- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.841
Hesapta nasil yapiyorsunuz. Bankadan sepet hesabi mi acmak lazimcanım bir mikatr euro, bir miktarı ile dolar bir miktarı ilede altın almak sepet yapmak>)biraz da tl olarak saklamak..
canım onunla ilgili bilgim yok..Ben evde saklıyorum zulamı..He
Hesapta nasil yapiyorsunuz. Bankadan sepet hesabi mi acmak lazim
Yalnız değilimya haklısın valla o 1 gün nasıl iyi geliyorben zaten 15 inde maaş yatınca hemen diğer 15 ine kaç hafta var h.sonuna mı h.içine mi denk geliyor diye bakıyorum h.sonları pek harcama yapmadığımız için
Herkese selam Kızlar nasılsını :) b n buraları çok özl dim ama hala evime gidemedimeşimin görev uzadı eve dönünce bol bol yazıcağım inşallah birikimleriniz bol bereketli olsun Bende anneme 400 tl fırın aldım bi tane çeyrek yaptım gecen ay ama bu çeyregi eltimin bebeğine takıcam .. bide eşim bana Doğum hediyesi gelin madalyası almış hepsi bu benden bu kadar geçen ayın hasılatı
Bilinçli hatunsun maşallah zulanatabi sepet dediğim şey 1000 lira ile olmaz..
Benim yazdan beri yaptığım bir birikim var.. bu ayla beraber 6500 nakitim var zulamda.
ama dolar, euro ve altının biraz düzeltme yaparak düşmesini bekliyorum..
alım fırsatı geldiği zaman yapacağım inş kısmetse sepetimi..
bende biraz kalmıştı zaten birikime yönelince dibini sıyırdımYalnız değilim
Hepimizde var azcık sıyrıklık
Acaba önceden de mi böyleydik,bu tasarruf, birikim işlerinden sonra mı böyle oldukne dersiniz kızlar damla cikolata sinirliportakal
Kostebekpasta özlettin kendini, dört gözle bekliyoruz seni cnm, eşine ve sana da benden kocaman aferin
eski pijaman 8 yıl dayandıysa yine aynı marka al canım benceSelamlar,
Kasım ayı itibariyle almayı düşündüğüm 1 ata altından vazgeçtim. 1000 lira olarak kenara koyuyorum. Hem altın yükseldi hem de bizim acil durum parasının önemli bir kısmı tapu masraflarına gittiği için o rakamı tekrar tl olarak biriktirmem gerekiyor.
Kızıma ve kendime pijama ihtiyacım var. Memnun olduğunuz bir marka var mı? Uzun süre kullanabileceğim, kaliteli bir şey istiyorum. Evdeki pijamam 8 yılın sonunda sizlere ömür:)
Hatırlamıyorum ki nerden aldığımıbende biraz kalmıştı zaten birikime yönelince dibini sıyırdımdüşünmeyince olmuyor düşününce de bir süre sonra böyle oluyor
eski pijaman 8 yıl dayandıysa yine aynı marka al canım bence
hiç 8 yıl dayanan bir pijamam olmadı
vallahi canım, annemin iddiasına göre ben doğuştan biraz sıyrıkmışım..eşim evlendiğimizden beri zırdeli der bana.. tabi bu tasarruf işleri de eminim ki var olan delilik potansiyelimi zirveye taşıdı ...Yalnız değilim
Hepimizde var azcık sıyrıklık
Acaba önceden de mi böyleydik,bu tasarruf, birikim işlerinden sonra mı böyle oldukne dersiniz kızlar damla cikolata sinirliportakal
Kostebekpasta özlettin kendini, dört gözle bekliyoruz seni cnm, eşine ve sana da benden kocaman aferin
Hoşgeldin Canım nerelerdesin merak etmeye başlamıştım..Selamlar,
Kasım ayı itibariyle almayı düşündüğüm 1 ata altından vazgeçtim. 1000 lira olarak kenara koyuyorum. Hem altın yükseldi hem de bizim acil durum parasının önemli bir kısmı tapu masraflarına gittiği için o rakamı tekrar tl olarak biriktirmem gerekiyor.
