Ben stok yapıyorum abla hele tuvalet kağıdı veya havlu kağıt 3 den az kalsın sanki evimin herşeyi eksik gbi hissediyorum nebilim yumuşatıcı o tarz şeylerde direk zaten büyük boy ve kalitelisinden yanayım mesela bazilari tuvalet kağıdına o kdr para vermem diyor ama incelerinden alınca ay içinde 4 kez tuvalet kağıdı almaya gidiluyorsa benim tuvalet kağıdına 2 aydan fazla gitti bir ara.

Tutuy benim öyle aşırı stoklarım yoktur.
Sevmem öyle gözüme batar, zaten birçok şey sık sık indirime giriyor..

Ahanda benden biri

Aylık aldıklarım kağıt havlu çok harcıyorum. Makarna pek yemeyiz 1 paket alırım.peynir zeytin 15 günde bir alınır yumurta aylık alınır köyden geliyor kalmazsa o da 15 günde bir olur.
Kasaba aylık gidilir.
Diğer alınanlar eksiğe göre yedekli alınır.
Bu benim eski düzenimdi. Yine bu düzeni tutturmaya çalışıyorum. Şuan eksiğim yok şükür. Eksilenlrri aylık almaya devam edicem

Ben de bitenleri ve markete gidene kadar bitebilecekleri not alıyorum ve toptancı marketlerden alıyoruz daha ucuza geliyor.

10 kg biberden yaptım
Çok yoruldum

Afiyet olsun. Geçmiş olsun aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…