Plansız oldu benimki. Söylemesi ayıp kondomla korunurken oldu, nasıl becerdik bilmiyorum.

Ben de hep tek çocuk derdim, fikirlerine katılıyorum sonuna kadar ama işte süpriz yumurta oldu bu. Nasip diyelim artık bu saatten sonra

Ooo masallah. Ya bide beni korkutan 2. De uyumazsa.çünkü oğlum uykuyu sevmiyor nasıl dayanıyor bilmiyorum

Belki sever uykuyu ikinci. Seni yormazlar annesi

O çok iyiymiş ya, yoksa ev sahibine eziyet valla o kadar çeşit hazırlamak.

Kız sevinir mi bilmiyorum ama tam da kışa girerken ve kışlık alışveriş de tam yapmamışken gelen kıyafet beni mutlu edebilirsi

Valla bu fikre bayıldım
Zira çocuklarla temizlik beş altı çeşit hazırla derken insanın parayı alası gelmiyor.
Masrafı da cabası ..
Sırf bu yüzden katılırken üç kez düşüyorum

Çeyrek altın diyormuşum
Şaka şaka .
Valla ben genelde para olunca seviniyorum .
Çünkü zevkler renkler tartışılmaz bir konu olduğu için uyuşmadığı zaman kenarda kalıyor yük oluyor bana

Cumartesi günü eşime ve çocuklara kışlık alışverişine gideceğiz 750 ₺ ile kurtulmak istiyorum bakalım ne olacak
Ayrıca benim de botum yok ama duruma göre alacağız artık

Son düzenleme:
Çocuk mevzusuna gelince çalışan bayanlar için 3-4 yaş mevzusuna katılıyorum .
Çünkü akşam gelince işlerden kalan 1-2 saat içinde çocukla vakit geçiriyorsunuz. İkinci olursa psikolojik olarak zor olur.

Ama ev hanımıysanız benim gibi, yaşları yakın olması güzel oluyo.
Çocuklarımın arasında 2 yaş Yok bile .Bakımı bir sene zordu. Ama şu an küçük yaşına geldi ve çok tatlılar birbirleriyle oynamaya başladılar .onları izlemek bile keyif veriyor.

Büyüğün Hakkını yemek demişsiniz ya katılmıyorum . Anne isteyince yapabiliyor.önceliğim hep büyükte oldu benim (büyük dediğime bakmayın o dA çok küçük :)
Kıskanmasını gerektirecek göze batacak hiç birşey yapmadım . Beraber sevdik bezini getirdi aferin kuzuma kardeşin seni çok seviyor falan diye hep teşvik ettim Ve elhamdulillah hiç kıskanmadı .

Hatta geçen gün kendi yaşıtında birini görmüş anne benim kardeşim var ama neden abim yok onun abisi var dedi ne eksik kalsa onu istiyorlar muzurlar.
Ne çok konuştum
Allahım isteyen herkese en hayırlısından cennet kokulu yavrular nasip etsin.
Evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler versin diyorum ve susuyorum

Gunaydin kizlar dun komsularla gune katilsam mi katilmasam mi diye sormustum ama kimse cevap vermedi
Para biriktirme açısından iyi oluyor. Sanada değişiklik olur.
Aynı düşünüyorum. Diğerine haksızlıkmış gibi geliyor. Oysaki onunda anneyr ihtiyacı var

Evet hemen bu var değil mi.
Ben kendi komşularımla girmefim güne. Çünkü birbirlerinin yüzlerine gülüp kapıdan çıktığında dedikodu yapıyorlar.
O yüzden hiç komşum yok. Onun dedikodusunu yapan benimkinide yapar mantığındayım.

Aynen öyle oluyor, bu yüzden bende güne girmekten vazgeçtim. Bir komşum var onunla görüşüyorum fikirlerimiz, düşünceler uyuşuyor.

