- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.381
çok güzel düşünmüşsünüz.. Şimdiki aklım olsa bende böyle bir yatırım yapardım..Zira büyük kızım geçen yıl erasmusa gitti..Ve tüm hayat düsturu değişti..Şimdi hedefi eğitimini yurt dışında tamamlamak.Tabi bunun maddi tarafıda var..+70euro bu kızımın her ay yatacak 20 yaşında yurtdışı eğitime göndereceğim
Evet bende ileriyi düşündüğüm için yapıyorum kızım 4 yaşında babaannesi halası bes yaptılar işte hepsi onu yurtdışında okutur diye düşündükçok güzel düşünmüşsünüz.. Şimdiki aklım olsa bende böyle bir yatırım yapardım..Zira büyük kızım geçen yıl erasmusa gitti..Ve tüm hayat düsturu değişti..Şimdi hedefi eğitimini yurt dışında tamamlamak.Tabi bunun maddi tarafıda var..
Şimdi onun için biriktirmeye çalışıyoruz..Bakalım biraz geç kaldık ama
Dediğim gibi çok iyi yapmışsınız..Bizimde Bes lerimiz var.. Eşim ve benim..İki kızımız var.Evet bende ileriyi düşündüğüm için yapıyorum kızım 4 yaşında babaannesi halası bes yaptılar işte hepsi onu yurtdışında okutur diye düşündük
Birde yeğenim lisede okul nasa işte sertifikalı gezi ayarladı ablam gönderemedim bunu düşündüm
Evet bende ileriyi düşündüğüm için yapıyorum kızım 4 yaşında babaannesi halası bes yaptılar işte hepsi onu yurtdışında okutur diye düşündük
Birde yeğenim lisede okul nasa sertifikalı gezi ayarladı ablam gönderemedi bunu düşündüm
Hanımlar maşallah size. .Dediğim gibi çok iyi yapmışsınız..Bizimde Bes lerimiz var.. Eşim ve benim..İki kızımız var.
Birimizin ki büyük kızım için çeyiz parası..
Birimizinkide küçük kızımın ilerde eğitimi için..
Biraz birikimlerimiz var elbet ama maalesef euro çok yüksek olduğu için daha çok para lazım>(
Umuyorum ki bu dövizler normal fiyatlarına geri döner..
Bizlerde çocuklarımızın eğitimi için bişeyler yapabilirz..
Günaydın canımHayırlı Günler
Hayırlı Kandiller Kızlar
Geçmişi okudum
Sabah sabah yine aşka getirdiniz attığınız fotolarla
Bende kolye bilezik istiyorum yaaa
Çeyrekli bileklikte istiyorum
İstiyorum da istiyorum banane
Hanımlar maşallah size. .
Bilinçli evebeynlersiniz..
Benim birikim amacım da sizinle aynı. .
Çocuklarimin geleceği için, güzel günler için. .
Teşekkür ederimHanımlar maşallah size. .
Bilinçli evebeynlersiniz..
Benim birikim amacım da sizinle aynı. .
Çocuklarimin geleceği için, güzel günler için. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?