- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.841
aldiklarinizi gule gule kullanin. biz de yarin kislik giyim.alisverisine cikicaz. ihtiyac cok ama parca parca ve nakit almaya karar verdik esimle. yarin icin 500 esime 500 bana 200 de kizimiza ayirdik. ins hesapli ve kaliteli parcalar bulabilirizSelam kızlar
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum
Şimdi alışverişten geldik .
İçim gitti resmen .
400 ₺ iki çocuğa harcAdık
Bir mont
İki şApka takımı
2 şer takım eşofman
Küçüğe ilk ayakkabısı
Vs derken bu kadar tuttu.
Eşime de
3 pantolon
1 kazak 1 gömlek aldık
1 de hırka aldık Lcw den 300 tuttu oda .
Birde yemek yedik
Otopark parası vs derkeeeeennnn 850 ₺ ye elveda dedik.
Haziran ayına kadar birşey almak Yok .
bin liranın adı var .
5 saatte tükettik.
Ama napalım Allah can sağlığı versin.
Hepsi gerekliydi.
Bugün birdaha karar verdim ki çocuklar okula gitmeye başlamadan birikime asılmalıyım.
Başlayınca masraf artıyor sanırım.
Cüzdanda kalanlarla 100 ₺ de zulaya gitti.
@mavi_patikli kasım ayı birikimini sormuşsun ama benim daha belli olmaz canım.
Ekim başından bu güne kadar 500 ₺ yapmışım.
15 günüm daha var.
Bence ay bitince vermek daha mantıklı olur.
Valla o bende de oldu geçen günHafta içi lcw homedan ilk kez bişey aldım
Battaniye
Haa ihtiyaç mı tabiki değil
Hiç kullanmadığım üç battaniye bir uyku setim varken
Evde durdu durdu bikaç gün dün iade ettim
Sanırım bakarakhevesimi aldım :))
Eşim in katkısı da büyük napıcan bu kadar eşyayı :))
Havalar da iyice soğudu tv battaniyesi kalınlığındaydı bide
Allah hayırlı etsin bereketli olsun inşallah canım100 lira kumbarada birikti. marketten pazardan aetan butun bozukluklari attim.gecen hafta pzt 50 lira aldim esimden. 20 sini harcadim 30 unu kumbaraya attim. oglen yemeklerine eve geliyorum ,kahvaltiyi da evde yapiyorum.disarda pek masrafim olmuyor . 9 yillik calisma hayatinin ilk 2 yilinda bekardim ve cooook para harcadim. sonra evlilik borclari basladi.o bitti ev araba borcu derken hic biriktiremedim . artik baslitorum ins yavas yavas.
İnşallah canım şimdiden kolay gelsinaldiklarinizi gule gule kullanin. biz de yarin kislik giyim.alisverisine cikicaz. ihtiyac cok ama parca parca ve nakit almaya karar verdik esimle. yarin icin 500 esime 500 bana 200 de kizimiza ayirdik. ins hesapli ve kaliteli parcalar bulabiliriz
Bunlar yine akil kari borc... maasi biter karttan cektirir yaptigi gereksiz alisverislerinevalla borcun alasi bizde:) her ay 4200 sabit odememiz var. kk mutfak giyim vs hicbirsey dahil degil buna. sadece ev araba kredisi ve kres parasi 4200. evet boriktirmek cok zor boyleyken. cok sukur esim cok iyi bir zam akdi ve bu aydan itibaren kartimi alup kendi birikimime baslicam insaallah.Rabbim dert sknti vermesin kimseye.
aynen dedigin gibi kenarda 2 kurus olmali. biz cok zor gunler gecirdik maddi olarak. cok sukur gecti.ama o zamanlar kenarda param olsa bu kadar bunalmazdim
Spor olarak dusun canim :)benim kide akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali oldu bu sefergulenyuzumsunsen
Hahahhh farklı bi bakış açısıSpor olarak dusun canim :)
Bayağı karlı olmuş senin için. Kalan parayla bir kere daha Halıları yıkatabilirsin.gulenyuzumsunsen aldıklarınızı güle güle kullanın. Gerçekten paranın adı var. Kışlık alışveriş bir dünya para tutuyor.
Ben çok mutluyum. Halıları yıkamaya vermiştim. Metrekaresi 4 lira demişlerdi. Ben de farazi 30 metrekare halım olsa 120 lira tutar diyordum. Son 135 liram vardı cüzdanımda. Halılar bir geldi ki 70 lira tutmuş. Metrekaresini 3,5 liradan hesaplamışlar, 20 metrekare halım varmış.
65 lira para artırmış oldum yani.
Hemen zulaya koymalıyım.
Yok canım seni yalnız bırakırmıyım ben de öyleyim malesef ekstreyi incelerken bu neydi ne almıştık ki diye düşünürken buluyorum kendimi.Harca harca kart extresi görünce yuhh ne kadar çok gelmiş :))
Kart borcumu görünce şoka giren bi ben değilimdir umarım
Güle güle kullanın. Evet ariel uygunmuş diğerleri ni bilmiyorum.Marketten geldik kızlar birkaç zamandır takip ettiklerimi aldım. Şöyle ;
# 7 kg ariel dağ esintisi :28,50 şok market.
# Papia parfümlü tuv kağ. 32 li :27,90 şok market.
Granit tava 2'li :24,90 bim (bunun kalitesini hiç bilmiyorum kullanıp memnun kalanlarınız var mı canlar?)
#Bulut pembe yumuşatıcı 1500 kg:6,50
#havlu kagit 6lı:5,75 bim (indirimdeymiş)
#peçete 200lü:1,85
#binzevir kaşar 225 gr :4,75
Özellikle ariel ve papia da indirim iyi gibi geldi bana sanki.
Sobayi nerden aldin canm bnde almayi dusunuyorum fiyati gayet iyiymisMerhaba kızlar bugün harcamalı geçti saç kurutma aldım 20tl ye indirimli
Banyo kışın çok soğuk oluyor oğlum üşüyor havlupan ısıtmıyor pek 40 tl soba aldık yemek 60 tl tuttu. Kumbaraya 10 tl attım.
Paramız yok demek baxen fazla olumsuz etki yaratıyor
Bir arkadaşım şuan param yok alamam demiş çocuk uzun bir süre fakirmiyiz biz diye ağlamış. Bazı şeyler çocukları farklı yönde etkiliyor
Teknosa dan aldım canım.Sobayi nerden aldin canm bnde almayi dusunuyorum fiyati gayet iyiymis
Sagol cnm kizimin altini degistirirken kullanmak icin ufak bir sey istoyrm zaten :)Teknosa dan aldım canım.
3 lü küçük birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?