Gunaydin kizlar dun komsularla gune katilsam mi katilmasam mi diye sormustum ama kimse cevap vermedi
Ben güne katılıyorum. 11 kişiyiz ve her ay 150 lira toplanıyor. Benim sıram Nisan'da gelecek. Bence gün parasını alır almaz altın, dolar vs. birikime çevirip, o gelen parayı yok saymak lazım. Öbür türlü harcanıp gidiyor bir anlamı olmuyor.
Gün evde oluyor. Ev sahibi sadece çay demliyor. Herkes 1 çeşit hazırlayıp geliyor. Ben çalıştığım için eğer uygunsam yapıp götürüyorum değilsem hazır alıp gidiyorum.

Kızım 4 yaşında ve ben 2. yi yeni düşünmeye başladım. Kızımın 2 ve 3 yaşı oldukça yorucuydu. Bırak 2. çocuğu, hamileyken bile götüremezdim bu süreci. Bence en ideali minimum 4 yaş.

Aynen bizde yeni ev olunca evin cok eksigi var gun parasini alinca en azindan evin eksigini yaptirirm diye dusunuyorum
Ama bir de su yonu var bizde kadinlar cayin yanina 5-6 cesit yapiyor ayri tatlisi kahvesi veriliyor butun yuk ev sahibinde o yuzdende emin olamiyrm

bence aranızda anlaşın o kadar çeşit çok fazla bence sonuçta birikim için gün yapılıyo çeşit az olsun yada elecda nın yaptığı gibi çok mantıklı.

Gunaydin kizlar dun komsularla gune katilsam mi katilmasam mi diye sormustum ama kimse cevap vermedi
ben gün olayını eline toplu para geldiği için seviyorum ve öderken zorlamıyor
biz uzun yıllardır iş arkadaşlarıyla yapıyoruz, bu ay yenisine başladık ilk ben alıp kredi borcumu kapattım
henüz bir kuruşu gün parasi ile birikim yapamasam bile hep bir derdime derman oldu, iyi geldi
ama ev ortamında gün olunca hazırlık temizlik ikramlıklar yorucu olabilir bilemiyorum
gerçi sizinki komşularınızla zaten sürekli bir araya geldiğiniz kişilerdir diye düşünüyorum
bence katılın hem insanlarla görüşmek için bahane olur

Eviniz hayırlı olsun. Biz de Şubatta taşındık kendi evimize ve hala eksikler bitmedi. Bence bizim usul günü bir önerebilirsiniz. Herkes için ayda bir çeşit yapmak kolay oluyor ve ev sahibi sadece evini temizleyip çay demliyor. Amaç güzel vakit geçirmek ve birikim yapmak olmalı günlerde.

Bir kere deneyim için katılırdım sonra duruma göre hareket edersin. Ben bir defa katıldım sonra uyuşmazlık çıktı (bizimki yemeli içmeli idi ev sahibinden her şey ve katılmayanların ve bazı komşuların dedikodu su çok yapıldı uyarmama rağmen kendilerine çeki düzen vermediler) devam etmedim.

k

Canım
kreşe anaokuluna giden çocuk olduğu için yakın görüşüyorsan bedenini bilirsin kıyafet fazlaca lazım oluyor
yaşı 5 olduğu için onun ilgisini çeken oyun ya da oyuncak olabilir
bende oğluma pazar yaptım doğumgünü eşofmanlar iyi geldi

bence aranızda anlaşın o kadar çeşit çok fazla bence sonuçta birikim için gün yapılıyo çeşit az olsun yada elecda nın yaptığı gibi çok mantıklı.
Aynen aslinda bncede bir tatli bir tuzlu seklinde olsa daha iyi olur ev sahibinede cok yuklenilmez daha guzel olur

Evet hem komsularimla gorusmus olacgm hemde para biriktirmis olacagm eger girersem elime gecen parayla cam balkon yaptirmayi dusunuyrm
Yazik gittigim ev sahibi is yapmaktan helak oldu bir ona kosturdu bir buna derken gun bitti
Onemli olan bir arada olmak bncede
Ay dedikodu olmazsa olmaz zaten

Bnce ceket cok isine yarayabilir bana getirseler sevinirdim :)

Genelde eşorfman takımları çok iyi oluyor benim açımdan ama çocuklar kıyafetle mutlu olmuyorlar.
Anneyi mutlu etmek için kullanışlı bir kıyafet çocuğu mutlu etmek için uygun ama hoşuna gidecek oyuncak olabilir.
5. Yaşında çocuk için resim kitabı resim defteri boyalarda olabilir yanına birde kitap konulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…