- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.481
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.Kızlar bugunun harcaması
Bir spor ayakkabı bna 220 TL
Aşurelik malzeme 65 TL
Market 175 TL
Eşimin lafı yarım milyar yedin bir akşam da hala gözün doymuyor diyip canimcigkofte de alalım mı demesiyle son buldu eve geldik
Cezm ve alıştırmalardayız.Estetik ötre hareketlere geçtinzmi
Geçmiş olsun canım :)Günaydın cümleten hayırlı sabahlar olsun
Ağzındaki uçuklar ve dudağındaki yara beni çok zorluyor,biran önce geçer umarım
Amin canım inşallahHayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
Cezm ve alıştırmalardayız.
Harfleri çıkarmada zorlanıyorum. Sürekli videolara bakıyorum zamanla yaparım inşallah.
Günaydın hanımlar.
Bugün bir arkadaşımızı ziyaret edeceğiz, bebeği için. Ona hediye alacağım. Ayrıca yine 2 arkadaşa daha önümüzdeki hafta ziyaretlere gideceğiz.
Bu ara hep gider var.
elecda canım tahlil sonuçların çıktı mı?
K kahvemsi mutluluk canım anlıyorum seni çok can sıkıcı olmuş.
Yine de 5 dk gidip sadece takı merasimine çıkıp, takı takip çıkabilirsiniz sanki.
Ya da sen bilirsin cnm
Birinci dereceden akraba her ortamda ister istemez denk geliyo yüz yüze bakıyorsunuz . Bence git kimsenin ağzına laf verme .
benim de en yakın akrabalarım hep böyle neyazıkki . Yemedim içmedim hepsine düğünlerinde altın yaptırdım bir çoğu düğünüme ne geldi ne aradı . Takılan takılarda gitti tabi . İnsan kendini enayi gibi hissediyor böyle oluncada
Takıcagın takı da seni maddi olarak zorlamıycak türden olsun bence .Baksana davranışlara yarın öbür gün karşılığı gelmeyebilir . Sonuçta nerelerden kısıp da yapılıyor o takılar
Ben olsam asla gitmedim davetiyeyi bile zoraki vermiş eşinin adı neydi fln belli gelmenizi istemiyor hiçççç de gitmem yani
Zeytin tavsiyesi iyi oldu kesinlikle deniycem canımCanım mesela yumurta son 3 kaldıysa azalanlar listeme ekliyorum.
Çamaşır deterjanım, yumuşatıcı,tuvalet kagıdı için, türk kahvesi vs...
Listeme ihtiyacım olmayan hiçbişey yazmam.
Ben aylık yapmıyorum alışverişimi.
Listemde acil artık kesinlikle alınması gerekenler varsa gidip alıyorum onları.
Ama deterjan azaldıysa gittiğim marketlere hep göz ucuyla fiyat marka bakıyorum indirim yakaladıysam alıyorum..
Haftalık kahvaltılıkları alıyorum.
Şokun mavi kapaklı zeytinine hayranım tavsiyemdir
Paletli ürünleri çok kullanma canım sağlıksız herşeyden önce al fazladan pazardan kendin yap buzlaga at en güzeli ben meşale 3 kilo ıspanak alırım temizler atarım buzlugaZeytin tavsiyesi iyi oldu kesinlikle deniycem canım
Bende aylık alışveriş yapanlardan değilim
Sanırım alışveriş yapmayıda bilmiyorum
Haftası dolmadan boşalıyor bizim dolap
Yeni evlendiğimde daha beterdi
Daha çok paketli yiyecek alıyorduk
Çok bereketsiz oluyordu herşey
Tekvando için sağlık ocağı kabul edilmiyor diye biliyorum benBugün çok işim var çooook
Çok sevdiğim bir ablama kahvaltı y gidiyorum sonra okuldan oğlumu alıcam yemek yedirip sağlık ocağı na gidicez sağlık raporu için
Tekvando ya yazdıracağım
Sonra kütüphane ye gidip kitap seçeceğiniz
Sonra dişçiye gidip dolgularına başlanacak
Sonra ev banyo ders derken gün biter
Artık mümkün olduğunca paketli gıdadan uzak durmaya çalışıyorumPaletli ürünleri çok kullanma canım sağlıksız herşeyden önce al fazladan pazardan kendin yap buzlaga at en güzeli ben meşale 3 kilo ıspanak alırım temizler atarım buzluga
Tekvando için sağlık ocağı kabul edilmiyor diye biliyorum ben
markafoni kapanmıştı tekrar mı açmışlarGünaydın kızlar
Gece markafoniden çocuklara kıyafet aldım epey karlı oldu kargo bedava iki sipariş yaptım bir sepette 50 üzeri 10 indirim ve sepetin yarısı bedava kampanyası vardı 1 sweat 1 body ve eşofman altı takım bi eşofman takım 50 tl.diğer sepette 3 lü eşofman takım ve sweat 45 tl.3 üründe indirim yaptığı için 2 sipariş yaptım.Kampanya devam ediyor ilgilenen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?