Aynen öyle oluyor, bu yüzden bende güne girmekten vazgeçtim. Bir komşum var onunla görüşüyorum fikirlerimiz, düşünceler uyuşuyor.
Kafana denk biri apartmanda güzel. Ne yazık ki benim olmadı. Komşularımın hepsini severim ama gidip çayını içeceğim yok. Başta karşı komşumla görüşüyorduk onunda çovuğu 4 ay büyük oğlumdan. Çok kuyas yapıyor gitmiyorum. Yani ne gerek var kıyaslamaya her gelişim farklı ama kv annedi bile hadi bakalım biximki yürüdü seninki ne zaman yürüyecek hadi konuştu ne zaman konuşacak kilo aldı seninki alamadı derken gitmemek de buldum çareyi.

Haftasonu için alışveriş yapıcam. Meyvede azalmış
Elmadan marmelat olur mu

benim kızıma kıyafet alınınca kızıyordum geçen yıl ben alsaydım zevkime göre filan diye bu yıl kışlık alan bir büyüğümüz olmamış kendimiz alıyoruz ne vaktim oluyor almaya ne naktim misali küçücük şeyler çok pahalı. bide ben netten güvenip alamıyorum kalınlığını filan görmeden vaktim de yok hala bir uyku tulumu alamadım. mothercare dı geçen sene aldığım çok memnundum bu sene hep tükendi yazıyor nette mağazaya gitmek lazım.

geçen sene ben de bi heves kendim almak istiyodum şimdi ne giyerse giysin biri alsın da para vermiyim modundayım DD uyku tulumu ben de arıyorum yaa. tutumluanne vs gibi sitelerde 2. el de alınabilir bence oaraya bakıcam vaktim olursa

Ben de hep mothercare'in uyku tulumunu kullanıyorum. Hep terletmiyor hem de sıcak tutuyor. Yalnız sezonda pahalı olduğu için şubat sonuna doğru indirimdeyken seneye giyeceği 2 tulumu alıyorum.

aynen ben de o moda girdim yeter ki pamuk olsun ben ikinci el alamam sanırım pimpirikliyim öyle şeylerde gidip mağazadan 110 tl ye alabilirim gibi görünüyor güncel durumda

Ben de hep mothercare'in uyku tulumunu kullanıyorum. Hep terletmiyor hem de sıcak tutuyor. Yalnız sezonda pahalı olduğu için şubat sonuna doğru indirimdeyken seneye giyeceği 2 tulumu alıyorum.
kesinlikle ben de çok memnun kaldım geçen sene büyümesine bakarak 1.5 yaş aldım erken almıştım yarı fiyatına. kış biterken anca denk geldi ayağı kolu filan. kolunu koca kış katlayarak giydirdim bu sene de geç kaldım fiyatları 2 katına çıkmış tabi de alacağım geceleri çok soğuk malum. seneye inşallah sezon sonu indirimlerine başlarım ben de.

Uyku tulumu ben giydiremiyorum. Aslında kışın çok kullanışlı sıcacık üstünü açtımı üşüdü mü derdi yok. Ama kalın şeyleri giymiyor kuzum.

Uyku tulumu ben giydiremiyorum. Aslında kışın çok kullanışlı sıcacık üstünü açtımı üşüdü mü derdi yok. Ama kalın şeyleri giymiyor kuzum.
ay bizim her kıyafet giyip çıkarmada kavga gürültü, ağlama ağlıyormuş gibi yapma tulumun da ayaklarına kızıyor her giydirdiğimde ama onu giydirmesem de üzerine asla birşey örttürmüyor. örttüğüm an uyanıp oturup ağlıyor ya dertli dertli

Oyy kaç yaşında.
Bu ağlama numaraları çok tatlı oluyor.
Neyseki üstünü açmıyor oğlum hatta açılınca ağlayıp belimi ört üstümü ört ayağım açıldı diye bağrıyor.
Yoksa zor olurdu tulumsuz.

17 aylık sorma bir de sen nası ağladın diye sorunca yine ağlıyor gibi yapıp gülüyor kendine zilli
seninki iyi hem üstünü örtüyor hem derdini anlatabiliyor Allah bağışlasın evlatlarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…