- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.821
Gözünaydın canım..Bende o testlere güvenmediğim için kanda baktır demiştim..Ayrıca çok şükür hamilelik yok dün gece adet oldum...bebek biraz da birikim den kalirim diye korkuttu gözünü ne yalan diyeyim hastahane ydi cart ti curttu dogumdu çok para gidiyor bide evde iki tane olunca çok korktum .çok şükür korktuğum olmadi
Kanki naapmışım ben :)) düzelttim hemencanım balbebekle benimki karışmış..balbebeğin 2700 tl benim 3500 tl olacak :) keşke 3700 olaydı
Evet Canım olabilir..Gözünaydın canım..Bende o testlere güvenmediğim için kanda baktır demiştim..
Hadi hayırlısı olsun.. Bu ay çok arkadaşımında benimde gecikti..mevsimsel sanırım..
Hemen aldım seni de listeyeBu arada beni de listeye alırmısınız:.:)
bende şuan tl olarak birikim yapıyorum..,
Bu ay ki birikim kısmetse 1000 tl:)
dövizlerin ve altının düşmesini bekliyorum..
Düşünce hepsinden de alıp sepet yapmayı düşünüyorum inş..
:)))) dedim kankim bol bol yazmış bana, gönlünden bol yazmak gelmiş :)))Kanki naapmışım ben :)) düzelttim hemen
Evet Canım olabilir..
Hemen aldım seni de listeyebereketli olsun cnm
Teşekkürler canım:)Amin cümlemizin bereketli olsun birikimleri..Kanki naapmışım ben :)) düzelttim hemen
Evet Canım olabilir..
Hemen aldım seni de listeyebereketli olsun cnm
Gönlüm bol cancağızım:)))) dedim kankim bol bol yazmış bana, gönlünden bol yazmak gelmiş :)))
Amin Canım...Teşekkürler canım:)Amin cümlemizin bereketli olsun birikimleri..
oo maaşallah sen büyütmüşsün darısı başıma:)
aslında yüksek maaş değil de, işte çarçur etmemek sanırım önemli olan. ben bu ay harcamalarımı not etmeye başladım excel'de, bakalım nerelere neler gidiyor göreyim. bende nereye harcadığımı bilememe durumu var. o yüzden denemelik başladım bir tablo tutmaya.
sağol teşekkür ederim, inşallah başarılı da olurum da oğlum faydalanır ilerde...
valla 1,5 ay kaldı ama ekle istersen:) yılbaşına kadar 2 tam altın diyeyim şimdilik:)
külçe altın gg'dan alınıyor mu öyle? Allah allah, şaşırdım, hiç bilmediğim bişeydi. en karlısı külçe mi peki alabilirsek eğer? biraz daha araştırayım bari ben de
Allah güzel gönlüne göre versin inşallah tatlımGönlüm bol cancağızım
anladım, ama iyice araştırmak lazım, bu konu azıcık kafamı karıştırdı benim:) ben biraz bakınayım, bilgisi olanlar da yazarsa belki daha net bir düşünce çıkar ortaya:)evet okumuştum öyle tabi güvenilir birinden almak lazım yorumları iyi olan. ama %5 indirim çok az. %10 indirim varken alıyorlardı diye hatırlıyorum o zaman karlı oluyor. en karlısı ne bilmiyorum açıkçası ama saklamak için külçe iyi olur. 5 tane ata yerine atıyorum o yarım kiloluk 1 külçe alırsın. miktarını attım tamamen fiyatları bilmiyorum
neyseki 30 çekiyorkaramelli_turta canım bizim de bu ay 1500 tl olabilir inşallah öyle gibi duruyor daha 15 gün var kasımın bitmesine
Hadi inşallahkaramelli_turta canım bizim de bu ay 1500 tl olabilir inşallah öyle gibi duruyor daha 15 gün var kasımın bitmesine
Çok şükür, çok şükürneyseki 30 çekiyor1 gün kardayız bu ay, buna da şükür :))))
ya haklısın valla o 1 gün nasıl iyi geliyorneyseki 30 çekiyor1 gün kardayız bu ay, buna da şükür :))))
ben de vallahaya haklısın valla o 1 gün nasıl iyi geliyorben zaten 15 inde maaş yatınca hemen diğer 15 ine kaç hafta var h.sonuna mı h.içine mi denk geliyor diye bakıyorum h.sonları pek harcama yapmadığımız için
Nasil yapiliyo sepetBu arada beni de listeye alırmısınız:.:)
bende şuan tl olarak birikim yapıyorum..,
Bu ay ki birikim kısmetse 1000 tl:)
dövizlerin ve altının düşmesini bekliyorum..
Düşünce hepsinden de alıp sepet yapmayı düşünüyorum inş..
canım bir mikatr euro, bir miktarı ile dolar bir miktarı ilede altın almak sepet yapmak>)biraz da tl olarak saklamak..Nasil yapiliyo sepet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?