- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.641
canım isteyerek mi yaptın?
isteyerek mi derken zorla olmamıştır tabi deplanlı mı plansız mı demek istedim :) benim 10 aylık bebişim var 2. ne zaman yapsam diye düşünüyorum çalışıyorum bide sen çalışıyo musun? bakıcısı va r ikisine bir baksa yapsam mı diye düşnüüyorum bazen
günaydın kızlar.
ben bebek küçükken ikincinin düşünülmesini doğru bulmuyorum. birincinin hakkına girmektir diye düşünüyorum. emen bebekler için sütün bıraktırılması + emmeyenler için oyun çağı ilgi çağı kucak ister oyun ister o sırada küçüğün uykusu emmesi filan. benim annemler bakıyor ev işi bile yaptırmıyorum ki sadece kızımla oyun oynasınlar onunla ilgilensinler. yine herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım.
ayın 15i gelse de birer ay daha azalsa kredilerden diye bekliyorum bu arada.ayrıca bugün kızıma oyuncak sipariş edeceğim kendime de birkaç birşey toplam 80-100 tl arası tutar sanırım kk ile alacağım.
Ooo masallah. Ya bide beni korkutan 2. De uyumazsa.çünkü oğlum uykuyu sevmiyor nasıl dayanıyor bilmiyorum
Ben güne katılıyorum. 11 kişiyiz ve her ay 150 lira toplanıyor. Benim sıram Nisan'da gelecek. Bence gün parasını alır almaz altın, dolar vs. birikime çevirip, o gelen parayı yok saymak lazım. Öbür türlü harcanıp gidiyor bir anlamı olmuyor.
Gün evde oluyor. Ev sahibi sadece çay demliyor. Herkes 1 çeşit hazırlayıp geliyor. Ben çalıştığım için eğer uygunsam yapıp götürüyorum değilsem hazır alıp gidiyorum.
Hanımlar,
Çocuğunuza hediye geldiğinde ay bu çok makbule geçti dediğiniz şeyler nelerdir?
Cumartesi günü arkadaşımın kızının doğum günü var. İşine yarayacak birşey alayım istiyorum. Kız 5 yaşında bu arada.
Valla bu fikre bayıldımEviniz hayırlı olsun. Biz de Şubatta taşındık kendi evimize ve hala eksikler bitmedi. Bence bizim usul günü bir önerebilirsiniz. Herkes için ayda bir çeşit yapmak kolay oluyor ve ev sahibi sadece evini temizleyip çay demliyor. Amaç güzel vakit geçirmek ve birikim yapmak olmalı günlerde.
Çeyrek altın diyormuşumHanımlar,
Çocuğunuza hediye geldiğinde ay bu çok makbule geçti dediğiniz şeyler nelerdir?
Cumartesi günü arkadaşımın kızının doğum günü var. İşine yarayacak birşey alayım istiyorum. Kız 5 yaşında bu arada.
Benimde büyük oğlum için kışlık kıyafet alışverişi yapmam gerek.Cumartesi günü eşime ve çocuklara kışlık alışverişine gideceğiz 750 ₺ ile kurtulmak istiyorum bakalım ne olacak
Bizde civile gideriz sanırım uygun çeşitleride bol diye orayı çok seviyorum benBenimde büyük oğlum için kışlık kıyafet alışverişi yapmam gerek.
Bugün lcw ya bakacağım bakalım...
Para biriktirme açısından iyi oluyor. Sanada değişiklik olur.Gunaydin kizlar dun komsularla gune katilsam mi katilmasam mi diye sormustum ama kimse cevap vermedi
Aynı düşünüyorum. Diğerine haksızlıkmış gibi geliyor. Oysaki onunda anneyr ihtiyacı vargünaydın kızlar.
ben bebek küçükken ikincinin düşünülmesini doğru bulmuyorum. birincinin hakkına girmektir diye düşünüyorum. emen bebekler için sütün bıraktırılması + emmeyenler için oyun çağı ilgi çağı kucak ister oyun ister o sırada küçüğün uykusu emmesi filan. benim annemler bakıyor ev işi bile yaptırmıyorum ki sadece kızımla oyun oynasınlar onunla ilgilensinler. yine herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım.
ayın 15i gelse de birer ay daha azalsa kredilerden diye bekliyorum bu arada.ayrıca bugün kızıma oyuncak sipariş edeceğim kendime de birkaç birşey toplam 80-100 tl arası tutar sanırım kk ile alacağım.
Evet hemen bu var değil mi.Bir kere deneyim için katılırdım sonra duruma göre hareket edersin. Ben bir defa katıldım sonra uyuşmazlık çıktı (bizimki yemeli içmeli idi ev sahibinden her şey ve katılmayanların ve bazı komşuların dedikodu su çok yapıldı uyarmama rağmen kendilerine çeki düzen vermediler) devam etmedim.
