Yalnız değilim
Hepimizde var azcık sıyrıklık
Acaba önceden de mi böyleydik,bu tasarruf, birikim işlerinden sonra mı böyle olduk ne dersiniz kızlar damla cikolata sinirliportakal
Kostebekpasta özlettin kendini, dört gözle bekliyoruz seni cnm, eşine ve sana da benden kocaman aferin

Bilinçli hatunsun maşallah zulana KIZLARIMCANLARIM

Selamlar,
Kasım ayı itibariyle almayı düşündüğüm 1 ata altından vazgeçtim. 1000 lira olarak kenara koyuyorum. Hem altın yükseldi hem de bizim acil durum parasının önemli bir kısmı tapu masraflarına gittiği için o rakamı tekrar tl olarak biriktirmem gerekiyor.
Kızıma ve kendime pijama ihtiyacım var. Memnun olduğunuz bir marka var mı? Uzun süre kullanabileceğim, kaliteli bir şey istiyorum. Evdeki pijamam 8 yılın sonunda sizlere ömür:)

Bilinçli hatunsun maşallah zulana KIZLARIMCANLARIM

Çok teşekkürler canım.. Valla geçen yıl başladım tam anlamıyla bende birikime..
Gerçi evlendiğimden beridir benim birikim sevdam>Her zaman bir hedefim oldu..Çok şükür 2 yıl önce yatırım amaçlı bir ev aldık..çoğunu birikimimizle az bir miktarınıda kredi çekerek aldık.. Çok şükür bu yıl borcumuz bitti.. Sonrasında tekrar birikime başladık..Çocuklarımız var okuyorlar.. Gelecekleri için akarken toplamak şart..yarının ne getireceği ise meçhul>(Bende bu biriktirme sevdası babamdan kalmadır..Öyle öğretti bize öyle örnek oldu..Allah razı olsun.. oda çalışmış çalıştığını bulduğu gibi yememiş.. Allah razı olsun ondan..

bende biraz kalmıştı zaten birikime yönelince dibini sıyırdım düşünmeyince olmuyor düşününce de bir süre sonra böyle oluyor

eski pijaman 8 yıl dayandıysa yine aynı marka al canım bence
hiç 8 yıl dayanan bir pijamam olmadı

Hatırlamıyorum ki nerden aldığımı

vallahi canım, annemin iddiasına göre ben doğuştan biraz sıyrıkmışım..eşim evlendiğimizden beri zırdeli der bana.. tabi bu tasarruf işleri de eminim ki var olan delilik potansiyelimi zirveye taşıdı ...

Hoşgeldin Canım nerelerdesin merak etmeye başlamıştım..
Altın ile ilgili haberleri takip ediyorum bende çeyrek 300 ü bulacakmış diye bir duyum aldım...
Allah razı olsun babacığından canım ne güzel öğretmiş sana senin de içinde varmış ki yapıyorsun.. Güle güle oturun evinizde..
Çocuklukların kaç yaşında?
Hahaaa. . :)))
Bende ailenin en çatlağı olma yolundaydım. Büyüdükçe tasdiklenip onaylandı bu durum birikim sevdam ile iyice coştu :))))

Sizleri nasıl örnek alıyorum valla tecrübelerinizden yararlanıyorum
Ailem akrabalarım duysa ne para gözsün derler 2.5 yaşındaki çocuğa para mı biriktirilir derler Çok tutumlu olmama rağmen 3 yıl çok fena harcadım. Şimdi toparlamaya çalışıyorum.banada teyzem öğretti. Annem har vurup savurdu teyzem tuttu nasıl birikim yapılır öğretti. Bozukluklarını hiç harcama der dururdu.

Hedef koymadıkça da biriktirmek içimden gelmiyor.

karamelli_turta şu listeye bir beni eklemedin.
Sık gelemiyorum. Nete bu ara fazla takılmıyorum

Kızlar birikimlerinizden eşinizin haberi oluyor mu
Dört aydır birikim yapıyorum eşimin habrri var.Miktarı sormaz bazen sohbet edrrken ben söylerim. Onun haricinde destek olur. Kendisinin de açılmayan kumbarası var benim ısrarlarımla başladı o da

Canım ben seni neden eklemedim, görmedim mi acaba hedefini yazdığında?
Kusura bakma tatlım sen yaz hemen ekliyorum ben...
Kızlar birikimlerinizden eşinizin haberi oluyor mu
Eşim biliyor ama miktarını bilmiyor
Pek anlamaz birikim işinden o yüzden ben ipleri aldım elime :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…