Kızıma ve kendime pijama ihtiyacım var. Memnun olduğunuz bir marka var mı? Uzun süre kullanabileceğim, kaliteli bir şey istiyorum. Evdeki pijamam 8 yılın sonunda sizlere ömür:)
Allah razı olsun babacığından canım ne güzel öğretmiş sana senin de içinde varmış ki yapıyorsun.. Güle güle oturun evinizde..Çok teşekkürler canım.. Valla geçen yıl başladım tam anlamıyla bende birikime..
Gerçi evlendiğimden beridir benim birikim sevdam>Her zaman bir hedefim oldu..Çok şükür 2 yıl önce yatırım amaçlı bir ev aldık..çoğunu birikimimizle az bir miktarınıda kredi çekerek aldık.. Çok şükür bu yıl borcumuz bitti.. Sonrasında tekrar birikime başladık..Çocuklarımız var okuyorlar.. Gelecekleri için akarken toplamak şart..yarının ne getireceği ise meçhul>(Bende bu biriktirme sevdası babamdan kalmadır..Öyle öğretti bize öyle örnek oldu..Allah razı olsun.. oda çalışmış çalıştığını bulduğu gibi yememiş.. Allah razı olsun ondan..
Hahaaa. .bende biraz kalmıştı zaten birikime yönelince dibini sıyırdımdüşünmeyince olmuyor düşününce de bir süre sonra böyle oluyor
eski pijaman 8 yıl dayandıysa yine aynı marka al canım bence
hiç 8 yıl dayanan bir pijamam olmadı
Bende ailenin en çatlağı olma yolundaydım. Büyüdükçe tasdiklenip onaylandı bu durum birikim sevdam ile iyice coştu :))))vallahi canım, annemin iddiasına göre ben doğuştan biraz sıyrıkmışım..eşim evlendiğimizden beri zırdeli der bana.. tabi bu tasarruf işleri de eminim ki var olan delilik potansiyelimi zirveye taşıdı ...
Çok teşekkürler canım.. Valla geçen yıl başladım tam anlamıyla bende birikime..
Gerçi evlendiğimden beridir benim birikim sevdam>Her zaman bir hedefim oldu..Çok şükür 2 yıl önce yatırım amaçlı bir ev aldık..çoğunu birikimimizle az bir miktarınıda kredi çekerek aldık.. Çok şükür bu yıl borcumuz bitti.. Sonrasında tekrar birikime başladık..Çocuklarımız var okuyorlar.. Gelecekleri için akarken toplamak şart..yarının ne getireceği ise meçhul>(Bende bu biriktirme sevdası babamdan kalmadır..Öyle öğretti bize öyle örnek oldu..Allah razı olsun.. oda çalışmış çalıştığını bulduğu gibi yememiş.. Allah razı olsun ondan..
Birikim yaptığımı biliyor, henüz çok yeni daha 11 aydır yapıyorum.meblagi bilmiyor..birikimle arası pek iyi değil kendilerinin..Kızlar birikimlerinizden eşinizin haberi oluyor mu
Benim esim biliyor, butce idaresini tamamen bana birakti.Kızlar birikimlerinizden eşinizin haberi oluyor mu
Dört aydır birikim yapıyorum eşimin habrri var.Miktarı sormaz bazen sohbet edrrken ben söylerim. Onun haricinde destek olur. Kendisinin de açılmayan kumbarası var benim ısrarlarımla başladı o daKızlar birikimlerinizden eşinizin haberi oluyor mu
Canım ben seni neden eklemedim, görmedim mi acaba hedefini yazdığında?Sizleri nasıl örnek alıyorum valla tecrübelerinizden yararlanıyorum
Ailem akrabalarım duysa ne para gözsün derler 2.5 yaşındaki çocuğa para mı biriktirilir derler Çok tutumlu olmama rağmen 3 yıl çok fena harcadım. Şimdi toparlamaya çalışıyorum.banada teyzem öğretti. Annem har vurup savurdu teyzem tuttu nasıl birikim yapılır öğretti. Bozukluklarını hiç harcama der dururdu.
Hedef koymadıkça da biriktirmek içimden gelmiyor.
karamelli_turta şu listeye bir beni eklemedin.
Sık gelemiyorum. Nete bu ara fazla takılmıyorum
Eşim biliyor ama miktarını bilmiyorKızlar birikimlerinizden eşinizin haberi oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?