- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.221
Selam kizlar size bir sorum olucakk sizcee aylik butun odemeleri ve birikimi kenara attiktan sonra geriye kredi kartiyla birlikte 800-900 tl parayla gecinilirmi? Market masrafi,gezmek icin gaz parasi aylik extra harcamalar giyim gezme vs hepsi icinde. Ikimizde calisiyoruz zaten bebekte yok
Günaydın :)Günaydın Altın kızlaaarrr :)
Geçinilebilir. Her parayla geçinir insan. Bu tamamen kişinin beklenti ve talepleriyle alakalı.
Gezme anlayışı, yeme içme anlayışı, kişisel zevkler vb belirliyor.
Günaydın :)
eskiden bu kadar bile paramız kalmıyodu yinede geçiniyoduk şimdi neden böyle düşündüm bende bilmiyorum :) eşime diyorum para yokken daha iyiydi ya
A 101 in kurutmalıkları iyimi canım. Seneye alcam bende üst üste alayım diyorum ama kalite olarak aynıdır.
aynen ya valla korkuyorumÇünkü para azken insan kendine ona göre bir sınır koyuyor. Ama para arttıkça, şunu da yapabilirim bunu da alırım derken bir bakıyorsun ki para bitmiş :))
Saygisizliga tahammulum yok, neden tepki vermedin ki?Bugün iş bankasında hesap açtırdım. Sonra gişede kumbaramdaki bozuklar da dahil para yatırmak istedim. Gişedeki görevlinin kaba saba hareketlerine maruz kaldım acayip sinirliyim
Gidip şurdaki markette paraları tümletir misin dedi. Burası banka zaten gidip orda tümletemem dedim.
Dök paraları şuraya dedi
Kimliği makbuzu tak diye vurmalar, sinirli sinirli sağa sola atmalar.
İşlem sırasında hiç konuşmadı soru sormadı halbuki kağıt para da yatıracaktım
Sinirim geçmiyo bi türlü
Benim ekim ayı birikimim 2040 tl
Bi yerden beklediğim 1000 tl vardı ama 1700 tl yatmış
@mavi_patikli canım beni de ekim listesine ekleyebilirsin.
Eylül listesindeki 450yi eylül ayında harcamak zorunda kalmıştık. Onu da silebilirsin istersen
Saygisizliga tahammulum yok, neden tepki vermedin ki?
Sesini yukseltmeden de tepki verebilirdin aslinda. Neyse olan olmus. Amirlerinden firca yemis, acisini senden cikarmis olabilir. Ne zaman birbirimize saygili bireyler olacagiz ki? Boyle seylere sahit oldugumda veya duydugumda moralim bozuluyor.Parayı dök dedikten sonra hiç konuşmadı. Yaşadığım yer küçük bi yer azıcık sesimi yükseltsem şamata olsa bire bin katarak anlatılır. Yaka kartı vs yoktu adını öğrenemedim. Öğrenince önce müdüre sonra gereken yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum. Eşim de ekmeğiyle oynama falan diyo da sinirim geçmiyo bir türlü
Bana değil de başka birine şutda parayı tümlet deseydi o gider paşa paşa tümletirdi. Görevli alışmamış dediğinin yapılmamasına canı sıkıldı herhaldeSesini yukseltmeden de tepki verebilirdin aslinda. Neyse olan olmus. Amirlerinden firca yemis, acisini senden cikarmis olabilir. Ne zaman birbirimize saygili bireyler olacagiz ki? Boyle seylere sahit oldugumda veya duydugumda moralim bozuluyor.
Yok canim, neden basimi sisiresinBana değil de başka birine şutda parayı tümlet deseydi o gider paşa paşa tümletirdi. Görevli alışmamış dediğinin yapılmamasına canı sıkıldı herhaldebenden önce de para tümleyen orta yaşlı biri vardı belliki çocuğunun kumbarasıydı ona sesini çıkarmadı. Yaşımı pek göstermiyorum çocuk mu sandı naptı amadım ki her türlü yaptığı yanlış da işte...
Senin de başını şişirdim kusura bakma lütfen
Paslanmadıysa sıkıntı yok canımfena sayılmaz çok kalitei değil ama paslanma filan olmadı canım çok hafif bide
Çok saygısızca. Ne olursa olsun tepki gösterirdim. Ne saçma şey. Kumbara hesağlarındaki paralara da bu şekildemi davranıyorlar. Aynı şey. Mutlaka şikayet edin banka müşterisi olarak istediğiniz parayı yatırma hakkınız var 5 kuruş 10 kuruş olsa bile. Asıl bakkalda tümlemek ne alaka banka orasıParayı dök dedikten sonra hiç konuşmadı. Yaşadığım yer küçük bi yer azıcık sesimi yükseltsem şamata olsa bire bin katarak anlatılır. Yaka kartı vs yoktu adını öğrenemedim. Öğrenince önce müdüre sonra gereken yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum. Eşim de ekmeğiyle oynama falan diyo da sinirim geçmiyo bir türlü
Ben de aynı bu mantıkla gittim çok kaba bi muamele gördümÇok saygısızca. Ne olursa olsun tepki gösterirdim. Ne saçma şey. Kumbara hesağlarındaki paralara da bu şekildemi davranıyorlar. Aynı şey. Mutlaka şikayet edin banka müşterisi olarak istediğiniz parayı yatırma hakkınız var 5 kuruş 10 kuruş olsa bile. Asıl bakkalda tümlemek ne alaka banka orası
aynı soru işareti bende de var.. ha düşer ha düştü diyerek altın almadım tavan yaptı. şimdi alsam mı beklesem mi kararsızımkızlar 22 ayar gram satışı 143 olmuşben kurban bayramında 135ten 28 gr urup altınlı bilezik almıştım.
sizce artmaya devammı eder
ne yapsak,önümzdeki ay kredim bitince 100gr altın alacaktım.kredi çekip bilemedim şimdi
içimden bi ses diyor artık altın hiç düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?