- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.201
Imkani olan herkes bence almali. Bir kere yumusatici olayi kalkiyor. Her ne kadar kullanilmayan bir odada da kurutulsa deterjan soluyoruz. Ayrica camasirin uzerindeki havi tuyu topladigi icin, evin icinde ucusmuyor. Temizlikten sonra bile utu yapilsa hic bir sekilde ev toz, hav olmuyor. Kesinlikle deger.canım bende çalışıyorum ama evim 3+1 bir odası gıyınme odası yaptım oraya serıyorum 1 günde kuruyor.2 bin tl vermeye değer mi semce arkadaşlar değmez bence alma dıyor.aklım karışık bu konuda?sadece serme olayı ise üşenmiyorum sermeye. sonuçta kurutma makınasından alıp gene katlamak gerekiyor.ee o zaman sadece serme işi için mi ki bilemedim?
nasıl yani bi daha hiç yumuşatıcıya para vermıcez mi anlamadım? çevremde de kullanan yok ki.çamaşır makınem bosh kurutmamı da bosh almam lazım o zaman .boshlar da baya pahalı en az 2 bin tl.yani o paraya değer mi? inşaattan eve girdik para toplamaya çalışıyoruz 1,5 sene. o yüzden aslında acele etmiyorum pek.ama çok çok fark var kesın alın diye tavsiye ederseniz almak istıyorum aslında:)Imkani olan herkes bence almali. Bir kere yumusatici olayi kalkiyor. Her ne kadar kullanilmayan bir odada da kurutulsa deterjan soluyoruz. Ayrica camasirin uzerindeki havi tuyu topladigi icin, evin icinde ucusmuyor. Temizlikten sonra bile utu yapilsa hic bir sekilde ev toz, hav olmuyor. Kesinlikle deger.
ya ne bilim çoluk çocuk yok ya belki ondan rahatım şimdilik gelen giden kımsem de yok bu sehırde:) ya ben çamaşırı renkli,günlük,evde dışarda koyu açık diye bı dünya şeye bölerek yıkıyorum yanı nerdeyse 3 parça falan bıle çalıştırdığım oluyor kısa programda:)kurutma makınesıne de mı bu sekılde atıcam. her seyı atabılıyor musun? bosh un hangi modelı sendekı acaba? bı de bos yere dıyorum elektirik faturamı niye yükseltsin?
Hayir cunku en eski havlular bile makineden yumusacik cikiyor, yumusaticiya hic gerek kalmiyor. Neyle yikiyorsan onun kokusuyla kaliyorlar. Uzerlerinde kimyasal kalintisi bu sekilde minumuma iniyor.nasıl yani bi daha hiç yumuşatıcıya para vermıcez mi anlamadım? çevremde de kullanan yok ki.çamaşır makınem bosh kurutmamı da bosh almam lazım o zaman .boshlar da baya pahalı en az 2 bin tl.yani o paraya değer mi? inşaattan eve girdik para toplamaya çalışıyoruz 1,5 sene. o yüzden aslında acele etmiyorum pek.ama çok çok fark var kesın alın diye tavsiye ederseniz almak istıyorum aslında:)
2600 diyorBen herşeyi atıyorum. Etinden sütünden yararlanıyorum misali: )
Benimkisi bundan ve çok memnunum;
http://www.bosch-home.com.tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/isı-pompalı-kurutma-makineleri/WTW86261TR.html#tab2
2600 diyorçokmuş bea neyse birikime devam.şimdi değil ama ilerde istiyorum:)
branşın nedir? ben cesaret edemezdim çocukların eğitimi vs.düşününce.
anladım sizin kararınız tabiki biraz ara verip tekrar da dönebilirsiniz ilerde.Burada ifşa etmeyeyim kendimi. Ama zor meşakattli bir bölümdeyim.
Sizin Eşiniz de doktordu dimi?Burada ifşa etmeyeyim kendimi. Ama zor meşakattli bir bölümdeyim.
Sizin Eşiniz de doktordu dimi?
Abiniz ve siz de doktordunuz.
Eski mesajlarınızı hatırlıyorum. Bir yerde de her ayın 15 inde babanızın verdiği 2.000 TL harçlık ile toplam gelirim 5.000 demiştiniz. Ama saglık sektörüdeyim ama doktor değilim demiştiniz?
Açıkçası amaç nedir ben hiç anlamadım
Eski nicki Ruhimucerret idi sanırım.Böyle bir üyeyi bende hatırlıyorum ama, nick farklıydı bende şaşırdım şimdi
Sizin Eşiniz de doktordu dimi?
Abiniz ve siz de doktordunuz.
Eski mesajlarınızı hatırlıyorum. Bir yerde de her ayın 15 inde babanızın verdiği 2.000 TL harçlık ile toplam gelirim 5.000 demiştiniz. Ama saglık sektörüdeyim ama doktor değilim demiştiniz?
Açıkçası amaç nedir ben hiç anlamadım
Böyle bir üyeyi bende hatırlıyorum ama, nick farklıydı bende şaşırdım şimdi
Eski nicki Ruhimucerret idi sanırım.
Tam bende bu durumdan şikayetçi iken kurutma makinaları konuşulmuş. .
Banyomda üst üste asılabilen kurutma telinden olsa kurutabilirim ama şuan hiçbirşey alamayı düşünmüyorum.
Belki a 101 e falan gelir öyle birşey aklında bulunsun
A 101 in kurutmalıkları iyimi canım. Seneye alcam bende üst üste alayım diyorum ama kalite olarak aynıdır.2 tane kurutmalık aldım kuzum öyle a 101 den
onlara seiyorum ama üst üste değil çok yer kaplıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?