- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.641
Ben çooook zor uyandım amaaaMutlu Pazarlar altın kalpli kızlar
Geç yatıp, yine erken uyanan bir ben
Bugün evdeyim, dışarı çıkma planımız yok..
Akşam geç saate kadar ders çalıştın ya cnm ondanBen çooook zor uyandım amaaa(
Ayy Gözünaydın mı desem, ne desem bilemedimHaftaya kayınvalide, kayınpeder geliyoorr
Valla sorma bende yorum yapmak istemedim :))) hayırlısı artık. Yalnız bi temizlik yapmam lazım yaniAkşam geç saate kadar ders çalıştın ya cnm ondan
Ayy Gözünaydın mı desem, ne desem bilemedim
Sağol canım. Sanırım bir hafta kadar kalacaklar
Merhaba, hoşgeldinSelamlar,
Ben de ayda 1 çeyrek altın biriktirmeye başladım. Sigara parası yerine aylık çeyrek altın alıyorum annemden. Başka da gelirim yok şimdilik, olunca daha fazla biriktiririm inşallah :)
Onun dışında tasarruflu olmaya çalışıyorum, okulda yemek yemiyorum, kahve içmiyorum evden götürüyorum. Ama harçlık almadığım için birikmiyor (ihtiyacıma göre para alıyorum veya kartla ödüyorum). Yine de aileme en az şekilde yük olmaya çalışıyorum napalım. Daha iyi durumlara gelmek dileğiyle :)
Merhaba, hoşgeldin
Ayy maşallah hem öğrencisin, hem ailene olabildiğince para konusunda düşüncelisin.
Keşke öğrenci iken bende maddi konularda daha dikkatli olsaymışım.
Her ay da çeyrek altın alıyorsun maşallah diyorum
Bize en güzel örneklerden birisin
parayı çok sever aslında ama çok a rahat harcıyor bildiğin yer hep yiyecek içecek olsun. her huyu bu tuhaftir bir şey yapmam lazım ama ne bilmiyorumİstemiyir mu birikim yapmak
Savurgan mi
aynen ben cnm ev isi yaptim şimdi de takiliyorum boş boş. hiç komşuluk yok olsa kafa dağıtırdım birazMutlu Pazarlar altın kalpli kızlar
Geç yatıp, yine erken uyanan bir ben
Bugün evdeyim, dışarı çıkma planımız yok..
Bende öğrencilik zamanımda bilinçli olsaydım keşke.Teşekkür ederim ama öğrenciliğim uzadığı için övünülecek bir durumum yok maalesef :) Arkadaşlarım para kazanıyor, daha fazlasını atıyor kenara. Ben de yaz tatilim için sigarayı bırakıp o parayı biriktirmeye karar verdim. Annemle anlaştık, ilk çeyrek altınımı aldım :) 1 ay oldu sigara almayalı... Hem sağlık, hem para :)
Bir iş bekliyorum hala haber gelmedi, o da olsa çok iyi olurdu.
Öyleyse ilk etapta kira faturalar masraflari ona ödetin. Sız kendi maasinizla eşinizden kalanlarla bıseler biriktirin.parayı çok sever aslında ama çok a rahat harcıyor bildiğin yer hep yiyecek içecek olsun. her huyu bu tuhaftir bir şey yapmam lazım ama ne bilmiyorum
Aynen cnm erkekler genel böyle herhalde hem bi köşede para ları olsn isterler hemde biriktirmeye yanasmaxlar benim eşim de öyleydi ama hep söylendim birde madem biriktirmeyi sevmiyor o harcasn ben bieiktireyim mantığına gitti birde zorla borca soktum odeneye mecbur bıraktım önce arabayı aldurdim şimdi ev borç odeyince mecbur harcamaya dikkat ediyor birde ev işlerine karismadm parasal anlamda böylece kendi kendine düzeldi çok değişti su an hem borç oluyor hem her ay ata altın almaya başladı zorla aa. ..her ayy hani ata paran hani topladın mi bak ay bitiyor haberin olsn ona gore diye diye kafasını sisiriyorum para biriktirip getiriyor al git altın imi al kenara at diyo birde rekabet oldu aranizda birikim konusunda bu da insana toplama hevesi veriyorÖyleyse ilk etapta kira faturalar masraflari ona ödetin. Sız kendi maasinizla eşinizden kalanlarla bıseler biriktirin.
Sonrdan söylediginizde hoşuna gidecektir
Geçen ay bu kararı aldık cnm. hatta 1 yarim altin al zorunlu odeme gibi dedim bakalim yapacak mi bu ay. her sabah haraç kesecem ise gitmeden onceÖyleyse ilk etapta kira faturalar masraflari ona ödetin. Sız kendi maasinizla eşinizden kalanlarla bıseler biriktirin.
Öyleyse ilk etapta kira faturalar masraflari ona ödetin. Sız kendi maasinizla eşinizden kalanlarla bıseler biriktirin.
Aynen cnm erkekler genel böyle herhalde hem bi köşede para ları olsn isterler hemde biriktirmeye yanasmaxlar benim eşim de öyleydi ama hep söylendim birde madem biriktirmeyi sevmiyor o harcasn ben bieiktireyim mantığına gitti birde zorla borca soktum odeneye mecbur bıraktım önce arabayı aldurdim şimdi ev borç odeyince mecbur harcamaya dikkat ediyor birde ev işlerine karismadm parasal anlamda böylece kendi kendine düzeldi çok değişti su an hem borç oluyor hem her ay ata altın almaya başladı zorla aa. ..her ayy hani ata paran hani topladın mi bak ay bitiyor haberin olsn ona gore diye diye kafasını sisiriyorum para biriktirip getiriyor al git altın imi al kenara at diyo birde rekabet oldu aranizda birikim konusunda bu da insana toplama hevesi veriyor
Kesinlikle aylik market alisverisini yapin. Varsa bile stok yapinMarket vs ona yüklemeliyim haklisiniz. hatta birazdan çıkarıp dışarıya ihtiyaçları aldırayım. bundan sonra alınacak bir şey var mu deyince tükenmek üzere ilan bir kaç şeyi de aldırayım. en azından faydalı bir seyler alsın. hemen liste yapıyorum onun karşılayacağı masraflari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?