aynı soru işareti bende de var.. ha düşer ha düştü diyerek altın almadım tavan yaptı. şimdi alsam mı beklesem mi kararsızım
Bence altın düşmez.
10 yükselir, 2 düşer
20 yükselir, 5 düşer gibi...

Altın almak iyi bir birikim şekli bence.
Ben olsam alırım

Bende almayı planlıyorum ama kasımda toplu alırım diye tutuyorum o arada da zarar ediyorum. Bu hafta sonu elimdekilerle alayım bari

Birikimini hemen ekliyorum canım bereketli olsun.
Bankada yaşadığın çok sinir bozunu olmuş.
Ben olsam herhalde olay çıkarabilirdim
Çokça sabırlı değilim.
Ama karşı taraf çok kabalık etmiş elinden geleni ardına koyma cnm

Sesini yukseltmeden de tepki verebilirdin aslinda. Neyse olan olmus. Amirlerinden firca yemis, acisini senden cikarmis olabilir. Ne zaman birbirimize saygili bireyler olacagiz ki? Boyle seylere sahit oldugumda veya duydugumda moralim bozuluyor.
Bende üzülüyorum bu tarz olaylar yaşadığımda veya duyduğumda.
Hem tahammülüm yok böyle saygısız insanlara. Saygı görmek istiyorsam önce saygı göstermelyim. Tabi bazen Bazı durum ve insanlara karşı eli maşalı olmakta fayda var.

Estella- şimdi bizim yazdıklarımıza bakıp da dolma kendi kendine canım sen :)
oluyor öyle şeyler insan ilk defa karşılaşınca basireti bağlanabiliyor ama bir daha kendisine o şekilde davranılmasına müsaade etmiyor ders oluyor boşver. ben de genelde uysal tarafımdır eşim ise kızar millete iyi yaptığını düşünüyorum işini gereği gibi yapmayanlara ama mizaç olarak onun gibi değilim biraz dolmam gerekiyor.
bu ay birikimimiz 1000 tl diyebiliriz karamelli_turta inşallah yani :) altın ben bu seviyeden almam dolar ile birlikte yükseliyor illaki bir dip noktasına da uğrar diye düşünüyorum şuan çıkış trendinde (ytd)

konuşulurken aklıma geldi bizim ordaki bime her park sonrası uğruyorduk kızımla. oradaki çalışanlar da kızımı seviyorlar filan bana da normal davranıyorlar abla filan diyorlardı. bir kaç gün ben işteyken eşim gitmiş beni göremeyince merak etmişler.son gittiğimde neden yoktun filan dediler ben de çalışıyorum deyip çalıştığım yeri söyleyince tavırları bile değişti.yani karşısındaki insanı insan olarak değil sıfatıyla değerlendirme olayı kıytırık markette bile oluyor.o zaman benim onlara yüksekten bakıp kaba mı konuşmam gerekiyor?

Daha fazla konuşarak kışkırtmadı Allahtan. Her ay gidip bozuk para yatırıcam o veznede. 1 liraları da bozdurup 5 kuruş yapıp atıcam kumbaraya hodri meydan
Öfkem geçti de işi şakaya vuruyorum artık

Bugün açtırdığım vadesiz heaap için mobil bankacılıktan şifre alayım dedim olmadı sms yoluyla şifre göndermeyi tamamen iptal ettiler. Bankamatikten yapmayı denicem. Altın hesabı açıp altın alacaktım olmadı

Canım senin mesleğin neydi?

Bugun is cikisi a 101e gittim küçük 3lu tencere aldim 55 tl,dijital tarti aldim 20 tl ekmek 50kurus,1tl ye de su sunum sepetinden aldim icine bulasik sungeri koyacam hepsini karttan aldim önümüzdeki ay odeyecem
Kendimi tutmasam 3 tlye olan paşabahçe bardaklardan da alacaktim ama almadim tutumlu olmaliyim dedim

Bugün a 101 e bende gittim.
Oğluma fosforlu 4lü kalem aldım isteyordu.
Kendime dijital tartı aldım kilomu bileyim demii :)))
Renkli çerezlikler gelmiş benim de ihtiyacım vardı 5 tane rengarenk aldım.
Su yeşil kahve yanı bardagı aldım günlüklerim çok eskimişti gerçekten.
2 adet de beyaz tahta kalemi ile 2 de lolipop aldım
Ne çok almışımm

Ayy o bardakların papağanlı olanlarından alacaktım bugün geleceğini unutmuşum

Güle güle kullan aldıklarını

Valla bende kendimi tuttum canim

Aldıklarınızı güzrl günlerde kullanın. Bıçak gelmişmiydi bu hafta. Öyle hatırlıyorum gözünüze iliştimi yarın gidip almak istiyorum varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…