Evet kart olunca maaşında bereketi olmuyor, bizim de sadece eşyalar için kullandığımız kart var. Onun dışındaki alışverişlerimiz nakit çok şükür.
İnşallah siz de kurtulursunuz.

Çok güzelmiş.bunları görünce borç biran evvel bitsin istiyorum.kısmetse işe girebilirsem maaşımdan ayırıp alıcam şöyle 2 3 bilezik. Çok hevesim var.
Inşallah canım allah gönlüne göre hayırlı bi iş versin hayırlısıyla borçlarını bitirmeyi sonrada gönlünce altın almayı nasip etsin canım

bereketli olsun insallah. 25 bine 200 iyiymiş.
daha param gellmedı onumuzdekı ay gelecek ınsallah bende nasıl degerlendrıcegımı arastırdm, elımdekı bırıkımlerle altın almaya devam edıcem oldukca ama toplu parayı faız ıle degerlendırmeyı dusundum ınsallah ıyı olur

Inşallah canım allah gönlüne göre hayırlı bi iş versin hayırlısıyla borçlarını bitirmeyi sonrada gönlünce altın almayı nasip etsin canım

ben bılezık alıp rose yaptırıcam rengını bıtane daha alıp onuda beyaz altn hihiih

Merhaba, bizim kuyumcu tanıdık. Ondan üç beş düşük olabilir. Yıllardır aynı yerden alırız... Hatta ayır derim telefonla, iki gün sonra gider alırım. Fiyat artsa bile ayırdığı günün fiyatı ile verir.

bende burayı her okudugumda kafam karısıyor, bır dıyorum vadelı acayım bır dıyorum gram alayım bır dıyorum ata alayım bır bılezık alaym napcagımı sasırdm
aynen katılıyorum ...
hangisi canım işçiliksiz bilezik merak ettim

Şöyle anlatayım cnm benim de bi ara bilezik vardı adana burma ve kalın düz mega bilezik ikisini alırken burmayi gram olarak daha ucuza vermişti ama mega bileziği daha pahalı vermişti tabi gram la hesap etmişti sonra aynı kuyumcuya aynı bilexiklerimi satmustik ikisini de aynı gram üzerinden hesaplayıp vermişti sebebini sorduğumda burma en az işçilik olan bilezik o yüzden satınca en ucuz karlı o oluyor demişti abim ler de böyle satıyordu.bu kibrit çöpü ne kadar uygun bilmiyorum tabi ama güzel gözüküyor

Merhaba hanımlar
Elimizde biraz birikmiş para var altın alsak mı diye düşünüyoruz altında baya yüksek
Ne tavsiye edersiniz altın mı biriktirmeli yoksa tl olarak hesapta dursun mu

Uzun vade birikecekse altın veya döviz, kısa zaman sonra kullanılacaksa TL olarak kalmasını tavsiye ederim.

Veya b tahvilli borsaya koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…