- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.661
Hoşgeldiniz buyrun tabi
Çalışıyormusunuz, evlimisiniz, birikimi ne için yapmayı düşünüyorsunuz yani kendinizden bahsedermisiniz
Amin canım.17 aylıksorma bir de sen nası ağladın diye sorunca yine ağlıyor gibi yapıp gülüyor kendine zilli
seninki iyi hem üstünü örtüyor hem derdini anlatabiliyorAllah bağışlasın evlatlarımızı.
Hoşgeldiniz aramızaEvliyim çalışıyorum.Yaklaşık 4 yaşında oğlum var.İsteğim yatırım amaçlı bir ev almak.İstanbuldan işe yakın uygun ev bulamam ama uzaktan da olsa bir ev peşinatı biriktirsem.Kim bilir belki ilerde onu da satar daha yakınını alırım.Hayal dünyası işte.Hayal çok icraat yok.
Hoşgeldiniz.Burada herkes aylık bir hedef koyup onu mu biriktirmeye çalışıyor?
Hoşgeldiniz.
Hayalinizin planlarınızın olması güzel
Kendi adıma hayalim olmadığında biriktirme gereği duymuyorum
Ben hedef koyup onu biriktirmeye çalışıyorum
Her ay 2 gram hedefim var.çalışmadığım için hedefim küçük ama hayalim büyük
Hoşgeldiniz aramıza
önce bir hayal olacak ki gerçekleştirmek için mücadele olsun
hepimizin gönlüne göre olsun dilerim
Belki peşinat olarak kullanabilirsiniz.Önemli olan kenara atmak on parası olan 1 atar,yüz olan bir atar.Sizin de çocuk var sanırım.İnsan çocuğu olunca daha da çok düşünüyor.Bir de gün geçtikçe masrafları artıyor.Kış geliyor en basitinden montu,botu,eşofmanı,oyuncağı.Belki ev alamam da sıkışık bir gün elimizin altında olur.
Ben de aldım canım 2.5 tog değerli olanı. Çıtçıtlı badi ile giydirmeye başladım ev 21-23 derece arası. Havalar daha da soğuyunca ev ısısına göre içine başka şeyler de giydirerek kullanılır herhalde? Ya da bu dönem için 1 tog değerinde olanı mı almalıydım bilmiyorum. Şubat sonunda düşüyor mu baya seneye için olmazsa ben de alayımBen de hep mothercare'in uyku tulumunu kullanıyorum. Hep terletmiyor hem de sıcak tutuyor. Yalnız sezonda pahalı olduğu için şubat sonuna doğru indirimdeyken seneye giyeceği 2 tulumu alıyorum.
Belki peşinat olarak kullanabilirsiniz.
Evet oğlum var 3 yaşına yakın. Masraflarını en aza indirdim.evde giyeceklerini ayırdım. Sağolsun annem örer birde çok kıyafet almıştı 5 yaşına kadar almama gerek kalmadı.mont ve bot aldık dışarda giymeyede 2 takım eşorfman 1 pantolon aldım bu yıl geçen yıl yaptığım gibi bilinçsiz harcamadım. Birikime başlama sebeplerimden biri de oğlum için birşeyler yapabilmek.
İnanmak başarmanın yarısıdır derler İnan'ın buraya da gelmişsiniz ve olur inşallah neden olmasınEvliyim çalışıyorum.Yaklaşık 4 yaşında oğlum var.İsteğim yatırım amaçlı bir ev almak.İstanbuldan işe yakın uygun ev bulamam ama uzaktan da olsa bir ev peşinatı biriktirsem.Kim bilir belki ilerde onu da satar daha yakınını alırım.Hayal dünyası işte.Hayal çok icraat yok.
Bende sizin gibi yapıyorum.Ben de oğlumun küçülmüşlerinş yıkayıp kaldırıyorum.İkinci bir bebek olursa inşallah açacağım çıkınlarımı.Bu sene kreşe başlattığım için bol eşofman altı aldım.Geçen seneden kalan az küçülmüşleri de evde giydiriyorum.
Canım ben tog değerini bilemiyorum ama orta kalınlıkta olan tulumlarından alıyorum. Küçükken hep çıtçıtlı body üstüne giydirdim. Şimdi de atlet külot var içinde sadece.Ben de aldım canım 2.5 tog değerli olanı. Çıtçıtlı badi ile giydirmeye başladım ev 21-23 derece arası. Havalar daha da soğuyunca ev ısısına göre içine başka şeyler de giydirerek kullanılır herhalde? Ya da bu dönem için 1 tog değerinde olanı mı almalıydım bilmiyorum. Şubat sonunda düşüyor mu baya seneye için olmazsa ben de alayım
Aramıza hoşgeldiniz...Ben de oğlumun küçülmüşlerinş yıkayıp kaldırıyorum.İkinci bir bebek olursa inşallah açacağım çıkınlarımı.Bu sene kreşe başlattığım için bol eşofman altı aldım.Geçen seneden kalan az küçülmüşleri de evde giydiriyorum.
Birden birakanlar da daha kalici oluyomus sigrayi icmemek
anladım canım teşekkürler. Orta kalınlıktaysa muhtemelen sizinki de 2.5 tog değerindedir. Kızlar belki alakasız olacak ama bana araba koltuğu tavsiyesinde bulunabilecek var mı, kullandığından memnun olanCanım ben tog değerini bilemiyorum ama orta kalınlıkta olan tulumlarından alıyorum. Küçükken hep çıtçıtlı body üstüne giydirdim. Şimdi de atlet külot var içinde sadece.
Şu an evimiz sıcak olduğu için henüz giydirmedim. İyice soğuklar gelince giydiriyorum. Bu mevsimde daha ince pijama takımı giyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?