- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.601
Merhaba cnm iki cocugum un arası 3yas çok zor ama ideal bence.en az 3yad olmalı diye düşünüyorum çünkü ilgi bekleyen iki çocuk ve idare etmek yorucu oluyorMERHABA güzel kizlar:) konuyla alakasız ama 2 cocugu olan kizceler çocukların arası kaç yaş bi diyiverseniz:) sizce 2. Çocuk ne zaman yapılmalı ben 3 yaş diyorum ama çokta korkuyorum.çocuk büyük sorumluluk ve çokca sabır istiyor :)
Doğru diyorsunuz. Bazen kendimi güçlü hissediyorum.bazende aslanın karşısında kalmış fare gibi aciz kaliyoRum. İnşallah o gücü bulurum kendimde :)Merhaba cnm iki cocugum un arası 3yas çok zor ama ideal bence.en az 3yad olmalı diye düşünüyorum çünkü ilgi bekleyen iki çocuk ve idare etmek yorucu oluyor
Birden birakanlar da daha kalici oluyomus sigrayi icmemekSigara halen birakamadim birakamiyorum ne yapacagim bilmiyorum
MERHABA güzel kizlar:) konuyla alakasız ama 2 cocugu olan kizceler çocukların arası kaç yaş bi diyiverseniz:) sizce 2. Çocuk ne zaman yapılmalı ben 3 yaş diyorum ama çokta korkuyorum.çocuk büyük sorumluluk ve çokca sabır istiyor :)
canım isteyerek mi yaptın?Benim 16 aylık kızım var, 2 ay sonra kardeşi geliyor
Uvv cok cesursun benim 8 aylik kizim var bir 3-4 sene dusunmuyorum annelik cok zor ismis ben altindan cok zor kalktim vallacanım isteyerek mi yaptın?
isteyerek mi derken zorla olmamıştır tabi deplanlı mı plansız mı demek istedim :) benim 10 aylık bebişim var 2. ne zaman yapsam diye düşünüyorum çalışıyorum bide sen çalışıyo musun? bakıcısı va r ikisine bir baksa yapsam mı diye düşnüüyorum bazen
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Bizim arabanın da bakımı sigortası kaskosu geliyor kasım ayında. Lastikler de değişecek. Allah ödeme kolaylığı versin hepimize
çok sağol canım inşallahSelam Canımnm..
Ay başında birikim yapmışsın en güzeli o zaten bende hep öyle yapıyorum. Arada buraya da gel)
Inşallah aldıklarının faydasini görürsün...
Aynen bnde senin gibi dusunuyorum sanki buyugun hakkina girecekmisim gibigünaydın kızlar.
ben bebek küçükken ikincinin düşünülmesini doğru bulmuyorum. birincinin hakkına girmektir diye düşünüyorum. emen bebekler için sütün bıraktırılması + emmeyenler için oyun çağı ilgi çağı kucak ister oyun ister o sırada küçüğün uykusu emmesi filan. benim annemler bakıyor ev işi bile yaptırmıyorum ki sadece kızımla oyun oynasınlar onunla ilgilensinler. yine herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım.
ayın 15i gelse de birer ay daha azalsa kredilerden diye bekliyorum bu arada.ayrıca bugün kızıma oyuncak sipariş edeceğim kendime de birkaç birşey toplam 80-100 tl arası tutar sanırım kk ile alacağım.
annem ablamla ilgilenememiş ki ablam 2 yaşındaymış bana hamile kaldığında.doğduğumda 3 e yakın yine de ablam hep ezilmiş hissetti kendini. ve benden çıkardı acısını yıllarca anlaşamadık şimdi anlaşmaya başladık anca.Aynen bnde senin gibi dusunuyorum sanki buyugun hakkina girecekmisim gibi
Bana en ihtiyac duydugu zamanlarda kucukle ilgilenmek zorunda kalinacak o yuzden en azindan 3 yasini bitirmesi taraftariyim
Ooo masallah. Ya bide beni korkutan 2. De uyumazsa.çünkü oğlum uykuyu sevmiyor nasıl dayanıyor bilmiyorumBenim 16 aylık kızım var, 2 ay sonra kardeşi geliyor
bende şimdi gittigidiyorda 80 tlye fairy gördüm 2 tane 96lı bi tane sıvı deterjan bide sünger veriyo fiyatı çok iyi ama alamıcam şimdi almak isterdim vallaaainternetten oyuncak ve bulaşık makinesi için deterjan siparişi verdim 137 tl tuttu. 3 taksit yaptırdım. genelde peşin alıyorduk ve 1 ay toplu alışveriş yapıyorduk diyelim o ay aşırı ödemeler yaparken diğer aylar daha az harcamalı oluyordu. gereksiz yere bu ay kasmak istemiyorum kendimi hayatımda ödemeler bakımından da denge istiyorum. o yüzden stok alışverişlerini yapabilirsem taksitle alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?