Aynen öyle oluyor, bu yüzden bende güne girmekten vazgeçtim. Bir komşum var onunla görüşüyorum fikirlerimiz, düşünceler uyuşuyor.Para biriktirme açısından iyi oluyor. Sanada değişiklik olur.
Aynı düşünüyorum. Diğerine haksızlıkmış gibi geliyor. Oysaki onunda anneyr ihtiyacı var
Evet hemen bu var değil mi.
Ben kendi komşularımla girmefim güne. Çünkü birbirlerinin yüzlerine gülüp kapıdan çıktığında dedikodu yapıyorlar.
O yüzden hiç komşum yok. Onun dedikodusunu yapan benimkinide yapar mantığındayım.
Kafana denk biri apartmanda güzel. Ne yazık ki benim olmadı. Komşularımın hepsini severim ama gidip çayını içeceğim yok. Başta karşı komşumla görüşüyorduk onunda çovuğu 4 ay büyük oğlumdan. Çok kuyas yapıyor gitmiyorum. Yani ne gerek var kıyaslamaya her gelişim farklı ama kv annedi bile hadi bakalım biximki yürüdü seninki ne zaman yürüyecek hadi konuştu ne zaman konuşacak kilo aldı seninki alamadı derken gitmemek de buldum çareyi.Aynen öyle oluyor, bu yüzden bende güne girmekten vazgeçtim. Bir komşum var onunla görüşüyorum fikirlerimiz, düşünceler uyuşuyor.
geçen sene ben de bi heves kendim almak istiyodum şimdi ne giyerse giysin biri alsın da para vermiyim modundayımbenim kızıma kıyafet alınınca kızıyordum geçen yıl ben alsaydım zevkime göre filan diyebu yıl kışlık alan bir büyüğümüz olmamış kendimiz alıyoruz ne vaktim oluyor almaya ne naktim misali küçücük şeyler çok pahalı. bide ben netten güvenip alamıyorum kalınlığını filan görmeden vaktim de yok hala bir uyku tulumu alamadım. mothercare dı geçen sene aldığım çok memnundum bu sene hep tükendi yazıyor nette mağazaya gitmek lazım.
Ben de hep mothercare'in uyku tulumunu kullanıyorum. Hep terletmiyor hem de sıcak tutuyor. Yalnız sezonda pahalı olduğu için şubat sonuna doğru indirimdeyken seneye giyeceği 2 tulumu alıyorum.benim kızıma kıyafet alınınca kızıyordum geçen yıl ben alsaydım zevkime göre filan diyebu yıl kışlık alan bir büyüğümüz olmamış kendimiz alıyoruz ne vaktim oluyor almaya ne naktim misali küçücük şeyler çok pahalı. bide ben netten güvenip alamıyorum kalınlığını filan görmeden vaktim de yok hala bir uyku tulumu alamadım. mothercare dı geçen sene aldığım çok memnundum bu sene hep tükendi yazıyor nette mağazaya gitmek lazım.
aynen ben de o moda girdim yeter ki pamuk olsungeçen sene ben de bi heves kendim almak istiyodum şimdi ne giyerse giysin biri alsın da para vermiyim modundayımDD uyku tulumu ben de arıyorum yaa. tutumluanne vs gibi sitelerde 2. el de alınabilir bence oaraya bakıcam vaktim olursa
kesinlikle ben de çok memnun kaldım geçen sene büyümesine bakarak 1.5 yaş aldım erken almıştım yarı fiyatına. kış biterken anca denk geldi ayağı kolu filan. kolunu koca kış katlayarak giydirdimBen de hep mothercare'in uyku tulumunu kullanıyorum. Hep terletmiyor hem de sıcak tutuyor. Yalnız sezonda pahalı olduğu için şubat sonuna doğru indirimdeyken seneye giyeceği 2 tulumu alıyorum.
ay bizim her kıyafet giyip çıkarmada kavga gürültü, ağlama ağlıyormuş gibi yapmaUyku tulumu ben giydiremiyorum. Aslında kışın çok kullanışlı sıcacık üstünü açtımı üşüdü mü derdi yok. Ama kalın şeyleri giymiyor kuzum.
Oyy kaç yaşında.ay bizim her kıyafet giyip çıkarmada kavga gürültü, ağlama ağlıyormuş gibi yapmatulumun da ayaklarına kızıyor her giydirdiğimde ama onu giydirmesem de üzerine asla birşey örttürmüyor. örttüğüm an uyanıp oturup ağlıyor ya dertli dertli
17 aylıkOyy kaç yaşında.
Bu ağlama numaraları çok tatlı oluyor.
Neyseki üstünü açmıyor oğlum hatta açılınca ağlayıp belimi ört üstümü ört ayağım açıldı diye bağrıyor.
Yoksa zor olurdu tulumsuz.
Hoşgeldiniz buyrun tabiMerhaba
Ben de birikim yapmak istiyorum bir türkü motive olamıyorum
Burada takılsam mı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?