- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.241
Bence altın düşmez.aynı soru işareti bende de var.. ha düşer ha düştü diyerek altın almadım tavan yaptı. şimdi alsam mı beklesem mi kararsızım
Birikimini hemen ekliyorum canım bereketli olsun.Bugün iş bankasında hesap açtırdım. Sonra gişede kumbaramdaki bozuklar da dahil para yatırmak istedim. Gişedeki görevlinin kaba saba hareketlerine maruz kaldım acayip sinirliyim
Gidip şurdaki markette paraları tümletir misin dedi. Burası banka zaten gidip orda tümletemem dedim.
Dök paraları şuraya dedi
Kimliği makbuzu tak diye vurmalar, sinirli sinirli sağa sola atmalar.
İşlem sırasında hiç konuşmadı soru sormadı halbuki kağıt para da yatıracaktım
Sinirim geçmiyo bi türlü
Benim ekim ayı birikimim 2040 tl
Bi yerden beklediğim 1000 tl vardı ama 1700 tl yatmış
karamelli_turta canım beni de ekim listesine ekleyebilirsin.
Eylül listesindeki 450yi eylül ayında harcamak zorunda kalmıştık. Onu da silebilirsin istersen
Bende üzülüyorum bu tarz olaylar yaşadığımda veya duyduğumda.Sesini yukseltmeden de tepki verebilirdin aslinda. Neyse olan olmus. Amirlerinden firca yemis, acisini senden cikarmis olabilir. Ne zaman birbirimize saygili bireyler olacagiz ki? Boyle seylere sahit oldugumda veya duydugumda moralim bozuluyor.
Daha fazla konuşarak kışkırtmadı Allahtan. Her ay gidip bozuk para yatırıcam o veznede. 1 liraları da bozdurup 5 kuruş yapıp atıcam kumbaraya hodri meydanEstella- şimdi bizim yazdıklarımıza bakıp da dolma kendi kendine canım sen :)
oluyor öyle şeyler insan ilk defa karşılaşınca basireti bağlanabiliyor ama bir daha kendisine o şekilde davranılmasına müsaade etmiyor ders oluyor boşver. ben de genelde uysal tarafımdır eşim ise kızar millete iyi yaptığını düşünüyorum işini gereği gibi yapmayanlara ama mizaç olarak onun gibi değilim biraz dolmam gerekiyor.
bu ay birikimimiz 1000 tl diyebilirizkaramelli_turta inşallah yani :) altın ben bu seviyeden almam dolar ile birlikte yükseliyor illaki bir dip noktasına da uğrar diye düşünüyorum şuan çıkış trendinde (ytd)
Canım senin mesleğin neydi?konuşulurken aklıma geldi bizim ordaki bime her park sonrası uğruyorduk kızımla. oradaki çalışanlar da kızımı seviyorlar filan bana da normal davranıyorlar abla filan diyorlardı. bir kaç gün ben işteyken eşim gitmiş beni göremeyince merak etmişler.son gittiğimde neden yoktun filan dediler ben de çalışıyorum deyip çalıştığım yeri söyleyince tavırları bile değişti.yani karşısındaki insanı insan olarak değil sıfatıyla değerlendirme olayı kıytırık markette bile oluyor.o zaman benim onlara yüksekten bakıp kaba mı konuşmam gerekiyor?
Kamudayım canım benCanım senin mesleğin neydi?
Bugün a 101 e bende gittim.Bugun is cikisi a 101e gittim küçük 3lu tencere aldim 55 tl,dijital tarti aldim 20 tl ekmek 50kurus,1tl ye de su sunum sepetinden aldim icine bulasik sungeri koyacamhepsini karttan aldim önümüzdeki ay odeyecem
Kendimi tutmasam 3 tlye olan paşabahçe bardaklardan da alacaktim ama almadim tutumlu olmaliyim dedim
Bugun is cikisi a 101e gittim küçük 3lu tencere aldim 55 tl,dijital tarti aldim 20 tl ekmek 50kurus,1tl ye de su sunum sepetinden aldim icine bulasik sungeri koyacamhepsini karttan aldim önümüzdeki ay odeyecem
Kendimi tutmasam 3 tlye olan paşabahçe bardaklardan da alacaktim ama almadim tutumlu olmaliyim dedim
Bugün a 101 e bende gittim.
Oğluma fosforlu 4lü kalem aldım isteyordu.
Kendime dijital tartı aldımkilomu bileyim demii :)))
Renkli çerezlikler gelmiş benim de ihtiyacım vardı 5 tane rengarenk aldım.
Su yeşil kahve yanı bardagı aldım günlüklerim çok eskimişti gerçekten.
2 adet de beyaz tahta kalemi ile 2 de lolipop aldım
Ne çok almışımm
Aldıklarınızı güzrl günlerde kullanın. Bıçak gelmişmiydi bu hafta. Öyle hatırlıyorum gözünüze iliştimi yarın gidip almak istiyorum varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?