- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.621
Bereketli olsun. Kafama bi soru takildi belki siz sormussunuzdur. Benimde ış bankasinda vadesiz altin ve dolar hesabim var.
Herhangi bir işletim ücreti aliyorlar mi
Hayırlı olsun canım :))sonunda iş bankasından vadesiz altın hesabını açtırdım. şu an 5 gramcık altınım var :) az da olsa damlaya damlaya inşallah :)
Çok sevindim Canım hedefe ulaşmanacok tesekkur ederim:) ama sasirttilar benii telefonda indirimli fiyat vermisler, dunku fiyattan aldim maalesefneyse olsun, 1100 kusurlerdeyken almamisim iyi ki, gene de kardayim
bu aradakaramelli_turta canim hedefe ulastim cok sukur simdi ekstra birikime geciyorum benim tam degil ataydi bu arada ilk sayfadan baktim da
Hayırlı olsun canım :))
Bak şimdi aldıkça alasın gelecek
Halkbank maaş hesabımdan dolayı altın hesabını açtım. Aradım sordum hesap ücreti var mı diye. Hesap olsun olmasın ücret alınmıyor demişti. Muhtemelen her bankada aynıdır ama dövizi bilmiyorumBen de burada aynı soruyu sormuştum. Bütün bankalarınkine baktım iş bankası ile de görüştüm almıyorlar. Hatta normal hesaptan da almıyoruz yasal değil dedi hesabımı açan görevli. İş bankası bana güven veriyor her yerde atmsi şubesi var.
SüpermısBen de burada aynı soruyu sormuştum. Bütün bankalarınkine baktım iş bankası ile de görüştüm almıyorlar. Hatta normal hesaptan da almıyoruz yasal değil dedi hesabımı açan görevli. İş bankası bana güven veriyor her yerde atmsi şubesi var.
İyidir altınların matmazeliii noraliyasıOoo gece kuşları naber
Ben de dolar hesabı açmak istiyorum altın hesabımın yanında. iş bankası işletim ücreti alıyo mu ki yaa alnasınpazartesi brn de sorayım. Baktım almıyolar açarım bi dolar hesabı. Yeni yılın hedefini tekrar belirlerim
Yarın bana da iş yok YehhhuuuYarin ıs yok ben gececeyim bugun
Yarın ki ne sınavı canım?Yarın yine sınavım aivat. Beynim sulandı. Allahtan öğleden sonra bu kez. Bu gece bana da uyku yok. Gerçi ben her zaman gecelerin yargıcıyım :)
Bugünki kötü geçti yarın iyi olur. Sosyal hizmetler bölümü okuyorum canım son sene. İnş biterde kurtulurum.Yarın ki ne sınavı canım?
Umarım başarılı bir sonuç alırsın :))
Umarım iyi olur canım..Bugünki kötü geçti yarın iyi olur. Sosyal hizmetler bölümü okuyorum canım son sene. İnş biterde kurtulurum.
Günaydın Canım sürekli ilerde şunu yaparız böyle yaparız anlat ona..günaydın çanlar
ben birikim için ugrasiyorum esim de tik yok ony nasil azcik da olsa katkı yapmasını sağlarım
İstemiyir mu birikim yapmakgünaydın çanlar
ben birikim için ugrasiyorum esim de tik yok ony nasil azcik da olsa katkı yapmasını sağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?