- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.361
ah şu kredi kartı belası .
kredi kartın varsa her daim borçlusundur
ben iyice kafaya taktım bu meseleyi
limitsiz olan 2 kredi kartımızı ödeyip iptal ettik
sadece benim var 4000 limitli
onada 3500 borcum var. her ay 900 yatırıyorum 500ü harcanıyor
artık 400 taksit öder gibi bitirmeyi planlıyorum
Inşallah canım allah gönlüne göre hayırlı bi iş versin hayırlısıyla borçlarını bitirmeyi sonrada gönlünce altın almayı nasip etsin canımÇok güzelmiş.bunları görünce borç biran evvel bitsin istiyorum.kısmetse işe girebilirsem maaşımdan ayırıp alıcam şöyle 2 3 bilezik. Çok hevesim var.
daha param gellmedı onumuzdekı ay gelecek ınsallah bende nasıl degerlendrıcegımı arastırdm, elımdekı bırıkımlerle altın almaya devam edıcem oldukca ama toplu parayı faız ıle degerlendırmeyı dusundum ınsallah ıyı olurbereketli olsun insallah. 25 bine 200 iyiymiş.
Doğru söylüyorsun cnm zorunlu ödemeler belli zaten. Ona göre ayarlamak lazimBen vadesiz hesabımda kalan üç beş paraya da gram altın alıyorum. Yoksa o bile harcanıyo. Mesala bugün 0.21 gram altın aldım mobil bankacılıktan. 30 lira mıydı neydi
Inşallah canım allah gönlüne göre hayırlı bi iş versin hayırlısıyla borçlarını bitirmeyi sonrada gönlünce altın almayı nasip etsin canım
Inşallah canım allah gönlüne göre hayırlı bi iş versin hayırlısıyla borçlarını bitirmeyi sonrada gönlünce altın almayı nasip etsin canım
Valla çok güzel olur kuzum1 tanecık tek tas kolyem olsa nasıl olur ki :))
Kızlar arkadaş 1070 ealmis ata altını sanırım en son cuma ydi herhalde 1110 demişti ataya bu kadar gerilemiş gözükmüyor ama acaba şehirler arası fark mi var bu kadar..1070 olsa iyi alınır yakaramelli_turta bekle bekle sabrım tukenecek galiba 1050 olsa altı alcam ya bu ne dusme di gittu
Valla çok güzel olur kuzumama birikimide ihmal etmemek gerek
aynen katılıyorum ...
bende burayı her okudugumda kafam karısıyor, bır dıyorum vadelı acayım bır dıyorum gram alayım bır dıyorum ata alayım bır bılezık alaym napcagımı sasırdm
hangisi canım işçiliksiz bilezik merak ettimfiziki altın nedense bana dha scaak gelıyor, belkı fıkrımı degıstırrıım sonra bılemıyorum. :) bende ıscılıksız bılezıklerın 40 gramını yaptırmak ıstıyorum, bunun ıcın hedefım olan 10 ceyrektı baslangıcta sonra toplu bırlestırıırm dedım. bakalm 6 tane aldım aralıkta 4 adet alabılecekmıyım :)
aynen katılıyorum ...
hangisi canım işçiliksiz bilezik merak ettim
Burma bilezik en az işçiliği hatta hiç olmayan cnm.adana burma bilezik .ama onlarda çok yaşlı teyze işi bilezik ya takilmaz gibi bana öyle geliyoevet cnm kibrti çöpü adı bakabilirsin netten
Burma bilezik en az işçiliği hatta hiç olmayan cnm.adana burma bilezik .ama onlarda çok yaşlı teyze işi bilezik ya takilmaz gibi bana öyle geliyo
Merhaba hanımlar
Elimizde biraz birikmiş para var altın alsak mı diye düşünüyoruz altında baya yüksek
Ne tavsiye edersiniz altın mı biriktirmeli yoksa tl olarak hesapta dursun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?