Gözünaydın canım..Bende o testlere güvenmediğim için kanda baktır demiştim..
Hadi hayırlısı olsun.. Bu ay çok arkadaşımında benimde gecikti..mevsimsel sanırım..

canım balbebekle benimki karışmış..balbebeğin 2700 tl benim 3500 tl olacak :) keşke 3700 olaydı
Kanki naapmışım ben :)) düzelttim hemen
Gözünaydın canım..Bende o testlere güvenmediğim için kanda baktır demiştim..
Hadi hayırlısı olsun.. Bu ay çok arkadaşımında benimde gecikti..mevsimsel sanırım..
Evet Canım olabilir..
Hemen aldım seni de listeye bereketli olsun cnm

evet okumuştum öyle tabi güvenilir birinden almak lazım yorumları iyi olan. ama %5 indirim çok az. %10 indirim varken alıyorlardı diye hatırlıyorum o zaman karlı oluyor. en karlısı ne bilmiyorum açıkçası ama saklamak için külçe iyi olur. 5 tane ata yerine atıyorum o yarım kiloluk 1 külçe alırsın. miktarını attım tamamen fiyatları bilmiyorum

anladım, ama iyice araştırmak lazım, bu konu azıcık kafamı karıştırdı benim:) ben biraz bakınayım, bilgisi olanlar da yazarsa belki daha net bir düşünce çıkar ortaya:)

neyseki 30 çekiyor 1 gün kardayız bu ay, buna da şükür :))))
ya haklısın valla o 1 gün nasıl iyi geliyor ben zaten 15 inde maaş yatınca hemen diğer 15 ine kaç hafta var h.sonuna mı h.içine mi denk geliyor diye bakıyorum h.sonları pek harcama yapmadığımız için

ben de vallaha amannn ne olacak bu halimiz...

Herkese selam Kızlar nasılsını :) b n buraları çok özl dim ama hala evime gidemedim eşimin görev uzadı eve dönünce bol bol yazıcağım inşallah birikimleriniz bol bereketli olsun Bende anneme 400 tl fırın aldım bi tane çeyrek yaptım gecen ay ama bu çeyregi eltimin bebeğine takıcam .. bide eşim bana Doğum hediyesi gelin madalyası almış hepsi bu benden bu kadar geçen ayın hasılatı

tabi sepet dediğim şey 1000 lira ile olmaz..
Benim yazdan beri yaptığım bir birikim var.. bu ayla beraber 6500 nakitim var zulamda.
ama dolar, euro ve altının biraz düzeltme yaparak düşmesini bekliyorum..
alım fırsatı geldiği zaman yapacağım inş kısmetse sepetimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…