- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.261
Hay maşallah yaaAltın gram 156,
Ata 1.045 görünüyor şu an nette ohha....
Aramıza hoşgeldin canımAy ya kızlarr bende katılmak ıstıyorum. Benımde hedef her ay çeyrek alarak bunları cumhurıyete cevırmek. Çalışmadığım için anca bu çeyrek alabilirım aylıkkaramelli_turta
Hoşgeldiniz canıımAy ya kızlarr bende katılmak ıstıyorum. Benımde hedef her ay çeyrek alarak bunları cumhurıyete cevırmek. Çalışmadığım için anca bu çeyrek alabilirım aylıkkaramelli_turta
Hosbuldum canımm cok teşekkür edıyorumAramıza hoşgeldin canım
Hedef süper.
Günaydın canlar
Hosbuldumm canımmHoşgeldiniz canıım
Hayırlı cumalar canımmHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Birikimlerin bereketli olsun simdiden. Ama birak ceyrekler ceyrek olarak kalsin. Eger kuyumcun tanidik degilse, degisim yapmak icin gittiginde ceyrek basina 5-6 tl zarar edeceksin. E cumhuriyeti de gun gelip bozarken yine 20-25 tl zarar edeceksin. Boyle yapacagina ya altin hesabi ac, ya da kulce altin al.Ay ya kızlarr bende katılmak ıstıyorum. Benımde hedef her ay çeyrek alarak bunları cumhurıyete cevırmek. Çalışmadığım için anca bu çeyrek alabilirım aylıkkaramelli_turta
Aslında doğru söylüyorsun canım tanıdık kuyumcu ama napar bılemıyorumBirikimlerin bereketli olsun simdiden. Ama birak ceyrekler ceyrek olarak kalsin. Eger kuyumcun tanidik degilse, degisim yapmak icin gittiginde ceyrek basina 5-6 tl zarar edeceksin. E cumhuriyeti de gun gelip bozarken yine 20-25 tl zarar edeceksin. Boyle yapacagina ya altin hesabi ac, ya da kulce altin al.
Gidip bakayım yarın o zaman ihtiyacım var. SağolasınBıçak vardi canim baya vardi hemde bizim burdakinde
Hoşgeldiniz.Ay ya kızlarr bende katılmak ıstıyorum. Benımde hedef her ay çeyrek alarak bunları cumhurıyete cevırmek. Çalışmadığım için anca bu çeyrek alabilirım aylıkkaramelli_turta
bişey sorucam gram altın alsakta zarar etmeyiz demi? çünkü arasında en az fark olan altın o. veyada ata ? bende hiç bilemiyorum hangisinde zarar etmeyiz. eşim altın hesabı istemiyor külçe dediğiniz nasıl oluyor :)Birikimlerin bereketli olsun simdiden. Ama birak ceyrekler ceyrek olarak kalsin. Eger kuyumcun tanidik degilse, degisim yapmak icin gittiginde ceyrek basina 5-6 tl zarar edeceksin. E cumhuriyeti de gun gelip bozarken yine 20-25 tl zarar edeceksin. Boyle yapacagina ya altin hesabi ac, ya da kulce altin al.
Hosbuldumm canımmGidip bakayım yarın o zaman ihtiyacım var. Sağolasın
Hoşgeldiniz.
24 ayar gram altin oluyor. Atada da bozarken 20-25 zarar olur. Ama kulcede bir kac lira en fazla. 22 ayar gramda da makas farki az olur. Ya oyle al, ya da birak ceyreklerin ceyrek olarak kalsin. Ben de ceyrek, yarim, tam butcem neye yeterse aliyorum. Uzun vade dusundugum icin makas farkina cok kulak asmadim. Su anda da hirsizlik olaylarindan korktugum icin, bankadaki altin hesabima yatirmayi dusunuyorum. Kuyumcuda bozdurup, bankaya aktarirsam zararim olur cunku.bişey sorucam gram altın alsakta zarar etmeyiz demi? çünkü arasında en az fark olan altın o. veyada ata ? bende hiç bilemiyorum hangisinde zarar etmeyiz. eşim altın hesabı istemiyor külçe dediğiniz nasıl oluyor :)
tekrar altın alacaksan anlamsız olur.Bilenlere fikir danismak istiyorum.
Altin yukselince bankadaki altin hesabimda bugun itibariyle 1900 tl karim olmus.
Simdi ben bu altinlari satip 1900 tl yi faiz hesabima aktarip kalan parayla tekrar altin alsam nasil olur ?
Kafam para islerine pak basmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?