- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #9.861
Hahah biz eşimle hesap makinesini açıp tekrar topluyoruz rakamları bu kadar ufak rakamlardan böyle bir sonuç çıkmaz yahu diyerekYok canım seni yalnız bırakırmıyım ben de öyleyim malesef ekstreyi incelerken bu neydi ne almıştık ki diye düşünürken buluyorum kendimi.
Hahah biz eşimle hesap makinesini açıp tekrar topluyoruz rakamları bu kadar ufak rakamlardan böyle bir sonuç çıkmaz yahu diyerek
Limon suyunu nereye nasıl kullanıyormuş acaba ben orasını kacirdim galiba yaHerkese iyi pazarlar
Dün bizim için alışverişli bir gün oldu
Kızıma bot aldım 240
Kendime bot aldım 230
Kızıma balon aldım 17 ve oyun yerinde oynadı 10 lira dondurma aldım9 lira
Ailemle yemek yedim 44 lira
Birde kızıma kitap aldım 60 lira
Market alışverişi 28 tl
Ben çok alışveriş yapmam yapıncada kaliteli şeyler alırım birde sırf birikim yapmak adına kızımı üzmek istemem 10 tane evim olsa mutsuz olsak hiç önemi yok
Ama sıfıra sıfır olmayada karşıyım
Geride para olmalı israfdan kaçınılmalı
Ama kaliteli yaşanmalı benim hayat tarzım budur
Ben bu topiği çok okudum geçen biri limon suyu kullandığından bahsetmiş bana göre sağlıksız çok abartmamak lazım bana göre
ÇorbalardaLimon suyunu nereye nasıl kullanıyormuş acaba ben orasını kacirdim galiba ya
Çorbalarda
yazdıklarına aynen katılıyorum.ben de öyle düşünüyorum. ama limon suyunu ben de anlayamadım?Herkese iyi pazarlar
Kızıma bot aldım 240
Kendime bot aldım 230
Market alışverişi 28 tl
Ben çok alışveriş yapmam yapıncada kaliteli şeyler alırım birde sırf birikim yapmak adına kızımı üzmek istemem 10 tane evim olsa mutsuz olsak hiç önemi yok
Ben bu topiği çok okudum geçen biri limon suyu kullandığından bahsetmiş bana göre sağlıksız çok abartmamak lazım bana göre
Katiliyorum .Herkese iyi pazarlar
Kızıma bot aldım 240
Kendime bot aldım 230
Market alışverişi 28 tl
Sağol canım.Z zynpzeynep hayırlı olsun. Sobayı iyi günlerde kullan o kadar rahatlık ki benim evim kuzey cephe bende banyoya duvara monte ettirmiştim.
Bereketli olsun canım .Selam kızçeler benim çalışma işi yattı işe kabul edilmemişim bir soru yanlışla şutlandım Amazon’dan
Neyse bu ayda 8 gram altın aldım çok şükür bileziğimi 26 grama yükselttim
Sağolsun kv dem de iki tane bilezik verdi 25 er gram hiç yokken çok şükür 124 gr altınım oldu
Rabbim hayırlısından helalinden kazançlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?