- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.781
Ya kızlar test yaptım ikinci çizgi pembegibi bi gölge var ne ola ki.. doktor randevu su perşembe ye en erken merak tan öl dum böyle negatif tır dimi
Aa tamam tatlımYok canım benim nerde:)) Kasım ayı hedefim 1 gram altın 10 Euro:)) Genel olarak ilk hedefim 10 gram altın 100 euro artık ne zaman olursa:))
canim gecen ay aldgimiz kuyumcudaki 20 gr altinimizla aldim. yeni birikim degil. uzerine 100 tl koydukGüle güle kullan cnm kelepçeni, kasım birikimine ekliyorum.
Ayy araba gezerken iyi de masraflı...
balbebekk endişeni anlıyorum.
Küçük oğluma anne sütü verirken 9 ay reglım gelmedi her ay iki test yapıyordum
Test yap, için rahatlar.
Oo süper çok sevindim gelsin birikimler.
Hedef aylık 10 gr altın mı canım?
Ay 2. Cizgi varsa muhtemelen hamilesin kizimda da silik cizgi cikmistiYa kızlar test yaptım ikinci çizgi pembegibi bi gölge var ne ola ki.. doktor randevu su perşembe ye en erken merak tan öl dum böyle negatif tır dimi
Canım dur telaş yapma prediktor değilse diģerlerinin hata payı fazla oluyo kaç gün geçmişti adetinin üzerinden birde arkadaşların dedigi gibi foto at istersenYa kızlar test yaptım ikinci çizgi pembegibi bi gölge var ne ola ki.. doktor randevu su perşembe ye en erken merak tan öl dum böyle negatif tır dimi
en kesin öğrenmek için bence kanda baktırın.. en güzeli o.. idrarla yapılan testlerde yanılma payı yüksek oluyor..Ya kızlar testi yengem de yaptım çöpe gitti şimdi eve geldim o da hamilesin galiba dedi inanmıyorum çoğunuz hamilesiniz diyor ve biz korunuyordukk olması çok çok zor bir ihtimal di ben buna hiç mi hiç hazır değilim iki sezeryan oldum ve son sezeryan im bir yıl oldu vücutta kaldıramaz ama tabi Allah nasıl dilerse o olacak yarın bi daha test yaparım sonra giderim doktora umarım o gölge bana öyle gelmiştir inşallah yani.
Hayırlısı olur inşallah @balbebekk o kitlerde çıkan sonuçlar da genelde doğru çıkıyor.Ya kızlar testi yengem de yaptım çöpe gitti şimdi eve geldim o da hamilesin galiba dedi inanmıyorum çoğunuz hamilesiniz diyor ve biz korunuyordukk olması çok çok zor bir ihtimal di ben buna hiç mi hiç hazır değilim iki sezeryan oldum ve son sezeryan im bir yıl oldu vücutta kaldıramaz ama tabi Allah nasıl dilerse o olacak yarın bi daha test yaparım sonra giderim doktora umarım o gölge bana öyle gelmiştir inşallah yani.
Hakkında hayırlısı cnm en guzel sonuc sabah ilk idrarından cıkıyormuş...ama 2.cizgiyi silikte olsa gorduysen yuksek ihtimal var yerinde olsam sabahtan saglik ocagina gider baktiririmYa kızlar testi yengem de yaptım çöpe gitti şimdi eve geldim o da hamilesin galiba dedi inanmıyorum çoğunuz hamilesiniz diyor ve biz korunuyordukk olması çok çok zor bir ihtimal di ben buna hiç mi hiç hazır değilim iki sezeryan oldum ve son sezeryan im bir yıl oldu vücutta kaldıramaz ama tabi Allah nasıl dilerse o olacak yarın bi daha test yaparım sonra giderim doktora umarım o gölge bana öyle gelmiştir inşallah yani.
Günaydın canlar
Bugün avans günü.
200 tl gün parası vereceğim, faturalar var ödenmesi gereken..
Birikimi zaten ay başında ayırmıştım, kalanla idare etmeliyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?