aldiklarinizi gule gule kullanin. biz de yarin kislik giyim.alisverisine cikicaz. ihtiyac cok ama parca parca ve nakit almaya karar verdik esimle. yarin icin 500 esime 500 bana 200 de kizimiza ayirdik. ins hesapli ve kaliteli parcalar bulabiliriz

Valla o bende de oldu geçen gün
Evde birsürü battaniye var
Sırf pudra diye alacaktım az kalsın

Allah hayırlı etsin bereketli olsun inşallah canım

aldiklarinizi gule gule kullanin. biz de yarin kislik giyim.alisverisine cikicaz. ihtiyac cok ama parca parca ve nakit almaya karar verdik esimle. yarin icin 500 esime 500 bana 200 de kizimiza ayirdik. ins hesapli ve kaliteli parcalar bulabiliriz
İnşallah canım şimdiden kolay gelsin

Bunlar yine akil kari borc... maasi biter karttan cektirir yaptigi gereksiz alisverislerine

Marketten geldik kızlar birkaç zamandır takip ettiklerimi aldım. Şöyle ;
# 7 kg ariel dağ esintisi :28,50 şok market.
# Papia parfümlü tuv kağ. 32 li :27,90 şok market.
Granit tava 2'li :24,90 bim (bunun kalitesini hiç bilmiyorum kullanıp memnun kalanlarınız var mı canlar?)
#Bulut pembe yumuşatıcı 1500 kg:6,50
#havlu kagit 6lı:5,75 bim (indirimdeymiş)
#peçete 200lü:1,85
#binzevir kaşar 225 gr :4,75

Özellikle ariel ve papia da indirim iyi gibi geldi bana sanki.

Bayağı karlı olmuş senin için. Kalan parayla bir kere daha Halıları yıkatabilirsin.

Güle güle kullanın. Evet ariel uygunmuş diğerleri ni bilmiyorum.

İyi akşamlar,
Sabah kahvaltısına arkadaşımın kızının doğum gününe gittik. Oradan kızımı eve bıraktık. Eşimle tiyatroya gittik. 15:00'de oyun balladı. 16:30'da bitti. Sevdiğimiz bir yer var. Oraya gittik, yemek yedik. Markete uğradık ve eve geldik. Eşimin halası aradı az önce, çaya gelin diye. Birazdan oraya gideriz.
Yarın sabah kahvaltıya misafirim var.

gulenyuzumsunsen alışveriş yaparken kızımın o an görüp tutturduğu şeyleri almamak için paramız yok demenin bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağını pedagoga sormuştum. Çocuklarda parasız kalmak şeklinde bir kaygı oluşabildiğini, bu tarz durumlarda "Bunu almak planımızda yok" demenin daha sağlıklı olduğunu söylemişti. Ancak alışverişe gitmeden önce plan detaylı bir şekilde çocukla paylaşılmalı ve planlanda değişiklik yapılmamalı demişti. Yani kendimize o an beğendiğimiz birşeyi alıp, sonra çocuğun beğendiği birşeye olmaz demek, ebeveyn olarak güvenilirliğimizi azalttığı gibi söylediğimiz kuralların da delinebileceği mesajını vermemize neden oluyor.

Merhaba kızlar bugün harcamalı geçti saç kurutma aldım 20tl ye indirimli
Banyo kışın çok soğuk oluyor oğlum üşüyor havlupan ısıtmıyor pek 40 tl soba aldık yemek 60 tl tuttu. Kumbaraya 10 tl attım.

Paramız yok demek baxen fazla olumsuz etki yaratıyor
Bir arkadaşım şuan param yok alamam demiş çocuk uzun bir süre fakirmiyiz biz diye ağlamış. Bazı şeyler çocukları farklı yönde etkiliyor

Sobayi nerden aldin canm bnde almayi dusunuyorum fiyati gayet iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…