Döviz artacak diyorlar

canim benimde birikim bu ayarada sadece 70 tl.. tasinma olduğu icin cok harcama oldu..

Günaydın kızlar:) bende grip oldum evdeyım raporluyum:) bır arkadas odadakı arkadasının yasam enerjısını aldıgından bahsetmıs al bendende o kdr:) evdeyken ne kdr da mutluyum oysakı ama bırıkım ıcın calısmamız lazm:)

gecen ay kredı kartı borcumu 3500tlsini odemıstım bu ay 1200 cıvarı yıne gelecek sanırım. rapor aldıgım ıcın bu ay sanıyorum kı maaşımdan 300 tl kdr kesıntı yapılur. cok dırendım almayım dıye ama hastaym calısırken de gecmıyor grıp oldm dınlenmek ıstıyor:) napalım saglık olsun. bu aykı bırıkım hedefımm 4 ceyrek alabılmek 10 ceyrege tamamlamak, 200tlsı var bakalım 800 denkleştirebilecekmiyim:)

çok geçmiş olsun canım.. Rabbim önce sağlık versin..Para elinin kiri gelirde, gider de...

Merhabalar.bu ay ben battımönce planda olmayan masraflı bir gezi çıktı ardından da oğlum hastalandı. Çok şükür atlattık.beklediğim bir para var.o gelirse bir yarım alabileceğim.o gelmezse sadece 100 TL birikimim olacak.planlar sonraki aya devam inşallahherkesin birikimi bereketli olsun...

Arasira rapor al zaten canım istirahat et. .hamilelik döneminde kimse birşey demez yani ama sana çok geçmiş olsun hasta olmuşsun. Maaşından kesilse de rapor parası alacaksın ; )

zelalke canım senin en büyük birikimin evin şimdi. .giderlerin azalinca birikim artar; )
evet haklısın.. böyle düşününce moral oluyor :)) aslında cüzdanımda zula dışında 150 tl daha var ama o harçlık sayılır:) toplamda birikimim 570 tl + 50 dolar oldu ki zaten hedefim 700 tl idi:) yani hedefe ulaştım ama önümüzdeki ay da ne koysam kar :)

bankaya gittim şimdi konut kredisi için görüşmeye. şirketin çalıştığı şube olduğu için özel faiz oranı alabilir miyim diye sorayım dedim. ilk evlendiğimiz yıl eşimin işini kapatmak zorunda kalması nedeni ile bir sürü borç yapıp taksitlendirmiştim ya onun sicilime etkisi vs. görüşmek istedim. findekste puanım fena değil ama yine de danışayım işi bilene dedim.
ama moralim bozuldu ya, yeni yılda merkez bankasından faiz arttırımı beklediklerini söylediler
sicil ile ilgili evi ipotekleyecekleri için sıkıntı yok.
şimdi devam eden bir kredim var, son kredimiz, 18 taksidi kalmış, aylık tutar 380 TL,
ama ev kredisi çekerken ödeme tutarına etkiden dolayı kapatsan iyi olur dediler. yoksa istediğim tutardan daha az kredi onaylanırmış.
ben mart nisan gibi krediyi çekmeyi düşünüyordum
şu an önceliğim bu krediyi kapatmak.
bu durumda geçen ay, bu ve aralık birikimim TL olacak ve krediye gidecek. ocak 15'te eşim prim alacak.
benim yaptığım birikime ekleyerek kapatmayı planladık. inşallah alacağı prim kalan tutara yeter.
gramlarımı bozdurmak istemiyorum şu aşamada ama eksiğim kalırsa mecburen oradan da kullanacağım.
bu arada kumbaramdan çıkanlar ile gram alıp, eşimden tırtıkladığım ufak rakamları da zula olarak ayrı tutacağım.

+70euro bu kızımın her ay yatacak 20 yaşında yurtdışı eğitime göndereceğim

Çok güzel düşünmüşsünüz.
Bende ufak ufak biriktiriyorum oğlum için.
Bütçeyi yeni toparladığım için pek birşey birikmedi.ev kredimiz bittiğinde daha düxenli biriktirebilicem kısmetse.
İleride hayallerini gerçekleştireceği bir miktar parası olsun istiyorum.

Bugün 1 gram daha aldım 5 gram etti hedefime az kaldı ocak sonunda tamamlarım inş.
Hayırlı kandiller.

Ben vadesiz hesabımda kalan üç beş paraya da gram altın alıyorum. Yoksa o bile harcanıyo. Mesala bugün 0.21 gram altın aldım mobil bankacılıktan. 30 lira mıydı neydi

Ya bende altın yada dolar olarak biriktirmek istiyorum anca öyle harcamam sizce hangisi mantıklı ve hesabınızdaki altını tl olarak cekebiliyormusunuz ? Çekerken çok kayıp oluyor mu ? Bide vadesiz yada vadeli farkı ne oluyor

Hoşgeldin M Maleficent2012
Herkes kendi tercihine göre birikim yapıyor cnm.
Sanırım gram altın hesabı açmayı düşünüyorsun kullanan arkadaşlar var mutlaka cevap yazacaklardır sana.
Benim pek bilgim yok bu konuda çünkü fiziki altın alıyorum.

Tamam teşekkür ederim . Hesap ücreti kesiliyor mu onu da merak ediyorum ben bilenler yanıt verirse sevinirim :)

Tamam teşekkür ederim . Hesap ücreti kesiliyor mu onu da merak ediyorum ben bilenler yanıt verirse sevinirim :)
Kesintisi olmayan tek bildiğim banka kuveyttürk. O bankadan,
Altına merak salıp altın hesabı açmıştım ama elle tutup gözle göremeyince fiziki altına merak ettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…